homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-8

#134 2012-07-20 12:14:23

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

Sunt persoane care nu pot sta intr-un loc iar el cum si mai face mici afaceri ... poate se gandeste si la bani de sta atat pe afara... combina utilul cu placutul smile.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#135 2012-07-20 12:17:43

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Dragele mele, va spun si eu ziua buna! Am fost la dr, dar din pacate vestile nu sunt bune: sacul gestational format,in schimb nu se vede embrionul format, ci doar ...nu stiu cum i-a zis...dinainte de embrion. A spus ca la 6 sapt ar treb sa se vada; sunt 2 raspunsuri: ori nu am ovulat pe 21 ci mai tarziu, si sarcina este mai mica decat vredem noi, ori e sarcina care nu mai evolueaza. Abia acum m-am oprit din plans. Am facut azi Hcg, il mai fac luni, sa vedem rezultatele, si reevaluare ecografica peste 10 zile. AA, si mai am si "decolare trofoblastica"... sunt terminata. Mi-a marit doza de Arefam...si asteptam

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#136 2012-07-20 12:19:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna ziua. veau doar sa ii las un mesaj lui happy, sper sa nu atrag si alte comentarii.

happy, daca realizezi si tu ca asta nu e viata, tine de tine sa adopti o alta atitudine in fata problemelor. daca te afunzi in ganduri negre, nu rezolvi problema, nu iti e de folos. e ok sa rabufnesti cateodata, cand te simti coplesita (te ajuta sa te descarci), dar nu lasa asta sa devina un mod de viata, pentru ca te vei simti din ce in ce mai nefericita, slabita, secata. o atitudine negativista atrage numai probleme. daca ti-e dor de viata de dinainte, o poti avea din nou. sper sa o recastigi putin cate putin, poate chiar de luna asta. o pauza de la stresul conceptiei si planificari face minuni pentru psihic. sper sa te simti mai bine dupa luna asta, sa fii mai optimista si sa reusesti sa te ocupi de probleme cu un strop de detasare. ideea cu psihologul e buna daca singura nu vezi isesirea din starea asta. discuta cu sonia, ea a fost (cred eu) chiar mai jos de atat, dar a avut determinarea sa se ridice si poate te trage si pe tine dupa ea. btw, sonia imi place schimbarea tummenupp, sper sa continui asa si sa o molipsesti si pe happy smile.
happy, priveste-ti nick-ul si avatarul, aminteste-ti ca odata te reprezentau, fii din nou tu! wink succes, tie si tuturor fetelor de aici, sa vina bebe cat mai repede! goodluck

#137 2012-07-20 12:22:39

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ochii,imi pare rau sad sper sa fie bine intr-un final sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#138 2012-07-20 12:25:04

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Ochii imi pare sincer rau!! Sper sa fie sarcina inca mica si sa nu se fi vazut bine, dar sa fei totul ok in rest. puss

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

Publicitate

loading...

#139 2012-07-20 12:27:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

raveca,da puss dar aia e doar o sapt...in rest e mereu plecat.

cristina,da...asa zice,ca banii nu se fac in casa.si chiar daca nu scoate bani asa des cunostintele le faci afara.dar mie mi-e dor de cum eram odata...

ochii,imi pare rau.Doamne ajuta sa fie bine la beta!

anca,multumesc smile era timpu wink

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#140 2012-07-20 12:28:25

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Anca iti multumesc ptr ganduri. Ar fi bine daca ar fi atat de simplu sa ma detasez de tot. Unii sunt mai puternici, altii mai slabi. Eu inca nu am gasit un echilibru care sa ma lase sa ma bucur in continuare de viata. Sunt multe lucruri pe care nu le pot zice aici.
Bafta si tie in toate planurile!

Ochii_mei puss puss Imi pare rau sad

#141 2012-07-20 12:31:40

cristina28
Hero member

Ochisori dar cum a ajuns el la concluzia ca ai "decolare trofoblastica" ?... Nu stiu ce sa zic de sarcina  poate e cum a zis medicul sa fi ovulat mai tarziu si sa nu se vada asa bine .... puss Capul sus ... trebuie sa fi tare si pozitiva...  kram , nu mai plange ca faci rau la bebe  smile
Blue... cam apropiat doctorul ala, e a doua oara cand mergi la el ? partea cu pupatul pe frunte e   huh ciudata rau ... va

Scuze , normal la eco intravaginal  dumbom  a vazut... dar cati mm ti-a zis ca e decolarea trofoblastica?

