|
Nu esti logat.
INSARCINATA SAU PARANOICA?#1 2012-07-27 16:16:40
INSARCINATA SAU PARANOICA?Buna ziua. Pe data de 8 Iulie am avut primul contact sexual,insa eu si partenerul meu nu ne-am protejat. Desi nu ejaculase inauntru , dupa 38 de ore am luat Escapelle. A 2-a zi am avut un contact sexual protejat. Ciclul mi-a intarziat ,insa mentionez ca acesta nu a fost niciodata regulat si asta din cauza unor probleme hormonale si a unor raceli. De cateva zile simt o durere pelviana. Nu stiam ce sa cred asa ca astazi, dupa 19 zile de la contactul sexual neprotejat, mi-am facut un test de sarcina , care a rezultat a fi negativ. Pentru siguranta am mai cumparat doua pe care le voi face in urmatoarele 2-3 zile. Este posibil sa fiu insarcinata sau e doar o raceala? Offline #2 2012-07-27 18:42:23
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?1. asta e un forum gratuit, nu un cabinet medical; nu te poti astepta sa iti raspunda cineva instant asta referitor la ce ai scris in mail. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-07-27 18:50:09
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Multumesc frumos pentru raspuns. Scuzati-mi insistenta insa sunt "un pic" cam panicata. Si referitor la subiectul principal : Sarcina. Exista vreo probabilitate sa fiu insarcinata? Offline #4 2012-07-27 18:55:25
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?ai luat escapelle corect, teoretic nu sunt sanse. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-07-27 18:58:06
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Multumesc si scuze..eram asa alarmata ca nici nu am stat sa citesc regulamentul. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-27 19:04:23
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?daca intarzierea e mai mare de 2 saptamani poti merge la ginecolog pt inducerea menstruatiei, dar asta presupune administrarea de alti hormoni daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-07-27 19:08:17
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Am avut intarzieri si de 3 luni. Am inteles ca de vina este cistita care nu-si face asteptata prezenta, calcemia,anemia si dereglarile hormonale. Am luat o perioada Duphaston,insa nu as vrea ca asta sa se repete, deoarece am observat o luare in greutate. Ce ma preocupa sunt durerile din regiunea pelviana.. Offline #8 2012-07-27 19:14:35
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?de ce nu iei in calcul administrarea de anticonceptionale daca spui ca ai dereglare hormonala? mai ales ca ai ciclul atat de dereglat? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-07-27 19:19:26
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Cand am fost ultima oara la ginecolog si endocrinolog, eram virgina..si mi-au spus ca nu are rost sa iau anticonceptionale daca nu mi-am inceput viata sexuala. Cel mai probabil ,dupa vizita pe care o voi face curand la ginecolog, o sa incep sa iau si anticonceptionale . Asta ca sa nu mai existe riscuri si "stari de paranoia". Offline #10 2012-07-27 19:22:15
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?am trait s-o aud si pe asta; pai in primul rand, ai fi luat anticonceptionale ca tratament, nu ca metoda contraceptiva; pastilele nu vin la pachet cu sexul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-07-27 19:33:58
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Da, exact. Doi ginecologi mi-au zis din start sa iau diane 35 si yasmin..si cand au auzit ca sunt virgina, mi-au aruncat Duphastone-ul pe masa. Offline #12 2012-07-28 00:56:03
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Sex protejat poti sa faci ca sa nu mai ai panica d-asta nasoala. Sansele sa fi ramas sunt aproape nule; doar daca ai ghinionul ghinionului sa te incadrezi in marja de eroare a pastilei de a doua zi... dar ma indoiesc profund de asta. Offline #13 2012-07-28 10:45:01
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?Multumesc mult pentru sfat si raspuns. Nu a fost ceva premeditat..nu am crezut vreodata ca o voi face neprotejat, dar ne-a cam luat valul si nici nu ne-am dat seama. Asta o sa-mi fie invatare de minte, ce sa zic. Merci inca o data Offline #14 2012-07-29 09:45:28
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?as avea o intrebare ... dupa un contact sexual in data de 17 iunie ( ne-am jucat la inceput fara prezervativ dar apoi l-am pus, a ejaculat in mine cu prezervativ) mi-a venit menstuatie in 26 iunie totul normal ( adica nu am vazut sa fie ceva anormal) azi suntem in 29 iulie si inca nu mi-a venit menstruatie, intarzie si nu ii ceva normal la mine, poate fi din cauza unei posibile sarcini sau o dereglare nush datorita soarelui sau alte motive, nu am simptome ca mi-ar veni ... sunt ft ingrijorata poate fi caz de sarcina ??? ca tot am auzit de ciclu peste sarcina si altele Offline #15 2012-07-29 13:42:00
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?intarzierea poate fi datorata unei sarcini ??? ma ajutati cu un sfat va rog Offline #16 2012-07-29 14:31:11
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?pai daca ai avut o menstruatie normala si de atunci nu ai mai avut contacte neprotejate nu are cum sa fie sarcina Offline #17 2012-07-29 14:55:49
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?pai menstruatia eu zic ca a fost normala adica acuma tot stau si ma gandesc dar nu tin minte sa fi observat ceva anormal , adica cantitativ ca de obicei ca de era altfel doar observam ,,, dar intarzie de catve zile si sunt foarte nelinistita , contacte nu au mai fost de atunci, deci sa nu-mi fac griji pt sarcina??? Offline #18 2012-07-29 14:58:08
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?nu ai de ce sa-ti faci griji Offline #19 2012-07-29 16:42:02
Re: INSARCINATA SAU PARANOICA?si oare d c intarzie ? mi se pare ft anormal Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|