|
Nu esti logat.
Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogPagini: 1
#1 2012-08-04 21:58:55
Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogBuna tuturor, sunt noua pe acest forum si as avea nevoie de o parere va rog... Offline #2 2012-08-04 22:07:01
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogTrebuie sa ii spui prietenului tau despre ce e vb, si acum, si pe viitor cand tu mai ai nevoie la baie inainte de contactul sexual. Offline #3 2012-08-04 22:13:29
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogChiar daca as fi insarcinata nu cred ca ar fi normala hematuria... Offline #4 2012-08-05 10:01:42
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogma gandesc ca durerea e mai degraba de rinichi, nu de ovar ; ori ai o infectie urinara, ori ai eliminat o pietricica (zici ca ai litiaza renala, asta inseamna, pietre la rinichi) Offline #5 2012-08-05 12:06:20
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogMultumesc pt raspuns...inca ma mai doare in zona ovarului drept dar nu am mai urinat cu sange si nici contact sexual n-am mai avut... Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-05 12:59:57
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogse poate, da, cum ziceam, poate ai o infectie urinara Offline #7 2012-08-05 13:25:00
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogTi-ai putea scurta putin vacanta si pana una alta hidrateaza-te bine, nu sta cu slipul ud pe tine si nu intra in apa. Daca faci febra fuga la spital... nu e de joaca cu rinichii...am avut si eu ceva asemanator si a fost groaznic... Offline #8 2012-08-05 13:35:29
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogConstientizez gravitatea problemei...dar nu-mi pot scurta vacanta ca nu i-am spus iubitului meu deocamdata...nici n-am apucat sa intru in apa, abia am ajuns ieri...de hidratat ieri nu prea m-am hidratat...am baut o bere pe plaja stiu ca n-ar fi trebuit...beau doar apa de atunci... Offline #9 2012-08-05 13:38:57
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogvezi si tu cum te simti, in general daca e infectie urinara contactele sexuale iti agraveaza simptomele Offline #10 2012-08-05 14:22:18
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogo sa-i propun sa facem sex cu prezervativ si o sa-mi iau un test de sarcina ca trebuia sa-mi vina pe 23 iulie menstra si nu mi-a venit nici astazi...ma gandesc ca de aici ar putea fi durerile de ovar, din cauza chistului ma durea de obicei inainte de menstruatie...avea vreo 5 cm la ultima ecografie... dar as putea la fel de bine sa fiu si insarcinata... Offline #11 2012-08-06 12:02:59
Re: Sangerare la sfarsitul urinarii dupa contact sexual, ajutati-ma va rogar fi bine sa eviti contactele sexuale si sa te vada totusi un medic. da, sangerarea la sfarsitul urinarii poate indica o infectie la vezica. daca e infectie urinara, din pacate nu trece fara tratament, se poate agrava. nu intra in apa rece, ar fi bine sa eviti apa. pacat ca nu te-ai dus la medic inainte de a pleca in vacanta. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|