homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-45

#837 2012-07-23 10:44:16

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

Neat Ochi puss
Deea multumesc puss
Angelus puss puss multumesc!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#838 2012-07-23 10:45:18

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

macar de mi-ar veni cm ul in Z 28 sa scap de el pana plec!

L.E.cristina,ai calculat bine wink da oricum nu mai conteaza,primele semne le am deja.pesemne am pacatuit mult si eu si C sa nu avem un copil facand sex normal,ca orice oameni...sau poate parintii nostri si se transmite,cum am mai auzit.nici nu mai conteaza.se pare ca tristetea si gandurile ma acompaniaza in f zi.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-07-23 10:52:04)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#839 2012-07-23 10:51:55

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Sa va spun prin ce am trecut vineri.... dupa ce am fost la eco, si mi-a zis ca nu se vede embrionul, bla bla. Dr aia la eco a umblat cam mult inauntru...in loc sa se limiteze la sarcina, femeia a verificat ovarele, a plimbta"chestia" inauntru de am zis ca nu mai termina. In fine, am plecat, m-am dus direct sa fac beta, si dupa acasa. Mancam si eu pepene si simt o scurgere; cand ma duc la baie, sangerare.... am pus mana pe telef, am sunat la clinica, m-au chemat inapoi.
Cand am aj, asist mi-a zis daca s-au oprit sangerarile si pot sa mai astept, ca de data asta vrea dr mea sa ma vada, nu aia de dimi. Am preferat sa astept decat sa mg la tampita aia. Am avut niste reprize de plans pe acolo, 2 asist super dragute, cu zambatul pe buze, nus tiau cum sa ma incurajeze, ca sangerarea nu inseamna neaparat ca am pierdut sarcina... In fine, intru la dr mea, a zis ca a vb cu aia de dimi, si acu vrea si ea s-ami faca eco. Ma urc pe masa, baga "chestia" inauntru, si scoate repede. zice" sarcina e acolo, nu umblu mai mult ca s anu fac rau". Si m-a pus pe tratam cu utorgestan 800 pe zi, antibiotic (a zis ca sangerarea poate fi determ de o infectie, sau sa determ ea o infectie, sa repet beta astazi, si daca sangerarile se opresc pana sambata, beta sa ii trimit ambele rez pe mail, ne vedem pe 2 aug la eco.
Sangerarile s-au oprit de vineri seara, sambata am mai av picaturi doar, care spre seara erau deja maro, nu rosii, iar de ieri dupa amiaza deloc. Astept rez azi la beta; cel de vineri de 25 344. Om vedea.
Oricum, la nenorocita aia de dr nu mai merg in viata mea. Cred ca si dr mea a presupus ca din cauza ei au inceput sangerarile, de asta a preferat sa ma faca sa ast putin, dar sa ma vada ea. Ea e o femeie de nota 20.....cealalata.....nici 1 nu merita.
'

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#840 2012-07-23 10:53:44

sonia30
Moderator

felicitari pt punctisor,ochii!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#841 2012-07-23 10:55:04

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

neata fetele

am revenit si noi, a fost suupeeer la munte in weekend, aer curat, racoare...bine ca am fugit din Bucuresti.

scralett, puss si eu cred ca te putem felicita...deci sarcina usoara, Doamne ajuta sa fie totul perfect !!! goodluck ai grija de tine, primele luni sunt extrem de importante, sa bei apa multa (minim 2 l pe zi) sa fii fff bine hidratata, mai ales pe caldura asta.

sonia, puss daca veti face fiv, incearca cumva sa nici nu te gandesti ca nu va reusi, trebuie sa crezi cu tarie ca este ultimul pas spre bebe, eu cred mult in gandirea pozitiva, cred ca influentam mult ceea ce ni se intampla, de aceea cand am inceput fiv mi-am repetat continuu: luna asta raman insarcinata. TREBUIE sa gasesti puterea sa crezi asta daca ajungi la fiv. te pup cu drag

angelus puss bine ca a stat cuminte mika la impartasanie, trebuia facuta si asta...pup puss

noi suntem bine, pe mine ma intreaba deja toata lumea daca sunt insarcinata si am zis ca da, nu vreau sa neg acest lucru, mi s-ar parea ca atrag raul...asa ca am zis tuturor care m-au intrebat (inclusiv la serviciu): da, sunt insarcinata si sunt extrem de fericita ca sunt. Partea frumoasa vine apoi, cand toti zic: ai vreo 4 luni, nu? si cand raspund: nu, abia am trecut de 2... raman toti cu gura cascata chicot

va pup pe toate cu drag

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#842 2012-07-23 10:55:12

ochii_mei
Sr. member

Soni, sper sa nu fie oprit din evolutie, cum spunea vaca de dimineata c ar exista posibilitatea. A mea dr, a vz ca e inca acolo dupa sangerare, si nu a vrut sa insiste sa mai vada daca ce a vz prima sau nu a vz e ok, ca sa nu faca mai mult rau.
De asta mi-am scos si semnatura....pana nu e sigur ca e ok, creste....nu mai vreau nimic
Pup Cris si burtica...sau burtoiul lol

