homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-109

#2053 2012-07-26 17:42:25

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

vaiiiiiiiiiii,deci urasc sa astept diablo

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2054 2012-07-26 17:43:44

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

trombon trombon trombon

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2055 2012-07-26 17:44:17

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

puss Buck un semn de acest gen, tot de la niste americani, a primit tatal meu acum multi ani, noi eram mici.... acest semn l-a facut sa creada in D-zeu (pentru ca el nu credea)... de atunci s-a lasat de tigari si nu mai pune picatura de bautura in gura.Ce vroiam sa iti spun e ca acei americani cu siguranta cu evanghelisti, tata nu mai e ortodox , a considerat ca daca acei oameni l-au facut sa creada  in D-zeu a mers la biserica lor in continuare.
Ma bucur nespus ca esti bine si ca esti fara teama .. pentru ca totul o sa fie bine kram

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#2056 2012-07-26 17:48:22

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Buck, mă bucur că ai ieșit din depresie smile

Eu ies 2 ore

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-07-26 17:52:53)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2057 2012-07-26 17:52:41

cristina28
Hero member

Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.
Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul.

Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmutze de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.

Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...

Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa .

In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde:

"Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh.... astazi nu am facut nimic!!!"

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

Publicitate

loading...

#2058 2012-07-26 17:54:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

a dat cel de Sus sa plec puss seara faina!

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2059 2012-07-26 17:54:26

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

hopsieu

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#2060 2012-07-26 17:59:17

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Cristina rotfl

Tya kram

Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-07-26 18:00:48)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2061 2012-07-26 18:01:35

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Cristina haide sa nu facem nici noi nimic  rotfl2

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#2062 2012-07-26 18:02:32

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Buck, ce ma bucur ca esti mai linistita! puss
rotfl2 rotfl2 rotfl2 rotfl2 rotfl2 Cristina super taaarreeeeee rotfl2
Fetelor, eu va las, am terminat si cu munca, acum astept sotul care....tocmai a venit chicot

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#2063 2012-07-26 18:03:51

tya
Hero member

time par
cristina rotfl rotfl

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta

#2064 2012-07-26 18:11:25

cristina28
Hero member

Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic, strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:

- Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma simteam bine, foarte multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa cand o sa fiu pe patul de moarte. Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasa si m-am uitat la seriale cu sotia. Masinile le-am folosit doar ca sa duc si sa aduc copiii de la scoala, sa merg la cumparaturi sau cel mult sa mergem in concediu. Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre, pe hainele si placerile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea... le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept moartea stiti care e cel mai rau lucru dintre toate ?

- Care, dragul noastru tata? il intreaba cu totii curiosi.

- Nu mi-e sete!
rotfl  rotfl  Ma bucur ca v-a placut puss.. pup si fetele care au intrat si  wave celor care au iesit  puss  puss
Tya esti in ziua 10, ai faza luteala de 14 zile din ce am vazut eu ... nu te amagi ca nu se stie niciodata cand vine o minune hjarta

#2065 2012-07-26 18:15:02

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

rotfl

Madle, am uitat sa te puss

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2066 2012-07-26 18:18:54

tya
Hero member

cristinici puss ce sa mai sper ca temperatura a luat-o la vale bang luna asta s-a dus de acum sad
si am visat inainte sa-mi iau temp azi ca aveam 37,5 lol

‎10 REGULI ANTISTRESS:

