Merita sa il iert?
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Merita sa il iert?
Buna dimineata!
Fetelor o sa va spun pe scurt ceea ce ma framanta in momentul acesta.
Sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an si vreo 7 luni.
Am trecut impreuna prin bune si rele, dar in seara asta am aflat ceva ce efectiv m-a dat peste cap.
Eram impreuna de 1 an cand el era indecis in legatura cu relatia noastra, eu am aflat asta abia in aceasta seara. Si drept urmare vorbea de cateva luni cu o tipa careia ii spusese ca nu are prietena, ca doar se intalneste cu cineva si nu e nimic serios, repet noi fiind impreuna deja de 1 an!!! . Apoi am mers impreuna intr-o excursie atunci si el zice ca dupa ce s-a intors de acolo i-a dat mesaj tipei si i-a spus ca are pe cineva si nu crede ca ar fi bine sa mai vorbeasca.
Nu stiu ce sa fac. Pur si simplu mi-am pierdut orice urma de incredere in acest om si nu stiu daca pot sa trec peste asta.
El zice ca de atunci a intrerupt orice legatura cu tipa respectiva, dar ma simt tradata, chiar daca acest lucru s-o fi intamplat.
Acum va intreb si pe voi ca nu mai stiu pe cine sa intreb: Ce ati face in situatia de fata! Eu pur si simplu sunt terminata...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- my_aa
- Insomniac member
Re: Merita sa il iert?
L-am intrebat toate lucrurile despre care vb tu si mi-a spus ca l-a atras la tipa respectiva faptul ca ii placea sa joace tenis si mie nu, faptul ca facea mai mult sport decat mine. Mi-a zis ca nu s-a gandit sa renunte la relatia cu mine, dar era atras intr-un fel si de ea si ca asa a simtit ca e bine sa faca... Ea ii spunea sa ii aduca un suvenir de unde el a spus ca va merge singur, iar el cand a ajuns la magazin si-a dat seama ca nu e bine ce face si nu i-a mai luat nimic. Iar pe drumul pana la destinatie si-a trimis 17 mesaje cu ea, pe ascuns, desigur, iar eu cand i le-am gasit nu a recunoscut nimic, abia acum a facut-o nu stiu nici eu de ce.... Iar la inceputul relatiei el avea alta prietena si eu am aflat despre asta dupa ce se despartise de ea, chipurile ca vroia sa fie cu mine... De iertat cred ca l-am iertat deja dar nu sunt sigura ca vreau sa mai continui relatia cu el, desi mi-a spus ca de atunci nu a mai avut nici o treaba cu alta fata....
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- my_aa
- Insomniac member
El mi-a jurat ca de atunci nu a mai avut nimic cu alta fata, ca numai pe mine ma vrea, ca pot sa fiu sigura ca nu o sa se mai repete, ca vrea o familie cu mine, dar nu pot sa accept situatia. Mai ales ca eu am fost trup si suflet pentru el, nu mai stiam ce sa fac sa mearga treaba bine, si el spunea ca e singur desi era de 1 an cu mine.
Daca as stii sigur ca se va schimba, daca mi-ar demonstra asta, as trece peste, dar e ceva din interiorul meu care nu ma lasa... Care imi spune ca merit ceva mai bun... Eu il iubesc foarte mult dar nu vreau sa fiu bataia de joc a nimanui...
- bia_c
- New member
- Inregistrat: 2012-05-09
Off,eu sincer,m-as indeparta o vreme,daca intr-adevar l-ar interesa persoana mea,s-ar stradui sa ma recucereasca si sa recapat increderea in el ,desi e greu de uitat ..chiar de ierti.
- Mentirosa
- New member
- Inregistrat: 2012-07-29
Mi se pare o aberatie cat China sa zici ca te-a atras o persoana pentru ca joaca mai mult tenis decat prietena ta.
Tu vrei sa-l ierti, insa la mijloc e micul tau orgoliu "nu vreau sa fiu bataia de joc a nimanui''. Gandeste-te cum te vei simti pe termen lung daca-l vei ierta, daca o sa poti trece in totalitate peste asta.
- alyush
- Platinum member
- De la: BV
- Inregistrat: 2009-10-05
my_aa, decizia iti apartine, tu stii cel mai bine ce simti pt. el, cum e relatia voastra. Insa, daca m-ai intreba pe mine ce as fi facut in situatia ta, probabil nu l-as ierta, eu sunt putin mai radicala cand vine vorba despre o relatie, ceva gen "totul sau nimic". Bine, nu sunt in situatia ta, poate daca as fi fost as fi intors minciunile astea pe toate partile, as fi analizat bine problema si abia mai apoi m-as fi pronuntat. Gandeste-te bine, nu lua o decizie pripita, ca mai apoi sa iti para rau...
Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
my_aa deci el concret ce`a facut ? de ce esti suparata pe el ? ca nu a recunoscut relatia voastra in fata acelei persoane si mai mult de atat ca si`a dat mesaje secrete sau ti`am mai gresit si cu altceva ? ca dupa cum posteaza si restul userilor daca e sa te iei dupa parerile lor , el merita decapitat si vreau sa stiu daca doar cu atat ti`a gresit
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Lasand la o parte ca nu a recunoscut ca are o relatie, ideea era ca el a mintit si i-a ascuns lucruri.
- AciDulaSs
- Banat
Pai da corect a mintit sau nu a spus adevarul despre relatie ... dar poate nici el atunci nu era foarte sigur de relatia care o avea si a jucat la 2 capete ... le testa pe ambele sa fie sigur de o alegere cat mai buna si uite ca a ales`o pe my_aa ... ca de asta intreb si eu ... ca daca a intretinut relatii sexuale cu alta partenera cat timp era cu my_aa atunci e mai grav ... iar daca nu eu zic ca dupa o discutie se lamureste situatia daca nu a lamurit`o pana acum .
- my_aa
- Insomniac member
Buna seara tuturor!
El spune ca nu a intretiunut relatii sexuale cu nimeni altcineva de cand e cu mine. A spus ca s-a intalnit cu tipa respectiva de cateva ori si doar au vorbit, in schimb vorbeau des la telefon si pe internet, pentru ca tipa respectiva era plecata in alt oras la facultate. Era ca un fel de relatie de inceput intre ei. Cu glumite, tachinari, planuri pt. viitor, vorbeau ce fel de lucruri ar putea face impreuna pt a scoate bani, etc...
Mi-a spus ca nu era prea sigur de relatia lui cu mine (ceea ce mie nu-mi spusese niciodata) si ii placea si de ea. Si ca a continuat in felul asta cateva luni bune, pentru ca era indecis, iar dupa excursia in care am fost impreuna, unde evient el ii spusese ca va merge singur i-a trimis un mesaj in care i-a spus ca are pe cineva si nu crede ca e bine sa mai vorbeasca, iar tipa respectiva nu i-a raspuns nimic si de atunci nu au mai vorbit.
Au fost multe chestii de genul acesta intre noi la inceput, mi-a recunoscut ca se mai intalnea si cu alte fete, si dupa intamplarea pe care am povestit-o nu a mai avut nici o tentativa de a ma insela.
Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu vrea pe altcineva, ca ii pare rau ca si-a dat seama de asta atat de tarziu, dar totusi se bucura ca a facut-o. Imi spune ca pot sa fiu sigura ca nu se va mai intampla niciodata nimic de genul acesta, dar increderea mea in el e foarte "dezechilibrata" in momentul asta
- my_aa
- Insomniac member
Nu i-a spus ca are o relatie pentru ca vroia sa fie si cu ea... I-ar fi spus ca doar se vede cu cineva, si ca nu e nimic serios, asta dupa ce noi aveam 1 an de relatie, ma dusese la toate rudele si prietenii lui sa ma prezinte si ma asigurase ca nu ma va insela niciodata, ca-mi va spune orice din timp, etc, o gramada de minciuni...
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
e normal sa doara pentru ca mana la urma tot minciuna e chiar daca tu nu l-ai intrebat direct "te vezi cu alta" si el sa fi spus "nu". Ideea se pune in felul urmator: daca tu esti dispusa sa treci peste asta sau nu iar aici trebuie sa te gandesti daca mai poti avea incredere in el sau nu, pentru ca de iertat il vei ierta mai devreme sau mai tarziu. Daca nu poti avea incredere in el eu zic ca nu are rost sa continui relatia pentru ca mereu te vei gandi "daca e cu alta" si cand se duce sa cumpere paine, o sa incepi sa ii cauti prin telefon, prin e-mail etc. iar asta nu se mai poate numi relatie.
Pe de alta parte, majoritatea barbatilor sunt inspaimantati de a fi "legati", presupun ca sunteti destul de tineri ... exista si varianta sa fi intrat in panica (asta nu scuza ce a facut, bineinteles), sa fi vazut ca lucrurile devin serioase intre voi si sa vrea sa isi demonstreze ca inca poate
Oricum sa stii ca e de admirat faptul ca a pus punct singur la discutiile cu fata aia si nu dupa ce ai fi aflat tu, te-ai fi certat cu el etc.