Ultima oara a fost editat de ochii_mei (2012-07-23 10:56:58)

#843 2012-07-23 10:57:30

sonia30
Moderator

cris neata puss o sa incerc sa fiu optimista daca ajung la FIV.cu toate ca stiu ca acolo vom ajunge.ma bucur ca esti bine.

ma doare capu,ma simt obosita,as vrea sa dorm vreo luna,2 ,un an...

s-a schimbat useru si parola la album?ca nu ma pot conecta.zice ca nu exista

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-07-23 11:00:40)

#844 2012-07-23 11:01:30

cris8
Insomniac member

ochisori, puss Doamne ajuta sa fie bine bebele tau !!! eu zic ca e speranta de bine daca s-au oprit sangerarile, tin pumnii stransi !!! goodluck

sonia puss incearca sa te odihnesti cat esti in vacanta...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#845 2012-07-23 11:03:11

sonia30
Moderator

cris puss incerc,da noaptea dorm prost si de la durerile de spate,si ma trezesc si f devreme.ce sa fac?

gata cu albumu,bagasem invers useru cu parola...

#846 2012-07-23 11:06:12

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

puss cui a mai intrat

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#847 2012-07-23 11:07:24

ochii_mei
Sr. member

Merci mult Cris smile

#848 2012-07-23 11:09:23

sonia30
Moderator

cris,ma uitai la poze.acu cu burtica zici ca ai maxim 18 ani.si al tau pare mic.iar la nunta zici ca aveati 12 lol frumoasa burtica! hjarta Doamne ajuta!

cristina,frumos iti statea saten inchis!ma uitai la primele 2 fotografii! smile

#849 2012-07-23 11:15:24

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

neata si multi  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss pentru fetele mele dragi.

am intrat sa apuc sa va salut ca vad ca am de recuperat o gramada, v-au mers degetelele, nu gluma!

am citit doar mes de la ryana: si eu am avut impresia mult timp ca ma ajuta de acolo de unde e acum. puss  puss

ochisor, am apucat sa citesc ca ai avut o sangerare puss  puss si  rugaciune sa fie bine bebe si sa revii cu semnatura. cam in cate saptamani esti?

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#850 2012-07-23 11:16:19

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Sonia kram

E ies wave o zi frumoasa va doresc

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#851 2012-07-23 11:20:15

sonia30
Moderator

blue puss

pa,time puss

#852 2012-07-23 11:21:08

cris8
Insomniac member

sonia, puss multumim frumos
daa...la nunta eu aveam 25 si el 27 dar nimeni nu ne dadea...ma uitam si eu la poza aia ca aveam niste fete de copii....cred ca se intreba lumea daca suntem majori lol
mie toata lumea imi zice domnisoara pe unde mergem, acum la munte cand am mers la restaurant chelnerul la fel: domnisoara ce doreste? moare al meu de ciuda, cica: daca si cu verigheta pe deget  si cu burtica de bebe tot domnisoara te vad toti, nu stiu cand vei parea doamna.. lol
insa inainte paream mai mici, acum ne-am mai maturizat totusi...

#853 2012-07-23 11:21:49

ochii_mei
Sr. member

Blue, joi ar fi treb sa se termine sapt 6...acuma Doamne ajuta, multumesc
adik joia trecuta, deci vineri sa intru in 7

Ultima oara a fost editat de ochii_mei (2012-07-23 11:22:44)

#854 2012-07-23 11:30:04

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Neata fetelor  puss  puss  puss
La mine plouaaaaaaaaa  happy
Ramona multumesc ca mi-ai zis de sarbatoare  buga ca eu nu stiam si tin sarbatorile. Stiu ca Foca tinea mama acasa.
Scarlet puss se vede bine liniuta. Eu zic ca esti gravi !!!!   bis Sa fie intr-un ceas bun  kram
Ochii puss bine ca esti bine acum si ca s-a rezolvat. Off ce sperietura. Eu te inteleg perfect caci am trecut din nefecire prin asa ceva : aveam cateva pete se sange si am fugit repede la spital, acolo mi-au facut un control prea de durata si intens, in momentul in care m-am ridicat in sezut intre picoare era atata sange ca mi s-a facut rau si mi-au zis ca am pierdut sarcina acolo pe moment. Unii dr nu se pot numi oameni din pacate  supa
Oricum valoarea la beta e foarte mare  tummenupp  nu cumva sunt doi???   rodnar Zic si eu..
Cris8   puss ma bucur ca v-ati simtit bine si ca sunteti bine  kram
Veve   par
Pooopp  puss  puss restul fetelor ce nu-s nominalizate mai sus

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#855 2012-07-23 11:31:06

deea-dy
New member
Inregistrat: 2012-07-12

Am gasit o pagina care va poate ajuta.o pot posta??

"Nu traii in trecut,nu visa la viitor,concentreaza-ti toate eforturile in prezent!"   Lucian blaga

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.