homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara sau candida?

#1 2012-07-26 11:32:27

pisicutza28
New member
Inregistrat: 2009-11-29

infectie urinara sau candida?

Buna,
De vreo 3 zile am inceput sa urinez mai des si sa ma usture cand urinez.
Azi, am inceput sa iau Uricol, si vreau sa il iau cam o saptamna (sper sa fie ok)
Sunt diabetica, iau amaryl, si mai iau si anticonceptionale (mercilon). As vrea sa stiu daca uricolul imi influenteaza diabetul, caci am inteles ca nu influenteaza AC.
De asemenea, as dori sa stiu, daca pot avea contacte sexuale in perioada in care iau uricolul sau nu, si cu ce pot sa imbunatatesc starea de disconfort creata de infectie.
Specific faptul ca nu suport caldura, motiv pt care folosesc din plin aerul conditionat.
De asemenea doresc sa specific ca ma ustura doar cand urinez, spre final, asa ca as mai dori sa stiu daca e posibil sa fie de fapt o candidoza (specific faptul ca am acelas partener de ceva ani)
Multumesc

#2 2012-07-26 15:01:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: infectie urinara sau candida?

eu cred ca e infectie urinara. contactele ar fi bine sa le eviti pana iti trece, ca sa nu se agraveze. nu stiu daca uricolul interactioneaza cu diabetul. aerul conditionat poate intretine o inflamatie, dar daca nu te sti sensibila, presupun ca nu te afecteaza. de disconfort nu ai cum sa scapi pana nu iti trece infectia. bea multe lichide, in special ceaiuri (exista ceaiuri bune pentru asa ceva), poti face si bai de sezut... asta daca nu vrei sa faci o urocultura si sa mergi cu rezultatul la doctor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.