|
Nu esti logat.
Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmari#1 2012-08-07 09:51:46
Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariBuna.Mi-a luat ceva timp sa decid daca sa scriu pe forumul acesta sau nu,dar am vazut ca aici sunt persoane care doresc sa te ajute,deci pana la urma m-am decis. Ultima oara a fost editat de KiddaScene (2012-08-07 09:52:33) Offline #2 2012-08-07 09:55:25
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariin nici un caz nu esti gravida, ar trebui sa stii cum se fac copiii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-08-07 09:59:53
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariAaaa..pai si degetul cum l-a introdus? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2012-08-07 10:07:18
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariCum se introduce orice altceva..... scuze dar nici eu nu m-am putut abtine la intrebare.... Offline #5 2012-08-07 10:12:25
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariof... mai pe intelesul tau: spermatozoizii mor in contact cu orice nu-i lichid seminal, pt ca ba nu le convine temperatura, ba nu le convine ph-ul, ba nu le convine umiditatea, si atunci dau coltu'; si mai mult decat atat, si secretiile tale vaginale ii mai casapesc, de aia intr-o ejaculare sunt milioane de spermatozoizi, pt ca la ovul nu pot ajunge mai mult decat cateva zeci de mii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-07 10:13:57
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmaridaca e tot ,,cum se introduce orice altceva'' de ce nu te duci tu la dr de planing ca sa iti prescrie Ac sau de ce nu folosesti prezerv si faceti sex ca lumea, fara griji? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2012-08-07 10:33:45
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariAcum m-am linistit.Multumesc mult yoyolina. Offline #8 2012-08-07 10:40:10
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmarisa faci o vizita la ginecolog, nu e ok ca la aproape 20 de ani sa ai ciclul neregulat; bineinteles, nu trebuie sa fie ca un ceas elvetian, sunt admise fluctuatii de 2-3-4 zile, ce-i peste deja ridica intrebari. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-10-11 16:22:11
Re: Am nevoie de pareri/lamuriri/confirmariOFF OFF ..............o fi ramas ascuns 1-2 spermatoturbati sub unghie acum si cu voi .Fata draga bine ca te-ai lamurit dar mai pune si tu mana citeste invata ori stai pe aici ori pe alt forum si afla cate ceva despre corpul tau despre aparatura asta care o aveti toate femeile de facut copii cum si in ce fel se fac,pe bune eu ca barbat am ramas fara replica. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|