homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau nu?

#1 2012-08-05 19:50:19

madalina982142
New member
Inregistrat: 2012-08-05

Sarcina sau nu?

Buna ziua, imi pare rau ca va rapesc din timp dar in acest moment chiar am nevoie de experienta dumneavoastra.Problema mea este urmatoarea.Am nascut acum doi ani si fac aceasta precizare pentru a fi clar ca am mai avut o sarcina.Am luat anticonceptionale Marvelon timp de doua luni, si ce e drept este ca nu le`am luat mereu la aceiasi ora, uneori, din cauza programului uitand sa le iau chiar o zi, doua. Acum doua luni am avut ciclu menstrual timp de o saptamana, abundent, in conditiile in care ciclul meu tine 3, maxim 4 zile. Luna trecuta insa, mi`a venit pe data de 6 tinandu`ma extrem de putin (de seara pana a doua zi ), scurgerile fiind nesemnificative.(De obicei imi venea pe data de 30, dar sa spunem ca din cauza pastilelor repective mi s`a dereglat) De o saptamana cand strang de sani, imi curge un lichid alb - transparent, dar foarte putin, aproape insesizabil.De cateva zile salivez incontinuu si uneori parca imi este si greata, parca ma doare si capul, dar sa spunem ca e din cauza faptului ca nu m`am alimentat cum trebuie in ultimul timp sau ca mi le`am indus singura.Este prima data cand, atunci cand ma spal pe dinti sa`mi curga sange (adaug asta, pentru ca stiam ca si acesta e un posibil simptom).Clar ca acestea ar putea fi niste semne dar este posibil sa le am si sa nu fiu insarcianata? (logic ca da, si asta) Credeti ca ar putea fi o simpla dereglare? In acest moment nu sunt pregatita pentru un `nou` copil asa ca sper din tot sufletul, ca acum, in aceasta perioada a vietii mele sa fie doar o alarma falsa.Stiu, voi face un test de sarcina, insa peste cateva zile cand il voi putea procura...Multumesc smile

#2 2012-08-05 22:18:40

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Sarcina sau nu?

Pai sarcina ar putea fi daca nu te-ai protejat suplimentar atunci cand uitai pastilele.

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-08-05 22:27:26

madalina982142
New member

Stiu...adevarul e ca nu m`am protejat suplimentar,insa nici "mare" contact  sexual nu am avut.Si stiu si ca nici asta nu conteaza.Sper ca maine imi voi putea lua un test de sarcina si banuiesc ca dupa atata timp imi va da un rezultat corect.

#4 2012-08-05 22:37:10

Johanne
Platinum member

Prin "mare" contact sexual nu prea ai avut ce vrei sa spui?

Atunci cand nu iei o zi pastilele se poate produce o ovulatie,iar daca tu ai uitat mai multe si le-ai luat si de-a valma,e posibil sa fi ovulat.

Acum,asteapta si fa un test de sarcina.

#5 2012-08-05 22:48:31

madalina982142
New member

Intr`un fel ar fi hilar (acum fac haz de necaz) sa fiu insarcinata acum.Nu`mi amintesc sa fi dus vreun act sexual pana la sfarsit in perioada aia desi sunt casatorita.Ar fi o sansa la un milion...dar daca asa mi`e dat....asta e. Oricum,ideea e daca ar fi o simpla dereglare hormonala.Am fost foarte stresata ...bine,am mai trecut prin perioade asa si n`am avut nimic.Imi cer scuze pentru cuvant,am avut si diaree.Am observat ca imi cade mai mult par decat de obicei (sa spunem ca e din cauza faptului ca e foarte cald si il tin in majoritatea timpului prins) .Nici nu stiu..e cu dus si cu intors. Oricum e posibil asa? O luna sa am atat de mult ciclu si a doua aproape deloc? Dupa cum am calculat luna asta ar fi trebuit sa`mi vina deja de cel putin o zi.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-05 22:57:17

Johanne
Platinum member

daca ti-a venit totusi in pauza cat de putin nu e sarcina,insa ceva nu e in regula.

dar fa totusi un test pentru orice eventualitate.
ar trebui sa te duci la medic cu aceste simptome pe care le ai

#7 2012-08-05 23:08:22

madalina982142
New member

Da,sper ca maine sa pot lua.Noi acum suntem in Grecia,in vacanta.E aiurea ca aici farmaciile nu sunt deschise in week end`uri ,doar una dar trebuie sa stii care,iar noi cum nu cunoastem zona,e greu.Spuneau ceva de o sarbatoare,cand iar is inchise,sper sa nu fie vorba de maine.Oamenii astia fac ce fac si au liber.Parca fug de munca.Nici macar toata ziua nu tin, de la 3 la 5 au inchis.In fine ,maine sper sa`mi pot lua.Mie imi era teama sa nu fie menstruatie peste sarcina.

