|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !#1 2012-07-27 12:02:01
Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !Buna ziua ! In luna mai am fost la un control ginecologic pt ca aveam de ceva vreme niste secretii albicioase-branzoase ,care era Candida ! Medicul mi-a despistat si faptul ca am o rana pe colul uterin ! Mi-a spus ca exista un tratament medicamentos care imi poate trata rana si anume cu anumite creme care se administreaza doar sub supravegherea medicului timp de vreo 16 saptamani ,creme ce sunt trimise de afara ,fiind descoperit cat de curand acest tratament ,si de asemena mi-a mai spus ca doar la dansa in cabinet se practica tratamentu, la inca un cabinet in bucuresti si in nu stiu ce tara ! Pe langa aceste creme mi-a spus ca trebuie sa fac si vreo 3 vaccine pentru a impiedica aparitia tulpinei HPV de nu stiu care tip ,16 ,18 ,ceva de genu ... Mi s-a spus ca acest tratament cu creme impreuna cu cele 3 vaccine ajunge in jur de vreo 28 de milione ! Am inlemnit cand am auzit ,desi pentru sanatatea mea sunt in stare sa dau oricat . Nu stiu ce sa cred cu acest tratament ! Tratamentul inca nu l-am urmat pentru ca nu stiu ce sa fac pentru ca si despre vaccine am auzit tot felu de chestii si nu prea as fi de acord ! In ultima perioada mi-am facut spalaturi cu ceai de potroace ,nu prea concentrat ,si acele secretii nu mai apar branzoase si sunt doar ca niste secretii de culoare alba ,insa au aparut niste mancarimi suportabile si mai rare ,care consider ca datorita candidei mi-au aparut ... Nu stiu ce sa fac ,mi-e tare teama cu acea rana pe col si nu as vrea sa ajung la cauterizare pentru ca am auzit ca apoi e f greu sa faci copii sau chiar deloc nu mai poti ! Da-ti-mi un sfat in legatura si cu respectivul tratament ,dar si ce sa fac ca sa imi fie bine ! Va multumesc Offline #2 2012-07-27 12:10:23
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !- examen de secretie, papanicolau, colposcopie ti s-a facut ? pe ce baza ti s-a pus diagnosticul si ti s-au facut recomandarile astea ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-07-27 12:10:37) Offline #3 2012-07-27 12:24:34
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !Am facut si acele teste ,la papanicolau mi-a iesit C II ,iar la suspiciune de hpv mi-a iesit cu grad scazut ... As vrea sa stiu si dak aceste spalaturi cu ceai de potroace favorizeaza in bine acea rana pe col ,adica la o usoara disparitie ,si daca vindeca si de Candida ...Repet ,da cand am inceput spalaturile ,secretiile nu mai sunt branzoase,doar albicioase si apar doar in juru vaginului ,nu foarte mult !!! Spune-ti-mi ce sa fac ,sa scap de aceasta rana pe col ,fara a fi nevoita sa ajung la cauterizare pentru ca am auzit ca dupa o astfel de interventie ,raman greu insarcinata sau chiar deloc ...Ce sa fac?????? Offline #4 2012-07-27 12:31:40
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !nu ai auzit bine, nu te impiedica cu nimic o cauterizare sa ramai insarcinata Offline #5 2012-07-27 12:58:39
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !pai in limbajul popular se numeste Coaiele popii ,e acea planta ce creste prin vita de vie ,ceva de genu ,mama mi-a adus-o de la tara .... Dar dupa parerea dumneavoastra,crede-ti ca acel tratament de care mi-a spus medicul ginecolog e unul bun sau nu stie cum sa scoata mai repede banii de pe pacienti ,si a-ti auzit vreodata de astfel de tratament ... Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-27 13:02:43
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !nu am auzit de asa ceva... stii cumva cum se numeste tratamentul de care ti-a zis medicul ? Offline #7 2012-07-27 13:34:42
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !Parerea mea e sa consulti si alti medici ... nu te limita doar la o parere ... nu strica sa mergi si la alti medici sa vezi ce spun si ei ... si e ciudat cum doar la acea doctorita si mai in 2 locuri se practica acel tratament ... cred ca te minte parerea mea sa scoata ceva bani asa zic eu nu e de jucat cu sanatatea dar nu trebuie sa te arunci repede la o parere sa arunci repede cu banii ... bafta. Offline #8 2012-07-27 15:19:34
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !nici nu mai stiu cum se numesc acele creme ,sunt niste plictulete mici pt fiecare administrare (40 de administrari timp de 16 saptamani ) ... oricum si eu am zis ca o sa consult un alt medic sa vad alte pareri ! Dar despre rana pe col uterin ,am inteles ca exista niste ovule care se prepara si sunt bune pt a ajuta la vindecare ranii ...Stiti ceva despre acestea ??? Offline #9 2012-07-27 15:29:54
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !daca vrei ceva naturist sunt ovulele Superforte Ovulin, uite aici un topic despre ele : http://forum.anticonceptionale.ro/t3510 … RITIA.html Offline #10 2012-07-28 10:27:20
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !Deci sa inteleg ca aceste ovule sunt eficiente pentru rana pe col ,dar si pentru candida ??? Offline #11 2012-08-01 11:53:36
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !buna am si eu o intrebare am avut niiste necazuri in fam si pur si simplu am uitat ce am facut cu o pastila. eu trebuia sa incep ac luni dar cred k am luat pastila duminica in ultima zi de pauza sau luni am luni am luat 2 pastile pt k am k o pastila mai putin asik in loc sa iau pastila de miercuri o iau pe cea de joi. va rog pt ambele cazuri un raspuns da mai mult pt primu caz. va multumesc Offline #12 2012-08-01 11:57:09
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !daca esti sigura ca ai luat o pastila luni, nu sunt probleme, chiar daca asta inseamna ca ai luat 2 pastile luni, sau ca ai scurtat pauza si ai inceput folia duminica (e ok sa faci pauza mai scurta de 7 zile, problema e daca depasesti cele 7 zile). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-08-01 13:09:02
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !daca le termin mai devreme asta inseamna k luna urmatoare le incep duminica in loc de luni si nu e nevoie d protectie suplimentara,nu?asta dak le.am luat duminica in loc d luni de luat sigur le.am luat ce ma intereseaza e dac trebe protectie suplimentara Offline #14 2012-08-02 11:51:47
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !va rog un rasp sa stiu daca le incep de duminica sau d luni luna urmatoare asta in cazu k am scurtat pauza k o zi in loc sa iau pastila luni am inceput blisturele d duminica. multumesc Offline #15 2012-08-02 12:20:23
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !logic ca o incepi duminica, daca ai fi citit, ai fi vazut ca am scris mai sus chestia asta:
daca luna viitoare incepi folia luni, asta ar insemna ca faci pauza 8 zile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2012-08-03 11:06:39
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog ! "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #17 2012-08-03 11:07:28
Re: Nu stiu ce sa cred ,ajuta-ti-ma ,va rog !ranile pe col sunt rezultatul infectiilor netratate daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|