homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament gynozol-2

#20 2007-02-09 12:31:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: tratament gynozol

asa e, daca ovulele distrug prezervativul nu ai voie contact sexual(pentru ca un prezervativ rupt nu asigura protectie). Deci, pe toata durata tratamentului, abstinenta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2007-02-10 17:51:28

mandylion
New member
Inregistrat: 2006-09-04

Multumesc frumos smile.Am inceput tratamentul si asta e... oricum sanatatea e pe primul loc

#22 2007-02-11 23:17:11

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

mi s-au prescris de catre medic ovule gynozol dar nu mi s-a specificat ca nu as avea voie sa fac dragoste cu prietenul meu iar eu inconstienta,nu am citit cu atentie prospectul inainte,abia a 3 a zi,dupa ce luasem 2 ovule.nu iau pastile,o facem mereu doar cu prezervativ.are vreo relevanta daca contactul(unul singur) a avut loc cam dupa 12 ore de la introducerea ovulului?(l-am luat seara pe la 12 iar contactul a avut loc pe la 2 dupa amiaza a doua zi).acum dupa ce am citit si topicul asta sunt fffffff ingrijorata si speriata iar pe el l-am disperat.era 1 oara cd folosesc ovule.

Mamica de 2 pui scumpi

#23 2007-02-12 11:17:47

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pai pe prospectul de la gynozol scrie ca ataca prezervativul....ce sa zic, practic, contactul tau sexual a fost neprotejat. Iar daca te-ai si spalat in vagin risti sa compromiti tratamentul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2007-02-12 22:50:36

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

dc contactul a fost pe 2 febr iar azi(12 febr) mi-a venit menstruatia inseamna ca sunt ok,cred.oricum o sa imi fie invatare de minte sa nu mai fiu asa zapacita,si sa citesc prospectul cu mare atentie inainte sa iau pt 1 oara un medicament.azi e si prima zi cd incep anticonceptionalele si nu o sa mai stau stresata mai mereu.merci doctoressa pt rasp.

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#25 2007-02-13 10:56:24

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

da, ai scapat. wink

Nobody home

#26 2008-06-18 23:14:00

Simona24
New member
Inregistrat: 2008-06-14

doctoressa spune-mi si mie te rog daca este ok sa faci sex in timpul tratamentului cu ovule daca pe prospect nu este mentionat.Ce parere aveti despre ovulele cervugid,cerviron,klion-d 100?Care sunt cele mai indicate in vederea tratarii unei rani de pe col (dar am facut si cauterizare).Le am pe toate 3 dar nu stiu pe care sa le iau si nici daca trebuie sa fac spalaturi inainte sa mi le pun...C ziceti?

#27 2008-06-19 10:17:27

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Simona medicul ti-a dat toate tipurile de ovule?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2008-06-19 10:25:30

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu cred ca i le dadea pe toate evil. Daca erau date de medic cred ca stia cum sa le puna.

Fericita mamica de Aida Maria!

#29 2008-06-19 10:28:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai atunci nu poate sa aleaga ea un tip de ovule si sa el puna! scrie ca facut cauterizare in cazul asta alte ovule se dau.cel mai bine e sa intrebe un medic

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#30 2008-06-19 10:30:23

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sunt de acord cu tine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#31 2008-06-21 00:07:59

Simona24
New member
Inregistrat: 2008-06-14

Nuuu...sa va explic! Medicul mi-a prescris Cervugid. Am rugat-o pe sora mea sa mi le cumpere de la o farmacie de garda (era sambata) dar a venit cu Klion-d 100 si a zis ca nu a gasit Cervugid dar ca asta e inlocuitor.Mi-a fost imposibil sa imi pun ovulele Klion-d (mi se topeau in mana si ma ustura) asa ca am decis sa intreb medicul daca este bun inlocuitorul recomandat.A zis ca mai bine sa iau Cerviron daca nu gasesc Cervugid si mi l-a scris pe acceasi reteta.L-am trimis pe prietenul meu sa mi-l cumpere pe care il gaseste dar a venit cu amandoua.Asa "m-am pricopsit' cu toate felurile de ovule.Acum nu stiu daca sa imi pun Cervugid sau Cerviron.Voi ce ziceti?Trebuie neaparat sa fac spalaturi inainte sa mi-l pun....??(ma cam deranjeaza) Si apropo....poti sau nu poti sa ai contact in timpul tratamentului??...Nu scrie nimic pe prospect de asta...Multumesc!

