|
Nu esti logat.
Antibiotic in timpul sarcinii#1 2012-07-22 16:34:20
antibiotic in timpul sarciniiBuna ziua, Offline #2 2012-07-23 14:11:48
Re: antibiotic in timpul sarciniiam uitat sa precizez, desi nu stiu daca este relevant, ca greturile au inceput de 5-6 zile. Offline #3 2012-07-23 14:23:33
Re: antibiotic in timpul sarciniieu una nu stiu ce sa ti zic, mai bine ai intreba pe forumurile de mamici, ca ele sigur stiu mai multe. Offline #4 2012-07-23 17:18:09
Re: antibiotic in timpul sarciniiellyann, avand in vedere ciclul neregulat, ai putea face o analiza beta hcg sa vezi in ce saptamana de sarcina esti. in functie de asta, vei sti daca tratamentul s-a suprapus cu sarcina si daca da, in ce perioada. poate aveti noroc (tu si bebe) si s-a facut implantarea dupa terminarea tratamentului (mai ales ca ai simptome doar de curand). oricum, trebuie sa faci un control ginecologic. sarcina usoara si sanatoasa iti doresc! Offline #5 2012-07-23 23:28:45
Re: antibiotic in timpul sarciniimultumesc mult fetelor. o sa merg si la medic...momentan sunt in faza in care ma documentez si in privinta medicilor ca am auzit multe pana acum. sper sa fie totul bine, suntem asa incantati de bebe ca nici nu vreau sa ma gandesc la rele. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|