|
Nu esti logat.
Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.#1 2012-07-19 19:36:16
Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Buna ziua! Offline #2 2012-07-19 20:28:29
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Eu am o prietena care este la Romano-Americana si cred ca este ok,pana acum a luat toate examenele(cred ca a invatat,e mai "tocilara"de fel.Nu prea am mai vb cu ea decat prin sem I si parea multumita).Mai cauta pareri si pe google.Eu cred ca la ambele se invata,acum depinde daca te si pica intentionat sa te mai manance de bani sau daca sunt corecti...macar 90%din ei.Nu stiu ce sa zic,mai asteapta pareri.Bafta in viitor! Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2012-07-19 20:34:37
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Multumesc mult pentru raspuns. Conteaza pentru mine. Offline #4 2012-07-19 20:44:41
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.eu as fi ales o universitate de stat, nu privata, daca vroiam sa fac carte. tu de ce nu ai facut asta? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2012-07-19 23:24:09
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Am considerat ca nu am sansa sa trec peste concursul de admitere la Universitatea de Drept din Bucuresti si din acest motiv am aplicat la URA si Univ. Nicolae Titulescu. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-20 07:59:25
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Mda...depinde de fiecare in parte ce prefera,oricum daca stau si ma gandesc nu prea te trec pe ochii frumosi avand in vedere ca este vorba de ceva serios.Bine,nici sa te chinui de iti sar capacele nu mi se pare ok.Eu de ex dau examen tot grila si invat de imi sar capacele si tot nu-l iau deoarece imi da altcv din ce ne-a predat sau alte grile...deci...conteaza f mult seriozitatea si sa nu isi bata joc de tine.Incearca sa te duci la ambele fac si sa ceri pareri de la studenti(daca mai gasesti pe cineva pacolo).Cu prima ocazie cand o vad pe fata aceea o s-o intreb special pt tn,cat mai repede sa speram...Mult succes si gandeste-te bine! Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #7 2012-07-20 09:45:23
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.dar la drept , la stat, in bucuresti, se da admitere? nu e pe baza de dosar? Offline #8 2012-07-20 09:51:20
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.da, ionela, se da admitere din romana-gramatica si economie. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #9 2012-07-20 09:52:55
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.eu am o prietena, e si ea la drept in Buc, la N. Titulescu, spune ca e ok, e greu da frumos...si eu sunt la drept, dar nu in capitala, intr-adevar e o facultate fff frumoasa, dar grea...grea doar in sesiune nu e imposibil sa iti iei toate examenele si sa nu ai restante Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #10 2012-07-20 09:57:35
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Eu as tinde spre Nicolae Titulescu deoarece taxele sunt mai mici. Offline #11 2012-07-20 10:22:01
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.intereseaza-te care e mai buna si vezi atunci... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #12 2012-07-20 10:22:53
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.si eu as alege Titulesc. este muuult mai bine vazuta decat romano-americana. de fapt, este o particulara ok. da, romano-americana, din cate am inteles, este mai ieftina dar te rupe de bani pe parcurs (cumparat cartile profesorilor, platit restante etc) Cap patrat cu minte-n colturi Offline #13 2012-07-20 10:46:21
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Roamno Americana este mai scumpa. Offline #14 2012-07-20 11:36:47
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Si eu as alege Nicolae Titulescu, e mai bine vazuta pe drept. O prietena a terminat la ei si stiu ca era multumita, dar trebuie sa-ti gasesti in timpul facultatii sa faci si practica pe la un cabinet ceva daca vrei sa aprofundezi. Acum depinde spre ce profesie vrei sa te indrepti. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #15 2012-07-20 11:44:15
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Multumesc mult pentru raspunsuri. Offline #16 2012-07-20 12:52:28
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Sa stii ca se gaseste destul de greu sa faci practica in timpul facultatii...chiar in timpul sesiunii povesteam cu o tipa, ea a terminat drept acum 2 ani la facultatea unde sunt eu acum si a zis ca nu a facut deloc practica, dar de 1 an lucreaza ca si consilier juridic, era tare multumita pt. inceput... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #17 2012-07-20 12:55:09
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Nicolae Titulescu e privita ca orice, mai putin ca facultate buna. Ai spus ca te intereseaza si acest aspect. O spun ca persoana care intentioneaza sa dea la Drept (la stat, ce-i drept), eu una n-as alege Titulescu nici daca mi-ar oferi locul cadou. Pentru cei care au un oarecare habar de facultatile din Bucuresti, Titulescu e un fel de fabrica de idioti cu diploma. Offline #18 2012-07-20 13:02:50
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.andrei, dar de ce nu ai incercat la o facultate de drept unde se ia doar dosarul, fara admitere? sunt si facultati bune... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #19 2012-07-20 13:07:29
Re: Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept Buc.Cu media aia la bac, n-ar trebui sa-i fie frica de-un examen, cu atat mai mult cu cat e la gramatica si la economie, care ii vor trebui si mai departe. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|