|
Nu esti logat.
Alunite genitale#1 2012-08-08 00:11:13
alunite genitalebuna. am scris pe forum acum 10 luni despre o pata de 5mm diametru, gri inchis interlabial, mai exact pe pielea care acopera clitorisul, preput cred ca se cheama. nu ma deranjeaza, dar de vreun an si recent in ultimele zile acum am inceput sa citesc pe net de alunite si pete in zona genitala si am dat numai de melanom si cancer. fiind virgina si neavand incredere in mine, ma gandesc ca poate nu stiu eu si mai au si alte persoane astfel de pete sau alunite, nedureroase sau cu alte simptome. Sunt foarte speriata si deprimata. iubind dincolo de moarte Offline #2 2012-08-09 15:04:45
Re: alunite genitaledecit sa te sperii si sa te deprimi, mult mai bine ai face sa mergi la un dermatolog sa se uite la alunitele/petele tale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|