homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-151

#2851 2012-07-30 20:25:00

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

Angel lol Inca nu ma ia vantul. Am avut si mai putin de atat, dar si mai mult smile Mult mai mult lol

Pare rau ca ai dat divort de cura puss Dar daca nu mergea, asta e. Mie nu mi se pare ca ai un nr atat de mare de kg de dat jos

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-07-30 20:25:56)

#2852 2012-07-30 20:28:41

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Multumesc, fetele! puss la voi
Sturm, maine sper sa plec acasa..
Cristina, felicitari pentru rezultate!!!
Angel, ma simt bine cu operatia.Doar ca am gaze si nu le pot elimina..Am avut scaun cu supozitoare cu glicerina..
Stiti vreo metoda de scos gazele din burta???Si eventual bagat gazele in instalatie pentru la iarna??Glumesc acum, dar chiar va rog daca stiti cum sa scap de problema asta sa-mi spuneti..puss anticipati

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2853 2012-07-30 20:38:34

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

buck, ceai de chimion...și e bun și pentru lăptic și ptr colicile lui Nick (dacă are, sper că nu)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2854 2012-07-30 20:38:43

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

buna fetelor! intrai si eu sa va urez la muuuuuulti ani! party  si multi  puss  puss pt toate prietenele mele de suferinta (sper sa se schimbe cat mai curand situatia si sa pot zice ca ne impartasim bucuria si fericirea pe care o simtim in timp ce creste o floricica mica in noi!

elena> imi pare rau ca treci prin asa greutati inca de la nceput....sa  se rezolve totul cat mai repede! puss

sonia> sa dea DD ca de data asta sa iasa bine/ mult mai bine analizele  puss

ioana> ce mai faci, nu mai dai niciun semn? sper k esti bine si ca s-au rezolvat problemele!

nu mai stiu ce am citit, dar va  puss  si  kram cu drag pe toate> ales, happy, hell, cristina, madle, green, angel, buck (si puiutul) si restul fetelor!

o saptamana cat mai placuta va doresc sa aveti!

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2012-07-30 20:51:03)

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#2855 2012-07-30 20:42:36

Lothraine
Insomniac member

Ryana puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#2856 2012-07-30 21:17:49

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

deci:
rave concediu placut puss si...la multi ani alaturi de sot!
mada relaxare placuta in continuare puss
rramoniciule sa ai spor acolo cu chestionarele si cu prioritatea!
lavy puss si puss pt bebe
ynna puss
tya puss sotul a zis ca in iarna facem pe dracu in patru si punem aer considitionat...macar sa ne pregatim pt vara viitoara!
hell puss
sonia puss pare rau de situatia cu familia sotului.draga mea sper din suflet ca din acest concediu sa vii mai intremata sufleteste
angelus puss
scarlett, lavy...ce el de ganduri sunt astea? auzi sarcini oprite...
happy puss
bluemoon puss
ales puss
madlena puss madlena acusica vi si tu acasica.
elena sper sa reusiti sa fiti cat mai repede impreuna puss
cristinici puss sa ajungeti cu bine acasa. si cununia sa fie facuta in ceas bun!

am ramas cu paginișle de aiz..nu citii ca de cand scriu la esajul asta...printre picaturi va citesc si eu. va pup si revin poate in seara asta!

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2857 2012-07-30 21:20:15

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

gata si eu cu chiftelele am murit de cald in bucatari supa

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#2858 2012-07-30 21:21:07

Lothraine
Insomniac member

amalia puss

#2859 2012-07-30 21:53:11

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Sturm, eu beau acum un ceai pentru stimularea lactatiei de la fares..contine chimion, menta, fenicul, anason si inca ceva..Oare asta nu o fi bun?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2860 2012-07-30 22:01:33

Lothraine
Insomniac member

nu mentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

#2861 2012-07-30 22:12:45

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Buna seara, fetelor!  puss  la toata lumea!
Eu am , ca de obicei o dilema. Sunt in ziua 20, am ovulat in ziua 10 si am un spotting. Luna asta chiar sper ca nu e bebe, ca am luat 8 zile antibiotic. sad  Pt ca nu aveam test de sarcina in casa m-am gandit eu sa fac un test de ovulatie, ca am auzit ca s-ar pozitiva si ele in caz de.) Problema este ca a iesit aproape pozitiv. Este Oview. Pana acum eu faceam Femina si stiu cum se comporta: apare liniuta strict in perioada ovulatiei, in rest este fff slaba, abia vizibila. Luna asta am facut pt prima oara Oview, am facut  in 9, 10, 11 si mi-au iesit, in ordine: liniuta aproape la fel ca linia de control, liniuta mai puternica, liniuta aproape la fel. Nu am mai continuat, ca am zis ca n-are rost, asa ca nu stiu daca ar fi disparut de tot liniuta. La altele stiu ca imi dispare de tot, la asta habar n-am... Acum am facut iar unul din testele ramase si mi-a iesit ca in pre-ziua ovulatiei... hmm
Voua va dispare de tot liniuta la Oview? Sau, ma rog, devine foarte slaba? (Ca la mine nu-i deloc slaba...)
Offf, nu credeam ca o sa-mi fac vreodata probleme de teama sa NU fiu insarcinata...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2862 2012-07-30 22:15:40

