|
Nu esti logat.
Ratuc cluj!#1 2012-07-18 16:28:17
ratuc cluj!fetelor am o problema...acum 3 luni nu am avut de unde sa cumpar bilet fiind inchis la casa,si am mers o statie fara bilet,cand au aparut controlorii.am mers sa anulez amenda,ceea ce de ceva timp nu se mai poate,si ni s-a spus sa depunem contestatie.cazul se da in instanta...azi mi-a venit in posta o citatie ca in 16 octombrie sa ma prezint in instanta cu cazul.eu saptamana ce vine vreau sa ma inscriu la scoala de soferi cu orice pret....as putea sa trec peste orgoliu si sa platesc amenda aceea doar ca sa pot face scoala de soferi...oare se poate anula procesul??a rog ajutor! iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2012-07-18 20:25:37
Re: ratuc cluj!s'ar putea sa ti se ceara daune daca parasesti acum cazul, sau te vor trece absenta/neprezentata la apel si ei vor veni probabil in castig. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2012-07-19 21:26:30
Re: ratuc cluj!si acum mai pot sa platesc amenda aia?ce naiba sa fac?am zis ca maine merg la ei sa vad ce imi zic... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2012-07-20 09:46:46
Re: ratuc cluj!pentru o amenda va chinuiti prin tribunale? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|