Buna ziua,
Am si eu o intrebare la dv. Sunt in spania de un an si jumatate iar anul trecut am avut o hemoragie cand am avut menstruatia.Am mers aici in spania la ginecolog si mi-am facut niste analize,mai exact papa nicolau si niste analize de sange.As vrea sa va scriu mai in jos rezultatele de la analize poate asa ma puteti lamuri si pe mine daca pot sa raman insarcinata.ciclul il am neregulat si mi-a dat sa iau anticonceptionale.si in ziua de azi le iau dar as vrea sa le intreup ca sa raman insarcinata.Am uitat sa mentionez am ovarele cu niste pete asa am vazut la radiografie,mi-a zis ca am ovare polichistice.
Mai jos scriu rezultatele poate imi spuneti dv daca sunt bune analizele ca medici de aici mi-ai spus ca sunt bune,dar vreau sa am raspunsul la un doctor din Romania.
La testul papa nicolau mi-au dat rezultatul: CITOLOGIE NEGATIVA PENTRU CELULE MALIGNE.
Aici va scriu analizele de sange rezultatele.dar unde nu stiu denumirile le scriu in spaniola ca nu stiu cum se traduc in romaneste termeni medicali.
HORMONI
TSH 1.513uU/ML
FSH 5.4U/L
FEMEI:F.FOLICULAR 2.4-9.4U/L
PICO OVULA 3.9-13.3.U/L
MENOPAUZA 31 -134U/L
LH 15.59U/L
FEMEI: FAZE FOLICULAR 2.39-6.60 U/L
JUMATE DE CICLU 9.06 -74.24U/L
POST MENOPAUZA 10.39 -64.57U/L
ESTRADIOL 41 PG/ML
FEMEI:FAZE FOLICULAR 21-251 PG ML
JUMATE DE CICLU 39-649 PG/ML
FASE LUTEA: 21 -312PG/ML
POST-MENOPAUZA FARA TRH:<28PG/ML
POST-MENOPAUZA CU TRH:<144PG/ML
PROGESTERONA 0.5 NG/ML
TESTOSTERONA 1.38NG/ML 0.09 -1.30
GLOBULINA FIXA DE HORMONI SEXUALI 25.0 NMOL/N 19.8 -155.2
BHCG TOTAL <1.2 U/L 0.0 -5.0
PROLACTINA 20.61 NG/ML 8.70 - 30.00
SULFAFO DE DEHIDROEPIANDROSTERONA(SDHEA_) 423.1 UGLDL
Va rog sa imi spuneti daca sunt bune analizele,si sper din suflet ca termeni medicali sa fie la fel ca cei din tara sa ma puteti lamuri si pe mine cu analizele ca de aici mi-au zis ca sunt bune si ca nu ii nici o problema.