homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare peste ac

#1 2012-07-23 22:50:33

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

Sangerare peste ac

Buna !
Iau ac de vreo 5 ani ,momentan iau desorelle.
Vineri de dimineata cand m-am trezit aveam o secretie maronie-rosiatica cu chegulete de sange ,exact ca inainte sa vina menstruatia,apoi peste zi mi-a mai curs f putina,iar astazi am observat ca aveam iarasi o pata pe chilot .
Initial am zis ca am uitat vreo pastila,dar nu am uitat niciuna si le-am luat corect,poate cu intarziere de 1-2 ore.
Ce se intampla?Aveam cum sa raman insarcinata si acesta sa fie semn de sarcina?Nu ma protejeaza pastilele?

Dear Cupid,next time hit both !

#2 2012-07-24 10:03:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sangerare peste ac

dac le-ai luat corect te protejeaza, cel mult poate sa fie un semn ca nu mai sunt potrivite pentru tine
asteapta sa vezi si luna viitoare daca se repeta spottingul

#3 2012-07-24 12:22:20

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

Pai si daca nu mai sunt potrivite pt mine,asta ce inseamna,ca nu ma mai protejeaza?
Am mai avut sangerari cu ele.dar f putin,acum m-am speriat,am crezut ca imi vine menstra.
Am observat ca ma simt si rau putin,ca inainte sa imi vina menstra,am stari de voma,oboseala...

Dear Cupid,next time hit both !

#4 2012-07-24 12:32:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ba da, te protejeaza, doar ca poti avea sangerari si va trebui sa le schimbi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.