A fost cineva pe varful moldoveanu?-2
- dudu.f
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-09-01
Re: A fost cineva pe varful moldoveanu?
@heimdall. Geaca gore-tex vara? Eu de vara nu am echipament impermeabil.Pentru vara ce imi poti recomanda? Gheta profesionale am.
Pt iarna am Sunt asigurat.Ma laud cu niste pantaloni de iarna care la -15 - -20 de grade nu imi este frig fara sa am nimic pe dedesupt, super respirabili pe care ii iau la placa si ii iau si in oras pentru ca nu este un model super sport...De fapt am echipament mediu de iarna.Nu se compara geaca mea de 5000mm cu cea de 30.000mm pe care o au salvamontistii in dotare.
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
da, vara cand te prinde ploaia trebuie sa pui ceva pe tine, nu... geaca gore-tex (un singur strat daca vrei, desi se deterioreaza mai usor, ideal ar fi dublu sau triplu strat) ceva de genul : http://himalaya.ro/ro/produs/jacheta-minimize-men--415/ - asta e subtire ideal ar fi si suprapantaloni tot din gore-tex si te-ai aranjat
eu cu echipamenul de iarna stau foarte prost, nici nu am mai fost la munte iarna in ultimii ani
- dudu.f
- Sr. member
Ai ales bine marca.Sunt fanul marcii aleia si de la magazinul ala cumpar de regula. Eu ma duc cu un rucsac mic la munte de vreo 20 si ceva de litrii. SI calculez ca pentru 2-3 zile pentru drumetie totul trebuie sa intre in rucsac.Tot ce nu intra insemna ca e inutil.
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
vara merge fix ce merge si iarna, dar fara captuseala (deci da, geaca gore-tex - sau ceplex sau alta membrana de caltate). pantaloni la fel (personal nici iarna nu recomand captusiti, se uda de la transpiratie si raman asa. mai degraba cei de vara pe sub care bagi ceva) parazapezi la fel (nu ppt zapada, ci pt noroaie, ploaie care intra pe deasupra in bocanci etc) numai bocancii ttre de vara/iarna (exista all season, io cu o per de astia am defilat, dar nu am facut ture de iarna care sa necesite coltari)
daca ai un grup format, ok, e f fan. dar pt cine nu cunoaste pe nimeni (blackberry), cluburile astwa sunt o ocazie de a avea experiente super si de a cunoaste oameni faini tare
edit: pana am scris io cu stanga (bb in dr) ti-a explicat heim. ruvcsac iti va tb si mai mare (75-80) daca te tii de asta. pt ture mai lungi
Ultima oara a fost editat de katami (2012-08-27 15:03:43)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- heimdall
- Diamond member
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
da, si eu recomand cu tarie geaca impermeabila apoi polare de diferite grosimi si obligatoriu o bluza de corp speciala, in haine de bumbac transpiri si ramai ud - asta ti-o spun din experienta personala. eu o tineam pe-a mea, batman, batman, nu port bluza "de plastic". si cine a transpirat si a inceput sa dardaie dupa aia?
Ultima oara a fost editat de alinda (2012-08-27 16:35:36)
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- heimdall
- Diamond member
da, sau macar un tricou de schimb dar n-am mai zis cand am vazut ca nici geaca impermeabila nu vrea sa-si ia in rucsac
- dudu.f
- Sr. member
da, sau macar un tricou de schimb dar n-am mai zis cand am vazut ca nici geaca impermeabila nu vrea sa-si ia in rucsac
Geaca impermeabila nu am zis ca nu vreau sa imi iau.Am spus ca toate astea trebuie sa imi intre neaparat in rucsacul meu.Ma gandeam ca este un model de vara mai special (mai subtire). Tricouri aveam vreo 2 in rucsat, ciorapi 3 parechi Nu aveam bluza de corp, dar avea un tricou Mammut din nu stiu ce fel de sintetic cu "tehnologie" in el (e destul de misto si nu pute ca alte 'plastice' pe care le-am avut si se usuca repede) Ma conving singur.Stiu ca aveti dreptate cu geaca...dar e foarte important ca toate sa imi intre in rucsac toate.Si probabil intra daca nu mai sunt idiot sa iau dita mai prosopul flausat de 60x100.
Multumesc pt sfaturi.
- dudu.f
- Sr. member
@blackberry
Sa imi spui si mie daca ai gasit vreun grup.Nu de alta dar ma gandesc ca la mine poate sa intre mai mult multe decat imi ofera grupul actual si vreau sa extind.. E suficient sa te duci 3-4 la munte pentru trasee.Niciodata nu am fost mai multi de 4.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
dudu.f a scris:da, sau macar un tricou de schimb dar n-am mai zis cand am vazut ca nici geaca impermeabila nu vrea sa-si ia in rucsac
Geaca impermeabila nu am zis ca nu vreau sa imi iau.Am spus ca toate astea trebuie sa imi intre neaparat in rucsacul meu.Ma gandeam ca este un model de vara mai special (mai subtire). Tricouri aveam vreo 2 in rucsat, ciorapi 3 parechi Nu aveam bluza de corp, dar avea un tricou Mammut din nu stiu ce fel de sintetic cu "tehnologie" in el (e destul de misto si nu pute ca alte 'plastice' pe care le-am avut si se usuca repede) Ma conving singur.Stiu ca aveti dreptate cu geaca...dar e foarte important ca toate sa imi intre in rucsac toate.Si probabil intra daca nu mai sunt idiot sa iau dita mai prosopul flausat de 60x100.
Multumesc pt sfaturi.
mai subtire ar fi ceplexul, dar: - e mai scump - e mai utin rezistent la frecare (si te cam doare sufletul sa-l freci de stanci si sa se rupa, cand tu ai dat o caruta de bani pe el). io tot "gorila" (gore-tex) mi-as lua. si tot mammut
ai fo prea tare cu prosopul ala
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- dudu.f
- Sr. member
@blackberry Eu stiu un singur grup care nu e vizibil la cautari. Daca vrei sa te adaug in asta trimite-mi mail.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|