homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am fost impreuna dar am ramas in stadiul de "prieteni cu beneficii"

#1 2012-07-28 23:29:16

beezzies
Membru
Inregistrat: 2012-07-28

Am fost impreuna dar am ramas in stadiul de "prieteni cu beneficii"

Cum sa incep...am fost impreuna, am avut o relatie foarte frumoasa. A fost primul pentru mine, am incercat sa fie totul bine, mereu a fost pe locul unu, ce sa zic, a fost minunat. El a mai avut relatii intime..gen' petreceri, etc, practic am fost prima lui prietena cu care a avut astfel de relatii. Ne-am despartit pe motive stupide din punctul meu de vedere. Tine la mine stiu asta , in felul cum ma priveste, imi vorbeste, ne vedem mereu, vorbim mereu. Pana azi eram prieteni..de fapt pana imi venise mie ideea de a fi "prieteni cu beneficii" . A acceptat. Pana acum totul e bine..Tot ce vreau e sa ii deschid ochii si sa il fac sa inteleaga ca nu va mai gasi pe cineva ca mine. O parere?

#2 2012-07-28 23:45:50

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: Am fost impreuna dar am ramas in stadiul de "prieteni cu beneficii"

deci tu speri sa va impacati, prin toata chestia asta cu prieteni cu beneficii ? cine de cine s-a despartit ? si care au fost motivele ?

#3 2012-07-29 00:04:11

beezzies
Membru

a avut un moment de gelozie gen ma intalnisem cu fostul meu prieten , cu toate ca am ramas buni prieteni de 4 ani. era ziua lui...si .. a mai fost faza ca nu intrase la ce facultate dorise initial si a avut efectiv un moment . El s-a despartit de mine. Adineaori a vb cu el la telefon si a ramas ca ma duc maine la el..

#4 2012-07-29 01:35:32

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

dar de ce nu vorbesti cu el? la modul: uite eu as vrea sa ne impacam, consider ca ne am despartit pe o prostie, am gresit si eu ai gresit si tu ... imi cer scuze si imi pare rau daca te am suparat si daca te am facut sa te simti in vreun fel anume ... hai sa mai incercam o data ...
si incerci sa tii si tu cont de dorintele lui. gen, daca el e actualul si nu ii place ca tu sa te vezi cu fostul... eu as zice sa te gandesti ce conteaza mai mult ? fericirea celui de langa tine, sau sa vorbesti tu o data la nu stiu cat timp cu un tip cu care ai fost acum nu stiu cat timp si cu care probabil ca peste 10 ani nici nu o sa ti mai aduci aminte cm il cheama ..

eu zic sa ti stabilesti intai prioritatile inainte sa discuti cu el. asta depinde de cat de mult iti doresti sa te impaci cu el si cat de viitor vezi tu relatia asta.. ca n am idee nici cati ani ai sau cat timp ati fost impreuna.

#5 2012-07-29 09:35:57

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

yeah
din genul asta de relatie este imposibil ca unul din voi ,sa nu ramana cu sechele,si se pare ca tu esti aceea
din cate inteleg tu il mai iubesti si l-ai cam vrea inapoi.......
mai gandeste0te odata la ceea ce iti doresti pt ca s-ar putea ca numai tu sa mai vrei aceasta relatie,iar el sa profite doar de"beneficii:"

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

Publicitate

loading...

#6 2012-07-29 11:41:10

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

beezzies a scris:

Tot ce vreau e sa ii deschid ochii si sa il fac sa inteleaga ca nu va mai gasi pe cineva ca mine.

Intotdeauna vor exista tipe mai bune decat tine.
O chestie pe care nu pot sa o inteleg: de ce unele fete se incapataneza sa demonstreze ceva unui baiat. Lucrurile astea se intampla subit, legaturile se formeaza intre 2 oameni cand nici nu te astepti.

Te trezesti intr-o dimineata si-ti zambesti cand te gandesti ce mult v-ati apropiat. Nu te culci obsedata de gandu' sa va apropiati cat mai mult.

Ultima oara a fost editat de Mentirosa (2012-07-29 11:42:07)

#7 2012-07-29 12:03:40

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Cateva parerei ....

1: Rar mai vezi femeie care sa propuna unui barbat sa aiba o relatie gen: prieteni cu beneficii smile
2: Daca tu din relatia asta speri sa se ajunga la ceva mai serios sau cum a fost inainte smile eu zic ca te inseli (parerea mea) ... te`ai uitat prea mult la filmul " friends with benefits " smile ... ala e film si stii cum e viata bate filmul smile ... s`ar putea sa`l vezi cu alta si sa te superi si daca il intrebi de ce e cu alta el sa iti motiveze ca oricum voi sunteti :PCB: si ca nu vede de ce te`ai supara?sau mai stiu eu alt scenariu wink
3: De ce nu il convoci la o discutie ... ii explici termenii :predarii: si poate ajungeti la un punct de mijloc smile ... eu bafta iti doresc smile

#8 2012-07-30 00:16:52

beezzies
Membru

multumesc, nu am vazut filmul acela,doar am auzit de el. nici el nu stie inca ceva, nici eu nici el nu mai site ce suntem.. voi vedea cum decurg lucrurile, mersi mult.

#9 2012-07-30 19:45:56

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu nu te-as sfatui sa apelezi la strategia asta. Probabil el va accepta, pentru ca ii e comod sa ia daca tot i se ofera. Tu ar trebuii sa ii spui ca iti mai doresti o relatie cu el, ca iti pare rau ca ai gresit si vezi ce iti spune, daca e de acord luati-o de la capat, daca nu, sanatate. Nu trebuie sa te devalorizezi in fata unui barbat, pentru ca nici el nu te va mai respecta. Si e foarte posibil sa te trezesti folosita si inlocuita, asa ca nu fa compromisuri.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-07-30 19:48:34)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.