#32 2008-06-21 02:33:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

avand in vedere tipul ovulelor banuiesc ca e vb de o rana pe col...pune ce ti-a dat prima data medicul...adica cervugid...si daca nu ti a pomenit de spalaturi nu trebuie sa faci...si daca se poate abstinenta peperioada tratamentului ar fi perfect smile

happy with him...inlove with him...puss

#33 2011-03-01 15:06:46

chii_20
Membru
Inregistrat: 2011-03-01

buna ziua !...am si eu o intrebare,eu am o problema legata de greutate,cand eram mica eram plinuta,acum la inaltimea de 1.65 am 55 de kg..e ok..insa vreau sa incep sa iau anticonceptionale si am auzit si de pe site-uri si de la persoane,care au folosit,ca ingrasa,.pe de o parte vreau sa fiu in siguranta,dar in acelasi timp nu vreau nici sa ma expun si sa ma ingras.doctorita mi-a recomandat anticonceptionale "yasmin". astept raspunsul dvs. va multumeasc

#34 2011-03-01 15:24:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu poti sti daca te ingrasi sau nu de la ele pana nu le incerci. nu toate femeile reactioneaza la fel la acelasi tip de AC.

#35 2011-03-04 08:23:44

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

neata fetelor. Am si eu o nelamurire, de fapt o problema care ma macina de aproape 1 saptamana. PRESUPUN ca mi-a revenit o candida mai veche, de acum un an de zile. Adica am aceleasi senzatii de mancarime, usturime in timpul contactului si o secretie alb-galbuie branzoasa. Atunci mi s-au prescris ovule lomexin si crema lomexin.  Sotul meu nu a luat nimic atunci (a fost plecat in afara tarii 4 luni de zile) timp in care eu am facut candida, dar nu am avut contacte in acele 4 luni. In fine...acum cred ca mi-a revenit acea candida, dar nu pot merge la medic pana pe 15, cand iau salarul (vechea problema, banii)....si parca nu-mi vine sa stau asa, fara sa fac nimic, pentru ca ma simt destul de inconfortabil. si nici nu pot sa sun medicul sa imi faca o consultatie prin telefon. Sa iau aceeasi reteta ca acum un an? Si sotului ce sa ii dau? O pastiluta de flucovim? Sa iau si eu una?O prietena mi-a zis ca e ok si canesten gyn, dar nu stiu ce sa fac?

#36 2011-03-04 08:48:51

ela_is_sweet
Sr. member

Ms de raspuns alexia. Pai eu merg la medic, dar dupa 15, dar vreau sa zic ca ma incomodeaza ff tare, cel putin mancarimea...e aiurea tare. Am sa incerc cu lomexin sa vedem... incerc asa si apoi cand ma duc la medic o sa-mi zica daca s-a vindecat, sau nu diablo 
offtopic  chiar ca long time no see. Nu am mai avut timp de calculator in ultima vreme, mai ales de forumuri in general, sunt femeie maritata, fac curatenie si mancare  rotfl  (glumesc)....si uite-asa te intorci dupa 5 ani pe forum sa zici ca ai o problema  rotfl funny.... am sa incerc sa intru mai des si pe aici.  rodnar

#37 2011-03-04 09:13:28

ela_is_sweet
Sr. member

ms de sfat smile am sa iau si crema. se poate da si sotul cu aceeasi crema? sau lui sa ii iau clotrimazol?el trebuie sa se dea 7 zile de doua ori pe zi?
app...se poate sa-mi fi aparut candida pentru ca am renuntat la anticonceptionale acum aprox 3 saptamani? e culmea....ca inainte nu foloseam prezervativ...si acuma, de cand folosim mi-a aparut candida...loolllll

#38 2011-03-04 09:36:06

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Cand aud de candidoza mor...luna asta o atratez, peste 2 luni e la loc, cu mancarimi si tot tacamul. m-am saturat de ea pana peste cap, nici nu mai stiu cu ce sa ii dau de cap definitv. la mine gynozolul nu isi mai face efect, lomexin crema calmeaza dar nu vindeca...sincer nu mai stiu, dar cert este ca e nasol tare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.