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

amalia puss

buck nu menta,
fenicul,chimion,anason e bun de colici
despre tranzit o sa se reglez in timp , la mine nu a mers nimic, nu prea stiu ce sa iti zic
nick are colici ?
eu sa sti ca am baut si bere, nu sticle intregi dar asa cate juma de pahar

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2863 2012-07-30 22:27:11

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

noapte buna fete puss

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#2864 2012-07-30 22:30:19

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

vai mor , cum a iesit salamul de biscuiti drool drool

ale , noapte buna

ryana puss
ma bag si eu la pat , ce putin se vorbeste seara aici

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2865 2012-07-30 22:33:14

lazy_cat
Full member
Inregistrat: 2012-07-25

Rose, marturisesc ca si eu am facut un test de ovulatie Oview luna trecuta, la multe zile dupa ov. si mi-a iesit negativ - nu se vedea deloc linia de test, in conditiile in care la mine apare intotdeauna linia de test inainte de ovulatie...
Eu zic sa stai linistita. Chiar daca e bebe, nu va fi afectat de niste antibiotice luate atat de timpuriu!  wink

P.S. In ce priveste Oview: eu nu consider ca testul e pozitiv, decat daca linia de test e mai intensa decat cea de control. Daca liniile sunt la fel, nu e pozitiv - eu am avut ambele linii la fel in z 7, respectiv z 12, iar eu nu ovulez asa repede. Eu ovulez cam prin z 17 (conform testelor si monitorizarii eco). La mine, dupa 1-2 zile in care linia de test e mai intensa decat cea de control, urmeaza o zi in care linia de test e mai putin intensa decat cea de control...ei bine, aia e ziua ovulatiei (de obicei z 17).

Ultima oara a fost editat de lazy_cat (2012-07-30 22:41:36)

#2866 2012-07-30 22:33:58

Lothraine
Insomniac member

Ales, Angel  noapte bună

Rose, eu nu folosesc teste de ovulație. E devreme ptr test de sarcoină. Dar indiferent ce ai luat. 21 de zile de la concepție fătul nu primește nimic din ce ia mama. Absolut nimic. Inclusiv anestezii. Deci nu ai de ce să ?ți faci nici o problemă.

#2867 2012-07-30 22:44:33

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Iar ma bag in discutie  hopsieu

Buck, eu am exagerat cu ceaiul ala de la Fares (3 cani pe zi) si m-a dat rau peste cap menta (constipatie, hemoroizi, etc sad ). Vezi ca e ceai de chimen la plafar / farmacii naturiste. E mai bun la gust decat ala de la Fares si ajuta si lactatia. smile

puss  fetele aspirante!

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2868 2012-07-30 22:47:27

lazy_cat
Full member
Inregistrat: 2012-07-25

Rose, o chestie pe care mi-a confirmat-o si doctorul: testul de ovulatie poate iesi pozitiv in caz da sarcina! Ti-am zis, la mine a iesit negativ si nu eram insarcinata. In rest, subscriu la ce-a zis Hellstorm: nu exista nicio problema daca esti insarcinata!
Nu faci un test de sarcina maine? goodluck

#2869 2012-07-30 22:49:04

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

birthday Hello prietene dragi!  puss  puss

am disparut ca magaru-n ceata chicot .....am tulit-o la mare rock

Angel pup eu par  kram  in rest sa fie cum iti doresti tu...eu sunt pregatita pt nasit  wink

Buckulina , felicitari !!! sa-ti traiasca minunea! sa fie sanatos si norocos ca frumos sigur este  puss  par  bis  bis  bis  pfoi cum de n-am stiut unde nasti ca veneam sa te incurajez  chicot

Hell  puss  par  la multi ani prietena draga  kram

Happy  kram  asa scapi de reclame :

Pentru Google Chrome:
AddBlock Plus
Pentru Mozilla Firefox:
AddBlock Plus

Install, reset browser, click dreapta pe reclama -> click stanga pe Block

lazy, dar tu ai intrat aici sa vezi cine scrie corect si cine nu? poate fetele scriu in graba, poate unele au pici in brate, altele sunt la job... asta nu inseamna ca sunt agramate  neutral

rave, concediu placut si  birthday

Soniuc, tin pumnii!  rugaciune  sa aveti rezultate bune la analize  puss  par

elena puss

Mada, sa te bucuri de concediul asta ...poate fi ultimul in 2. pup  kram

Cristina, felicitari pt tot binele  storstark  puss

green puss  sper ca ai oprit una si pentru tine  wink

Crisulici&bb  puss  par  alunga emotiile, totul va fi bine wink

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.