1. Plimbaţi-vă cu maşina. Parcaţi la marginea drumului, puneţi-vă ochelarii de soare şi scoateţi pe geam uscătorul de păr. ?ndreptaţi-l către maşinile care vin din faţă. Acum număraţi c?ţi şoferi fr?nează brusc ?n faţa voastră!
2. Re?ncărcaţi automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizată timp de trei săptăm?ni. C?nd toată lumea va fi depăşit dependenţa de cafea, schimbaţi-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Dacă scoateţi bani la ghişeul băncii, la rubrica "scopul folosirii banilor" scrieţi: pentru marijuana.
4. C?nd sunteţi pe un coridor, săriţi ?n loc să mergeţi. Apoi ?ncercaţi să număraţi c?te persoane se uită la voi cruciş!
5. Dacă sunteţi la restaurant şi vreţi să comandaţi ceva, cereţi apă plată dietetică.
6. Sunaţi-vă prietenii cu cinci zile ?nainte să mergeţi la o petrecere şi spuneţi-le că nu veţi putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.
7. C?nd scoateţi bani de la ATM, apucaţi-vă de strigat din toţi rărunchii "Am c?ştigat! Am c?ştigat!"
8. Dacă vă aflaţi ?ntr-o grădină zoologică, luaţi-o brusc la fugă către parcare strig?nd ?ngrozit "Salvaţi-vă! A scăpat leul!"
9. Dacă aveţi copii, la masa de seară spuneţi-le că din cauza recesiunii va trebui să renunţaţi la ei!
10. La farmacie, cumpăraţi o cutie de prezervative şi după aia ?ntrebaţi farmacistul unde este cabina de probă!

Ultima oara a fost editat de tya (2012-07-26 18:20:04)

#2067 2012-07-26 18:21:13

cristina28
Hero member

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 ma doare burtaa
O pereche aşteaptă un copil şi se informează la doctor cum e cu sexul ?n timpul graviditatii. Doctorul explică:
− ?n prima treime a perioadei de sarcină puteţi avea contact sexual normal, ?n a doua treime numai din spate ca şi c?inele, iar ?n ultima treime ca lupul.
Soţul puţin contrariat:
− Ca lupul?!
La care doctorul:
− Da, da te pui l?ngă gaură şi urli.  rotfl

#2068 2012-07-26 18:22:38

tya
Hero member

Un acuzat era dus la judecătorie pentru furt.Judecătoarea ?l ?ntrebă:
-Acuzatule,de ce ai furat ceasul?!
-Păi,să vedeţi,doamnă judec?tor...!Ceasul mergea,eu mergeam...şi m-am g?ndit să mergem ?mpreună!!!!

#2069 2012-07-26 18:28:51

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Time   hjarta
Ies sa cumpar paine

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#2070 2012-07-26 18:33:45

cristina28
Hero member

lol Ce vis ciudat Tya puss.....hai las sa vezi uratii  kram pana atunci speram puss
Madle ai iesit dupa paine... revii azi ? chicot
Eu am visat frumos acum dupa masa... nu mai tin minte ce ... dar stiu ca a fost frumos   big_smile
Eu ies pana la banca , as fi mers azi sa ma vopsesc si taiat varfuri dar e tarziu deja... o las pe maine.

#2071 2012-07-26 18:40:38

tya
Hero member

cristina, da, era inspre dimineata si cica se faceam ca imi luam temperatura si imi era teama sa nu fie mica si cand m-am uitat 37,5 yikes rotfl dar am revenit la realitate repede...
o mica mica mica speranta iti dai seama ca exista in sufletul meu, dar pe zi ce trece se diminueaza...

‎- Un politist se intoarce mai devreme ca de obicei de la serviciul de noapte.
Sotiei nu-i mai ramane timp sa-si ascunda amantul. Cu o voce plangatoare se adreseaza sotului:
- Te rog dragutule, nu aprinde lumina. Ma doare cumplit capul.
Sotul grijuliu se dezbraca pe intuneric. Cand vrea sa intre in pat, sotia il roaga:
- Te rog scumpule, du-te pana la farmacie si adu-mi niste antinevralgice !
Omul se imbraca din nou pe intuneric si alearga sa aduca ce i s-a cerut.
- De ce ma privesti asa ciudat ? Il intreaba el pe farmacist, observand privirile acestuia. Nu ma mai cunosti ?
- Cum sa nu te cunosc ? Esti politistul Popescu, dar ma intreb de ce un politist alearga noaptea prin oras, in uniforma de postas...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.