|
Nu esti logat.
Durere infernala#1 2012-07-26 10:21:35
Durere infernalaAseara m-am culcat cu o durere infernala de cap si de ochi. Nu am luat nimic, cu gandul ca dorm si trece. Azi dimineata m-am trezit cu aceeasi durere, de imi lacrima ochii de durere, in plus o grata de nedescris si gust foarte amar in gura. Sunt ingrijorata. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #2 2012-07-26 10:42:11
Re: Durere infernalade regula bila da astfel de migrene, mai ales ca pomenesti si de gustul amar din gura. eu as zice sa mergi sa faci niste investigatii la un medic. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2012-07-26 10:42:15
Re: Durere infernalaBuburuzza iti recomand sa mergi la doctor cat mai repede, sau la farmacist intre timp. Nimeni nu poate sa iti spuna de pe forum ce ai . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2012-07-26 11:55:16
Re: Durere infernalasi eu zic ca e de la bila... nu te doare si in partea dreapta ? Offline #5 2012-07-26 13:07:43
Re: Durere infernala
cum adica sa elimini bila? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-26 13:09:45
Re: Durere infernalabila la origine inseamna lichidul depozitat in vezica biliara, ca noi am ajuns sa denumim bila si vezica biliara e altceva Offline #7 2012-07-26 16:52:51
Re: Durere infernala
iti dai seama ca eu ma gandeam la cu totul altceva, nu? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2012-07-26 21:41:22
Re: Durere infernalaAm luat un colebil si mi-a trecut, multumesc de sfaturi. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|