homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Revenire la anticonceptionale dupa pauza

#1 2012-07-25 19:36:44

alina88sweet
New member
Inregistrat: 2010-04-02

Revenire la anticonceptionale dupa pauza

Dupa 4 ani de administrat anticonceptionale microdiol am zis sa fac o pauza, mai ales ca am fost departe de prietenul meu timp de o luna. Acum vreau sa revin si am o mica nelamurire.
In mod normal imi venea ciclul cam la 3 zile dupa ce terminam folia, prin urmare, dupa calcularea saptamanilor ar fi trebuit sa incep astazi sa iau (daca nu as fi intrerupt).
Am inteles insa ca daca am facut o pauza trebuiesc administrate incepand cu prima zi de menstruatie (din pacate pe prospect nu scrie ce trebuie facut in caz de pauza, doar cand le incepi prima data).
As dori un raspuns rapid daca se poate, sa stiu daca incep sa le iau de astazi sau sa astept prima zi de menstruatie.
Uitati si un link catre produs, sa va fie mai usor sa raspundeti smile
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2929

P.S. Cat ar trebui sa astept din momentul in care incep sa le reiau pana sa putem face "nebunii" fara alta forma de protectie (bolile nu sunt o problema, doar sarcina).
Multumesc si pup pe toata lumea

#2 2012-07-25 19:40:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Revenire la anticonceptionale dupa pauza

daca le incepi din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastila, daca nu astepti menstruatia esti protejata abia dupa ce iei 7 pastile, asta e diferenta

#3 2013-04-04 13:55:22

dark_shadow
New member
Inregistrat: 2013-03-04

Buna, daca am inceput pastilele din prima zi de menstruatie, sunt protejata chiar daca am menstruatia foarte dereglata? Sau trebuie protejare 7 zile?

#4 2013-04-04 13:59:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

esti protejata din prima zi

#5 2013-04-06 16:42:02

dark_shadow
New member

Iar am o problema, am inceput pastilele, ciclul mi s-a oprit. E normal?

Publicitate

loading...

#6 2013-04-06 17:44:54

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

da e normal sa se reduca de la pastile. s a oprit de tot?mi s a intamplat si o data sa se opreasca dupa 2 zile nustiu o fi de la vreme lol nu te ingrijora

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#7 2013-04-06 17:48:08

dark_shadow
New member

Nu chiar de tot, dar foooarte putin mai e. Dupa ce am renuntat 3 luni la pastile, mi s-a dereglat, imi intarzia 3 saptamani, si la inceput imi venea 3 zile foarte putin, si negru, si apoi normal. Si am tot stat cu frica in spate cu prezervativ, si le-am reluat, dar probabil ca raman tot la prezervativ ca imi taie pofta de tot, si am incercat mai multe tipuri de pastile.

Ce se intampla daca le intrerup acum? N-am luat decat 3 pastile.

Ultima oara a fost editat de dark_shadow (2013-04-06 19:04:48)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.