homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ agalactiae (grup B)

#1 2012-08-07 20:31:18

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Streptococ agalactiae (grup B)

Buna.Mi-a iesit la cultura col acest streptococ.Am fost la medic si era o nebunie acolo,se grabea, mi-a dat o reteta cu Augmentin ,20 pastile si polyginax....habar n-am cate ovule trebuie sa pun ....  skitarg Daca ma poate ajuta cineva cu modul in care se administreaza tratamentul pentru acest streptococ as fi tare recunoscatoare   par .
Oricum sunt tare contrariata.M-am dus acolo pentru o sangerare anormala, am sangerat si in timpul recoltarii insa Pap-ul mi-a iesit perfect  bang , nu ca nu m-as bucura dar am dubii in privinta lui acum.Le-am facut la Promed System si sunt lucrate la Regina Maria.
Oare partenerul trebuie sa urmeze tratament?

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2012-08-07 20:56:41)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2012-08-07 23:23:35

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Streptococ agalactiae (grup B)

streptococul asta se afla in mod normal in flora intestinala , poate ajunge in vagin prin simplu mers la toaleta. cred ca ar fi indicat tratament si pt. partener. legat de ovule, pui unul seara,  inainte de culcare dar cel mai bine ar fi sa suni medicul sa-ti zica ce si cum. n-ar strica sa iei si biotics deoarece iei antibiotic .  puss   n-ai mai trecut pe la noi. esti bine?  puss

.

#3 2012-08-08 06:53:11

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Merci Mika puss .Da, nu am mai trecut .Am simtit nevoia sa iau pauza de tot ce inseamna subiectul bebe care in continuare intarzie sa apara. Nu mai suportam sa mai vorbesc despre asta  supa Tu ce mai faci?

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#4 2012-09-04 23:34:47

lulu833
Membru
Inregistrat: 2012-09-04

Salut,

Si eu azi am aflat ca am streptococ si mi-a dat tratament cu niste ovule si cu augmentin; ovulele nu stiu cum se cheama ca am lasat reteta la farmacie si abia maine le iau de la preparat, dar dr mi-a zis sa imi pun un ovul seara la culcare (10 zile) si augumentin iau 2 pe zi o data la 12 ore tot timp de 10 zile, si apoi repetam analizele; la mine e mai nasoala situatia ca sunt si insarcinata si am emotii ca nu va avea efect tratamentul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.