#8 2012-08-06 10:06:35

madalina982142
New member

Mi`am facut un test..a iesit negativ...sper sa fie asa.Acum sper ca nu am gresit in utilizare pentru ca e in limba greaca.Am facut ce trebuia facut cam la majoritatea.Am "scufundat" in urina partea respectiva si am asteptat cateva minute.

#9 2012-08-12 21:38:17

Emotion
New member
Inregistrat: 2010-11-27

buna fetelor....nush ce sa cred....iau pastile de ceva ani buni...acu 2 saptamani am uitat sa iau 1 pastila si chiar in seara aceea am avut un contact neprotejat..pastila uitata am recuperat-o ziua urmatoare....de cateva zile bune nu ma simt bn deloc....mi-e greata de orice mancare...simt unele mirosuri care imi provoaca greata...nu am avut varsaturi pana acum....dar mi-e mereu greata si sunt ametita..mi-am facut recent analizele si sunt ok....oare sa fie sau sa nu fie?o fi pe baza de stress?am avut parte si de mult stress in ultima perioada...oare sa fac un test?astept vesti....

#10 2012-08-12 23:35:24

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

daca ai luat pastila mai tarziu de 12 ore .. si contactul l ai avut mai tarziu de 12 ore de cand ai intarziat cu pastila ... ai putea sa iti faci un test la 3 saptamani de la contactul cu risc.

daca nu, poate sa fie de la altceva si nu esti insarcinata

#11 2012-08-12 23:37:48

Emotion
New member
Inregistrat: 2010-11-27

ok...poi am sa fac un test maine si revin cu rezultatul..msss

#12 2012-08-18 04:15:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca nu ai avut contacte sexuale neprotejate nu esti insarcinata.
e posibil ca ciclul tau sa sufere dereglari pt ca ai renuntat la ac. mai mult, daca menstruatia ta a fost neregulata inainte sa iei anticonceptionale, cel mai probabil asa va fi si acum.

#13 2012-09-03 03:40:09

Diana_Elena
New member
De la: Bern Elvetia
Inregistrat: 2012-09-03

Bun? fetelor smile Citesc cu mare interes de ceva timp discutiile ce le aveti pe acest site. Am s? v? scriu c?teva cuvinte despre mine pt a putea inteleg mai bine persoana ce se afl? dincolo de monitor. Sunt c?s?torit? si locuiesc de peste 6 ani in Elvetia si desi am multe cunostine aici, nu pot spune c? am reusit s? g?sesc prieteni cu, care s? pot discuta depre problemele ce le int?mpin in viata. Cititndu-v? mesajele am r?mas pl?cut surprins? s? v?d c?t de mult v? sustineti si v? sprijiniti reciproc... Acest fapt mi-a dat curaj s? v? scriu smile si sper din suflet s? primesc aceasi intelegere si poate c?teva raspunsuri.
Ca foarte multe dintre voi, sunt o femeie ce-si doreste foarte mult sa aduc o minune pe lume bebe . Anul trecut am terminat studiile si m-am g?ndit c? este timpul s? devin m?mic? ( pe 31.07 am implinit 30 de ani). Am ales calea natural? , simpl? f?r? stres ( c?nd o vrea Cel de sus, am s? r?m?n ins?rcinat?) f?r? s? monotorizez nimic. Pe data de 21. Feb, am r?mas insarcinata. Am fost f fericit?. Dup? 2 luni, am pierdut sarcina... A fost o traum? f mare pt mine, un soc f puternic din care poate nici acum nu mi-am revenit. Se spune c? nu treb s? ne pierdem niciodat? speranta... Luna trecut? mi-a venit perioada pe data de 11 ( 11.08.2012): durata medie a ciclului meu menstrual este de 29 de zile. Am incercat sa depistez perioada de ovulatie si dup? calculele mele ar fi intre 25-27. Pe data de 23 am avut o mic? s?ngerare ( c?teva pete roze) Tin s? precizez c? intre 23 si 27 am f?cut dragoste neprotejat. De pe 26 a inceput s?-mi creasc? temperatura , care pana in  prezent tot acelasi curs mentine ( 37,4). Am multe sintome ce ar putea duce la o potential? sarcin? : stare de great?, temperatura inc? ridicat?, ins? durere de s?nii nu am supa  ( la prima sarcin?, m? dureau s?nii f tare). Intrebarea mea ar fi: Este posibil s? fi r?mas ins?rcinat?, chiar dac? s?nii nu prezint? nici o modificare? si o alt? intrebare : Ar putea acea s?ngerare s? prevesteasc? perioada de ovulatie? Sper din tot sufletul s? port in p?ntec un ingeras signof10
  Astept cu drag p?rerile voastre. Stiu c? ar trebui s? am r?bdare si s? astept ziua c?nd mi se poate confirma acest lucru de un medic, ins? nu-mi g?sesc linistea.
V? multumesc tare mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.