Buna, am si eu o intrebare.
Mi-a intarziat ciclu cam 10 zile. Trebuia sa imi vina aprox in data de 13. Atunci mi-au venit doar cateva secretii maro, foarte putin si cam o zi sau 2. Incepand de ieri, a inceput sa imi vina iar secretiile alea, ceea ce la mine se intampla in fiecare luna cu o zi sau doua inainte de sangerare. Acum, problema e ca sangerez foarte putin, si mai mult cheaguri de sange. Deoarece mi-a intarziat atat, m-am speriat si am facut 2 teste de sarcina, si ambele au iesit negative, deci nu e sarcina. Cu iubitul meu am folosit totdeauna prezervativul, dar de cele mai multe ori doar in a2a parte a actului sexual. Deci cu siguranta nu a ejaculat decat in prezervativ. Chestia e ca si luna trecuta mi-a venit la fel cu cheaguri, doar ca nu mi-a intarziat. Simptomele menstruatiei le am exact ca in orice alta luna, (dureri de burta, greata etc) doar ca imi vin cheaguri de sange si nu sangerez normal. Cheagurile nu sunt mari.
Daca conteaza, cam din perioada cand trebuia sa imi vina menstruatia, m-am apucat iar de sport, dupa o pauza de 1 an. Poate influenta si asta cu ceva oare?
Probabil sa fie si de la stres si monotonie, deoarece luna trecuta am avut examene la facultate si acum am picat intr-o stare de monotonie si plictiseala dupa ce am terminat cu examenele si am aflat notele.
Momentan de unde sunt eu, nu ma pot deplasa la un ginecolog ca nu este prin zona, si m-a cam apucat stresul, asa ca pana saptamana viitoare ce o sa revin in oras as dori sa imi dati o idee sau un sfat bazat pe ce am scris mai sus.
Va multumesc anticipat!