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- AciDulaSs
- Banat
Eu zic sa`l ierti si sa`ti continui relatia. Bafta
- my_aa
- Insomniac member
Asa spune el ca a pus punct in felul acesta, totodata e posibil sa minta, pentru ca dupa ce ne-am intors din excursie eu am postat poze pe facebook, iar el dupa cateva zile si-a inchis contul. Sincer nu stiu ce sa mai cred, dar e posibil sa minta din nou. Am hotarat sa ramanem impreuna, dar ne tot certam din tot felul de maruntisuri... Nu stiu nici eu ce va fi in final...
- dudu.f
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-09-01
Mda...
Eram impreuna de 1 an cand el era indecis in legatura cu relatia noastra, eu am aflat asta abia in aceasta seara.
Chiar interesant...
Iar la inceputul relatiei el avea alta prietena si eu am aflat despre asta dupa ce se despartise de ea, chipurile ca vroia sa fie cu mine...
Ce sa zic.. Barbatul e indecis.Cand nu mai e sigur isi cauta alinarea in alt cuib.Daca cuibul nou e mai mare si mai cald il paraseste pe cel vechi.
Din experienta mea oamenii sunt previzibil .. Ce te face sa crezi ca nu o sa faca asta si a 3a oara?Ce te face sa crezi ca asta nu e modul lui obisnuit de a trece dintr-o relatie in alta?
Bafta
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Mie mi s-a intamplat ceva asemanator... masculul s-a cuplat cu mine, eu am aflat ca el umbla cu alta si ca a lasat-o pe aia pentru mine. Am zis ca asta e si ca mie sigur nu mi se intampla... Dupa o perioada de timp in care totul era roz si frumos, m-a lasat pentru o duduie, ca apoi sa aflu ca umbla cu ea de vreo 2 luni deja si ca toata lumea stia mai putin eu. Sper doar sa nu fie si cazul tau...
Un mic offtopic, eu te am la friends pe facebook?
Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-08-03 20:53:26)
- my_aa
- Insomniac member
Nu cred ca ma ai Omnia.
Nu stiu daca va fi la fel si in cazul meu. Eu chiar nu inteleg tipul acesta de indecizie... Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu cu cineva, dar sa nu stiu sigur daca vreau sa fiu cu persoana respectiva sau nu, mai ales intr-o relatie de 1 an, pe cat aveam atunci impreuna. Daca sunt cu cineva stiu ca vreau sa fiu cu persoana respectiva, nu mai am nevoie sa compar, sa bat in retragere, sa ma razgandesc... Asta mi-e greu sa inteleg, iar motivul exact pentru care a facut asta nu a stiut nici el sa mi-l spuna, zicea ca nu ii placea in mod deosebit de tipa respectiva, dar se gandea sa ma insele cu ea daca tot avea ocazia, asta mi-a spus-o el, dupa care s-a razgandit. A zis ca ii placea la ea faptul ca juca tenis si facea sport, chipurile, dar daca era doar atat cum spune Cata, mergea cu ea pe teren si gata, nu o dadea in latura cealalta...
Si au fost multe lucruri pe care le-a facut de-alungul relatiei, cum ar fi o intalnire cu o fosta iubita din liceu, gesturi proaste pe care le facea cu alte fete in fata mea, glume cu aluzii, complimente. Oricum, nu-mi fac prea mari sperante in legatura cu aceasta relatie, astept sa vad ce va fi...
- Mentirosa
- New member
- Inregistrat: 2012-07-29
My_aa, ai spus "astept sa vad ce va fi''. Ce-ar fi sa nu mai astepti aiurea, cand e clar ca totul depinde doar de tine?
In alta ordine de idei, a trecut ceva timp. Fii o femeie puternica si decide ce vrei sa faci, lasa nedumerirea deoparte. Invinge-te pe tine insati, caci sunt sigura ca daca vei trece peste dubiile tale, daca vei lua acum o hotarare, indiferent de natura ei, pe viitor nu vei mai fi asa indecisa si nu vei mai simti nevoia sa impartasesti situatia ta cu x necunoscuti, vei gasi raspunsul in tine.
Sunt sigura ca stii ce vrei sa faci, insa ti-e frica de consecinte. Pune mana pe telefon, suna-l si spune-i, fara retineri, pe un ton hotarat, calm si sigur, tot ceea ce-ti doresti. Bafta.
- AciDulaSs
- Banat
Tin sa va anunt ca barbatul perfect nu exista.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|