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-07-20 12:37:01)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#142 2012-07-20 12:33:39

Scarlett A
Sr. member

Blu mie mi-a placut faca cu medicul...o fi simtit el ca te-ai suparat si a avut remuscari!

#143 2012-07-20 12:42:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ochii_mei, nu-ti pierde speranta, poate a fost devreme pt ecografie kram

happy, trebuie sa gasesti acel echilibru, trebuie sa fii puternica. resemnarea ca ai fi slaba nu e o solutie. multumesc si eu pt urare puss

bluemoon, parerea mea e ca respectivul e un libidinos. eu as fi iesit din cabinet la primul semn de apropiere fizica, anormala pentru un consult medical.

#144 2012-07-20 12:44:05

cristina28
Hero member

Ochisori, reupaus total nu ti-a spus medicul ?.

#145 2012-07-20 12:51:38

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Anca, poate timpul schimba ceva.. puss

Moon, si mie mi se pare o persoana de doi lei acel medic. Fereasca Dumnezeu ce iesea daca mi se intampla mie asa ceva!!! Eu n-as mai calca in acel cabinet, sau as fi avut grija sa afle toata lumea ce fel de om e. Pacat ca n-ai stiut ce intentii are, ca merita filmat si facut plangere.

Plec si eu la munca, bine macar ca e vineri. Sa aveti o zi frumoasa !

#146 2012-07-20 12:53:18

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Va salut pe toate,

Angel, sa aiba o zi frumoasa Ana, la multi ani!, multi si buni. Luna asta au implinit si ai mei 20 si 15 ani, au trecut oarecum de perioada mai dificila (baiatul in special ca el era mai rebel la un moment dat, cu fata n-am avut nemultumiri decat mici obraznicii verbale lol, acum baiatul e un real ajutor si pentru soru-sa, ii explica frumos ca si el a trecut prin etapele respective si sa stea calma pana-i trec smile.

Happy, depinde ce soi e pestele, unii sunt mai rezistenti. Oricum idee e ca azi il pui la post si maine ii dai putin de mancare, daca rabda foame nu moare sigur. Apa, asa cum ti-au spus fetele, nu-i indicat sa-i pui proaspata de la robinet ca are si clor, eventual fiarta (si racita lol. Imi amintesc ca noi aveam carasi cu coada lunga cand erau copiii mici, fetita avea in jur de 1 an -2 cand am prins-o ca le pusese piper sa manance, a crezut ca daca are aceeasi consistenta ca hrana lor e tot una. Pesti stateau saracii cu gura in sus ca puii de pasare cand asteapta mancarea  rotfl2. Le-am schimbat rapid apa, de data asta de la robinet direct si n-au murit, dar cum iti spuneam, carasul e f f rezistent (o cumnata a pus de pe o zi pe alta cativa carasi de balta in congelator si in cealata zi unu a inviat cand sa-i gateasca).

#147 2012-07-20 13:04:47

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

betty multumesc frumos

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#148 2012-07-20 13:05:27

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

buna fetelor puss eu am fost plecata si nu am reusit sa mai intru pe forum
angel LA MULTI ANI ANEI! Si eu sunt nascuta tot azi big_smile
ochii sper sa fie sarcina prea mica si de asta sa nu se fi vazut embrionul goodluck
in rest nu am apucat sa citesc. va salut si va pup pe toate. nu cred ca reusesc sa stau nici azi pe net. trebuie sa fac ceva pregatire cu toate ca nu as prea vrea musafiri pentru ca nu am sotul acasa si nu prea am chef sa imi serbez ziua tongue

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#149 2012-07-20 13:12:29

Scarlett A
Sr. member

Lavy la multi ani cu sanatate, sa fii fericita si sa ai parte numai de impliniri!!!!!

#150 2012-07-20 13:16:54

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

lavy la multi ani!!
ochisori sa dea Dumnezeu sa fie bine!!

Ultima oara a fost editat de Detzy (2012-07-20 13:18:07)

baby Dragos hjarta rugaciune

#151 2012-07-20 13:19:40

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

lavy puss multumesc , la multi ani si tie

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#152 2012-07-20 13:20:31

cristina28
Hero member

Lavyut pusspusspusspusspuss birthday  birthday  birthday  birthday multa sanatate , sarcina usoara si la termen si fofoloanca sa fie  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.