homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt Disperata! Ajutati-ma Va ROg!!!!

#1 2012-07-21 11:59:47

andreea22.11
New member
Inregistrat: 2012-07-21

Sunt Disperata! Ajutati-ma Va ROg!!!!

Buna ziua tuturor... am sa incep sa va spun problema mea care ma chinuie de ceva vreme. Acum o luna si umpic am avut un contact neprotejat fix cu cateva ore inainte sa imi vina luna trecuta menstruatia... si-a dat drumul. La max 4 ore mi-a venit menstruatia. De atunci o luna nu am mai avut contact sexual... Asteptam pe 8 sa imi vina iar menstruatia luna asta dar nu a mai venit! au trecut 2 saptamani si nimic... asa ca am facut vreo 4 teste de sarcina, toate au iesit negative! Iar ieri am cumparat un al 5-lea test de sarcina Sure Check facandu-l dimineata, la prima urina si acesta exact ca si restul a iesit negativ! Ce sa mai cred??? o sa incerc sa trec la ginecolog dar pana atunci as vrea parerea voastra daca se poate? Inainte sa imi vina menstruatia mi se umflau sani sis e faceau tari ..... in schimb acum sunt dezumflati sa zic asa...neutral nu s-au schimbat cu nimic si am cateodata dureri ovariene!!!! Sunt oare gravida???

#2 2012-07-21 12:02:06

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Sunt Disperata! Ajutati-ma Va ROg!!!!

nu nu esti gravida, dovada faptul ca ti-a venit menstra dupa ce ai avut contactul cu risc plus testele negative.
Sa stii ca si din cauza stress-ului poate intarzia aparitia menstruatiei. Ar trebui o vizita la ginecolog

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2012-07-21 12:06:15

andreea22.11
New member

Emilya a scris:

nu nu esti gravida, dovada faptul ca ti-a venit menstra dupa ce ai avut contactul cu risc plus testele negative.
Sa stii ca si din cauza stress-ului poate intarzia aparitia menstruatiei. Ar trebui o vizita la ginecolog

da ubita ... asta cu contactul neprotekat a fost luna trecuta si imediat imi venise.... dar acum bate vantul! am abdomentul plat nu a crescut cu nimic... sani sunt moi si la fel de mici... ce sa cred? totusi 5 teste si toate negative... am auzit ca cica la unele femei nu apar in teste!  va

#4 2012-07-21 12:10:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

te ingrijorezi prea mult smile Ma refer la faptul ca acel contact de luna trecuta nu putea sa te lase insarcinata pentru ca imediat dupa ti-a venit menstruatia deci clar acel contact iese din calcul.
Luna asta zici ca nu ai avut contacte deloc deci fizic e imposibil sa fii insarcinata. Menstruatia intarzie din multe multe alte motive decat o sarcina
Mie de exemplu mi-a intarziat 2 luni la o dereglare de asta, am fost la ginecolog si mi-a dat niste pastile ca sa imi vine, deci stai linistita ca nu e de la o sarcina intarzierea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2012-07-21 12:20:05

andreea22.11
New member

multumesc emilia! ca ma incurajezi>big_smile<

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.