|
Nu esti logat.
Secretie maronie de 2 saptamani#1 2012-07-26 08:34:05
secretie maronie de 2 saptamaniBuna.Sunt noua pe forum. Sunt un pic cam speriata deoarece am luat anticonceptionale 2 ani jumatate.Primul an le-am luat pt reglarea cm,apoi l-am cunoscut pe actualul meu iubit si le-am luat pt protectie.Le-am lasat in aprile deoarece mi s-a recomandat de catre doctor sa fac o pauza .In mai si iunie am avut menstruatia regulata iar luna asta nu mi-a venit deloc. Problema e ca de 2 saptamani am o scurgere maronie care adeseori pare a fi menstruatie,dar nu e.Am facut 2 teste de sarcina,dar au iesit negative.Poate cineva sa-mi sp ce poate fi?Multumesc anticipat 💓Iubeste-ma cand merit mai putin...atunci am cea mai mare nevoie...💘 Offline #2 2012-07-26 23:01:05
Re: secretie maronie de 2 saptamanitestul de sarcina se face la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat; presupunand ca l-ai facut corect, problema e altundeva; daca sangerarea continua, du-te la ginecolog. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-07-27 09:18:03
Re: secretie maronie de 2 saptamaniSincer,o facem de 3 luni fara protectie dar tot timpul termina afara,deci dak ar fi vorba despre o posibila sarcina nu as sti data exacta knd as fi putut ramane insarcinata..am facut un test in zilele knd ma asteptam sa vina menstruatia si unul dupa 2 saptamani,intre timp am mai fct sex tot fara protectie.Dar nu cred k sunt insarcinata pt k nu am niciun semn,si partenerul meu sp k nu a gresit niciodata sa lase in mine..Nu stiu ce ar putea fi..Am mai avut la 14 ani o anexita juvenila..:(Oricum sapt viitoare vin in tara si merg la un control,sper sa nu fie ceva grav.. Ms de rasp 💓Iubeste-ma cand merit mai putin...atunci am cea mai mare nevoie...💘 Offline #4 2012-07-27 09:34:07
Re: secretie maronie de 2 saptamani1. pauzele astea mai mult te deregleaza decat te regleaza...posibil de asta sa nu ai menstra in fiecare luna Offline #5 2012-07-27 09:40:17
Re: secretie maronie de 2 saptamani1.Stiu k pauzele astea iti deregleaza menstruatia,dar sunt atatea mituri despre anticonceptionale(k n-o sa mai poti face copii etc)incat ma sperii.. 💓Iubeste-ma cand merit mai putin...atunci am cea mai mare nevoie...💘 Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-27 09:41:36
Re: secretie maronie de 2 saptamaniexista prezervatvul Offline #7 2012-07-27 09:44:04
Re: secretie maronie de 2 saptamanisunt foarte sensibila la prezervative,ultima data knd le-am folos it am facut o rana de toata frumusetea....in plus reduce din placerile partenerului 💓Iubeste-ma cand merit mai putin...atunci am cea mai mare nevoie...💘 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|