|
Nu esti logat.
Sangerare imedat dupa menstruatie#1 2012-08-02 12:41:00
Sangerare imedat dupa menstruatieSunt in a6a zi de menstruatie , cam ultima zi cand se curata uterul , am observat dimineata o pata maronie diluata , cum aparea de obicei in ultima zi , dar apoi au mai aparut pete mai rosii de sange , de la ce o fi? am probleme cu candida de un an dar nu am avut sangerari niciodara. In a4a zi de menstruatie am avut contact neprotejat fara a ejacula inauntru. De la ce poate fi sangerarea? sunt foarte speriataaaa Ultima oara a fost editat de shadow4 (2012-08-02 12:43:37) Offline #2 2012-08-09 12:33:48
Re: Sangerare imedat dupa menstruatiecandidoza nu are nici o legatura cu singerarea....depre ovarele alea polichistice am mari dubii... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|