homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!!!! Rigevidon poate determina dereglari?

#1 2012-08-02 07:00:01

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Urgent!!!! Rigevidon poate determina dereglari?

Salut gagici smile

Am luat destul de mult timp Triregol, adica vreo 2 ani. Apoi timp  de 3 luni nu am mai luat, menstruatia a fost ok in perioada de pauza, era aproape ceas...Acum 4 saptamini am inceput sa iau Rigevidon (pt prima oara in viata mea), pt ca am cautat la vreo 5 farmacii Triregol si nu am gasit. Bineinteles ca am gasit Triregol doar dupa ce incepusem blisterul de Rigevidon. Asadar am continuat sa iau Rigevidon, pentru a termina blisterul deja inceput ca apoi sa continui cu Triregolul. Am terminat pilulele active de Rigevidon joia trecuta, deci acum o saptamina. Si am asteptat venirea menstruatiei, am tot avut simptomele de dinaintea venirii ei, dureri de burta, sini, crampe, bufeuri. Dar nici pina acum nu a venit. Am respectat ora de luare a pastilelor, deci o sarcina este exclusa....sper smile Problema este ca miine seara ar trebui sa incep blisterul de Triregol. Si nu stiu ce sa fac, sa il incep si daca nu imi vine menstruatia pina miine seara? Sau sa astept menstruatia si sa iau prima pastila in ziua venirii si sa nu mai am contacte sexuale neprotejate pina atunci?

Va rog mult un raspunz avizat.
Mersi fain smile

#2 2012-08-03 08:21:52

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Re: Urgent!!!! Rigevidon poate determina dereglari?

va rog, raspundeti-mi careva smile azi ar trebui sa incep un nou blister de pilule...ce sa fac?

#3 2012-08-03 09:19:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Urgent!!!! Rigevidon poate determina dereglari?

incepe folia chiar daca nu ti-a venit.
pe viitor incearca sa nu le mai inlocuiesti asa, daca nu gasesti mai bine nu lua deloc pana ajungi la planning.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.