|
Nu esti logat.
Postinor 2----> intarzierea ciclului#1 2012-07-29 21:51:00
Postinor 2----> intarzierea cicluluiPe data de 6 iulie am avut contact sexual cu iubita mea protejat...prezervativul s-a rupt, la 9 ore de la contact ea a luat pastila Postinor 2 si exact la 12 ore dupa a luat-o si pe a doua, la 6 zile mai tarziu ( pe 12 iulie ) i-a aparut o sangerare destul de abundenta...care s-a terminat dupa 4 zile si a fost si cu cheaguri...pe data de 24 iulie ar fi trebuit sa-i vina menstruatia...pana in ziua de azi inca nu i-a venit ( este a 5-a zi de intarziere...si maine va fi si a 6-a )...in schimb are niste dureri puternice de spate, burta si intr-o parte ( la ovare ) care apar si dispar...si o sensibilitate foarte crescuta la sanul drept, iar totodata de vreo 5-6 zile ii apar niste scurgeri vaginale de culoare alb-galbuie pe chiloti, de cand a avut loc incidentul cu pastila am mai avut contact sexual de 2 ori...saptamana aceasta...pe 21, protejat si totul a fost in regula. Offline #2 2012-07-30 00:59:57
Re: Postinor 2----> intarzierea cicluluice spui tu aici sunt doar efecte secundare ale pastilei de a doua zi. nu te mai poti baza pe "trebuia sa ii vina pe data de ... " nu mai are valoare asta. pastila de a doua zi este o bomba hormonala care ii da peste cap organismul, deci u te prea poti astepta la o menstruatie la o anumita data. o sa ii vina, la un moment dat. Offline #3 2012-07-30 13:09:59
Re: Postinor 2----> intarzierea cicluluigdmlszgmm ai warn pt postare multipla! puteai sa iti postezi intrebarea la topicul initial, adica asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t3849 … -rupt.html daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|