homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maronie de 2 saptamani

#1 2012-07-26 08:34:05

Brun3tzica
New member
Inregistrat: 2012-07-26

secretie maronie de 2 saptamani

Buna.Sunt noua pe forum. supa Sunt un pic cam speriata deoarece am luat anticonceptionale 2 ani jumatate.Primul an le-am luat pt reglarea cm,apoi l-am cunoscut pe actualul meu iubit si le-am luat pt protectie.Le-am lasat in aprile deoarece mi s-a recomandat de catre doctor sa fac o pauza .In mai si iunie am avut menstruatia regulata iar luna asta nu mi-a venit deloc. Problema e ca de 2 saptamani am o scurgere maronie care adeseori pare a fi menstruatie,dar nu e.Am facut 2 teste de sarcina,dar au iesit negative.Poate cineva sa-mi sp ce poate fi?Multumesc anticipat

💓Iubeste-ma cand merit mai putin...atunci am cea mai mare nevoie...hjarta💘

#2 2012-07-26 23:01:05

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: secretie maronie de 2 saptamani

testul de sarcina se face la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat; presupunand ca l-ai facut corect, problema e altundeva; daca sangerarea continua, du-te la ginecolog.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-07-27 09:18:03

Brun3tzica
New member

Sincer,o facem de 3 luni fara protectie dar tot timpul termina afara,deci dak ar fi vorba despre o posibila sarcina nu as sti data exacta knd as fi putut ramane insarcinata..am facut un test in zilele knd ma asteptam sa vina menstruatia si unul dupa 2 saptamani,intre timp am mai fct sex tot fara protectie.Dar nu cred k sunt insarcinata pt k nu am niciun semn,si partenerul meu sp k nu a gresit niciodata sa lase in mine..Nu stiu ce ar putea fi..Am mai avut la 14 ani o anexita juvenila..:(Oricum sapt viitoare vin in tara si merg la un control,sper sa nu fie ceva grav.. supa Ms de rasp

#4 2012-07-27 09:34:07

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

1. pauzele astea mai mult te deregleaza decat te regleaza...posibil de asta sa nu ai menstra in fiecare luna
2. metoda voastra de contraceptie nu e dintre cele mai indicate pentru ca poti ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator si retrasul inaintea ejacularii in timp poate duce la disfuctii erectile.

#5 2012-07-27 09:40:17

Brun3tzica
New member

1.Stiu k pauzele astea iti deregleaza menstruatia,dar sunt atatea mituri despre anticonceptionale(k n-o sa mai poti face copii etc)incat ma sperii..
2.Stiu k metoda de protectie pe kre o folosim noi nu e foarte sigura dar e o metoda pt moment.Knd vin din tara incep iar sa iau anticonceptionale... supa ms de rasp tummenupp

Publicitate

loading...

#6 2012-07-27 09:41:36

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

exista prezervatvul big_smile

#7 2012-07-27 09:44:04

Brun3tzica
New member

sunt foarte sensibila la prezervative,ultima data knd le-am folos it am facut o rana de toata frumusetea....in plus reduce din placerile partenerului rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.