homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre menstruatie si sarcina

#1 2012-07-29 13:49:53

ely3
New member
Inregistrat: 2012-05-11

Despre menstruatie si sarcina

Buna tuturor.
As vrea sa va adresez o intrebare, care ma framanta de cateva zile.
Pe data de 6 iunie, am avut un contact sexual protejat. Iar pe 26 iunie, mi-a venit menstruatia, in mod regulat (la data exacta, m-a tinut 5 zile, ca de obicei). Am plecat din oras ,pe 12 iulie, si pe 14, mi-a aparut un fel de menstruatie. Un lichid maroniu, care s-a trasnformat in rosu. dar foarte redus cantitativ, si care m-a tinut vreo 4 zile, cred.
Pe 25, 26 iulie trebuia sa imi vina menstruatia (am un ciclu de 30-31 de zile) ,dar nu a venit.
Exista vreo sansa de sarcina? Sa fi fost acea menstruatia, care m-a tinut vreo 4 zile, dar a fost ft redusa cantitativ. De obicei, cand schimb mediul/stilul de viata, imi vine ,dar tine mai mult, si e normala si din punct de vedere cantitativ.
Va rog mult sa imi raspundeti.. Eu nu cred ca e vorba de sarcina, din moment ce am facut sex protejat, si in iunie am avut ciclu.. dar sunt ft paranoica.
Multumesc mult si astept raspunsurile voastre.

#2 2012-07-30 18:47:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Despre menstruatie si sarcina

as zice ca acea sangerare a fost din cauza schimbarilor din viata ta.
poti face si un  test de sarcina pt linistea ta dar nu cred ca este cazul

#3 2012-07-31 20:06:43

ely3
New member
Inregistrat: 2012-05-11

Re: Despre menstruatie si sarcina

Multumesc mult hjarta . Am facut unul si a iesit negativ. Totusi nu inteleg intarzierea menstruatiei, dar mai astept sa vina lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.