|
Nu esti logat.
Streptococ agalactiae (grup B)#1 2012-08-07 20:31:18
Streptococ agalactiae (grup B)Buna.Mi-a iesit la cultura col acest streptococ.Am fost la medic si era o nebunie acolo,se grabea, mi-a dat o reteta cu Augmentin ,20 pastile si polyginax....habar n-am cate ovule trebuie sa pun .... Daca ma poate ajuta cineva cu modul in care se administreaza tratamentul pentru acest streptococ as fi tare recunoscatoare . Ultima oara a fost editat de mi_ka (2012-08-07 20:56:41) Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #2 2012-08-07 23:23:35
Re: Streptococ agalactiae (grup B)streptococul asta se afla in mod normal in flora intestinala , poate ajunge in vagin prin simplu mers la toaleta. cred ca ar fi indicat tratament si pt. partener. legat de ovule, pui unul seara, inainte de culcare dar cel mai bine ar fi sa suni medicul sa-ti zica ce si cum. n-ar strica sa iei si biotics deoarece iei antibiotic . n-ai mai trecut pe la noi. esti bine? . Offline #3 2012-08-08 06:53:11
Re: Streptococ agalactiae (grup B)Merci Mika .Da, nu am mai trecut .Am simtit nevoia sa iau pauza de tot ce inseamna subiectul bebe care in continuare intarzie sa apara. Nu mai suportam sa mai vorbesc despre asta Tu ce mai faci? Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #4 2012-09-04 23:34:47
Re: Streptococ agalactiae (grup B)Salut, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|