|
Nu esti logat.
Ajutor, s-a rupt prezervativul#1 2012-08-02 00:40:12
Ajutor, s-a rupt prezervativulBuna. Am o intrebare si nevoie de ajutor. Ieri am avut contact sexual cu prietenul meu, dupa ce am terminat el a fost la baie a urinat si s-a spalat in zona respectiva. Cand s-a intors, am vrut s-o facem din nou. La un moment dat lui i-a sunat telefonul si a observat ca se rupsese prezervativul. Tot capatul... El nu a ejaculat, si nu crede ca a avut vreun precum... Nu a fost prima oara, doar am mai facut-o de atatea ori. Dar nu pot dormi linistita, ciclul mi-a venit in 21 si s-a terminat in 26, eram in a 16-a zi, si incepuse perioada de fertilitate. Cate riscuri sunt sa fii ramas insarcinata? Nici nu am luat pilula de a doua zi... Nu mai pot sta inca 2 saptamani pana fac un test sau pana luna viitoare cand imi vine ciclul, abea pot dormi. Imi cer scuze daca acest subiect a mai fost discutat Offline #2 2012-08-02 00:51:49
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulStai linistita, esti ok, din punctul meu de vedere. Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #3 2012-08-02 01:04:04
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulmultumesc mult Jasmina, chair aveam nevoie sa aud asta. Sunt si minora, nu ar fi fost ceva foarte placut sa se intample. El s-a panicat si mai tare, nici macar nu mi-a zis, numai astazi vad capatul de prezervativ cand m-am dus la baie. M-am suparat tare, dar e un baiat ft bun si am inteles ca s-a panicat, dar ma tot gandesc ca daca mi-ar fi zis macar m-as fi spalat imediat sau as fi luat pilula cand era timpul . As vrea sa fac totusi un test de sarcina; ciclul in mod normal imi vine pe 18. Am si ceva dureri abdominale de ieri, dar pot fi din cauza ca n-am prea mancat. Azi am si mancat, dar continua sa ma doara. Poate fi un simton sau ceva de genul? Si cand as putea face testul, si cam cat costa unul? n-am gasit pe internet.. Offline #4 2012-08-02 01:11:47
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulstai linistita sunt putine sanse sa fii.. nu prea ai de unde.. nu se ramane insarcinata asa usor.. stai linistita Offline #5 2012-08-02 01:15:49
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulmultumesc mult. ce util e site-ul asta! va mai tin la curent, pana in 18 imi tin degetele incrucisate Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-02 02:01:46
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulstai linistita serios, copiii se fac mai greu de atat. Offline #7 2012-08-03 01:48:28
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulof, burta ma doare iara. e ca si cum m-ar intepa, iar acum am si senzatie de voma. are vreo legatura sau sunt doar exagerat de paranoica? as vrea sa stau linistita, sa ma duc la medicul de familie, dar nu-i pot zice ca mi-am inceput viata sexuala daca m-ar intreba , suntem si prieteni de familie. adevarat e ca nici nu am mai mancat regulat, poate mi-am si dat metabolismul peste cap sau ceva de genul... Offline #8 2012-08-03 09:23:32
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativuln-ai cum sa ai simptome de sarcina la 2 zile de la asa zisa "fecundare"; ba mai mult decat atat, chiar si in cazul in care ar exista un ovul fecundat pe undeva prin tine, el nu este inca perceput de organism; implantarea are loc dupa o saptamana, o saptamana jumate, de-abia atunci organismul tau ar putea da semne de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-08-19 13:40:52
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulBuna din nou . Revenind cu "stiri"... Eu am in mod normal ciclul regulat, si intotdeauna inainte sanii mi se umflau si ma dureau putin, si incepeau durerile groaznice de spate. Ciclul trebuia sa-mi vina ieri, dar ok, o zi de intarziere nu e asa mare panica, dar nu simt nici macar un disconfort in zona bazinului iar sanii i-am avut uimitor de mari, si inca mai sunt. Maine dimineata o sa fac un test de sarcina cum am trecut 2 saptamani. Durerile de burta inca continua, pana sa imi dau seama ca mi-a intarziat ciclul eram aproape convinsa ca s-ar putea sa am ulcer la stomac o sa merg la doctor imediat ce imi va veni ciclul ca sa rezolv si problema asta. am de ce sa fiu ingrijorata? Offline #10 2012-08-19 14:18:16
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativultestul de sarcina din urina se face la 3 saptamani de la contact; daca vrei sa faci testul mai repede, du-te la un laborator si fa testul din sange. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-08-19 14:53:57
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulam inteles.. dar dupa parerea ta, am de ce sa fiu ingrijorata? Offline #12 2012-08-20 09:34:38
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativuleu zic ca nu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-08-21 09:28:44
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulAzi se fac 3 saptamani de la contactul sexual si am facut un test de sarcina si a iesit negativ instant defapt mi-a zis ca e negativ ... dar totusi, ciclul nu mi-a venit inca, a intarziat 3 zile. acum mai astept multumesc ft mult fetelor, mi-a prins ft bine sa vorbesc cu voi in timpul acela Offline #14 2012-08-21 09:31:08
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativuldaca intarzie mai mult de o sapt, du-te la ginecolog si fa o ecografie; sa nu cumva sa fie alte probleme pe-acolo daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-08-21 15:47:54
Re: Ajutor, s-a rupt prezervativulHello menstruatie! <3 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|