|
Nu esti logat.
Candida#1 2006-12-29 14:09:40
candidaBuna! am fost la dermatologie si mi-a zis ca am candida,mi-a dat tratament cu flucovim 150 mg,crema lomexin si mi-a zis sa ma spal cu apa cu bicarbonat.inca nu am inceput tratamentul,dar vreau sa va intreb daca este problema daca consum alcool in timpul tratamentului si mai important este ca imi miroase urina f urat este tot din cauza candidei sau aceasta este alta probelma?multumesc frumos.SANATATE LA TOTII!!! Offline #2 2006-12-29 14:22:33
Re: candidanu e problema daca consumi alcool...urina poate mirosi urit din cauza candidozei dar nu numai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-12-29 17:30:07
Re: candidaprin ce se manifesta candida? Offline #4 2006-12-29 17:32:25
Re: candidamergi in bara de sus si langa "profil" ai "cauta". da click pe 'cauta" si scrie in camp "candida". ai de citit... Nobody home Offline #5 2006-12-30 09:51:41
Re: candidaam si eu o problema...adica de fapt mai multe...dar in primul rand m-ar interesa sa va dati si voi cu parerea ca nu stiu ce sa mai cred.in vara am fost la ginecolog si in urma examenului mi-a spus ca am o rana pe col care trebuie cauterizata.la papa mi-a iesit grad 3 candida,tricomonas....uf....si apoi m-am dus la alt doctor care mi-a spus ca nu am rana pe col ci o ectopie a mucoasei cervicale care nu trebuie cauterizata.dupa tratament cu mac miror si tablete de fasigyn la papa mi-a iesit grad2 dar in continuare candida...de care se pare ca nu mai scap chiar daca mi-am facut tratament cu toate ovulele de pe piata ( in fine ce ma intereseaza este ce este ectopia mucoasei cervicale.pe un site am gasit ca este rana pe col care trebuie cauterizata...deci doctorul ala chiar visa? Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-03 13:48:56
Re: candidakukli, ectopia aia e o mucoasa cu caracteristici nepotrivite pentru zona unde se afla. Nu trebuie cauterizata dupa parerea mea insa sunt unii medici, mai catolici decit papa care o cauterizeaza de frica de a nu face o rana acolo(e mai sensibila zona) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-01-03 15:37:18
Re: candidamultumesc doctoressa.problema e ca un doctor a vazut rana pe col iar celalalt ectopie.oricum saptamana asta o sa merg la alt doctor sa-si dea si el cu parerea.ca daca chiar ar fi rana ar trebui sa o cauterizez nu? Offline #8 2007-01-03 15:40:35
Re: candidadaca sunt doar filamente de candida sa nu lasi pe nimeni sa te convinga sa faci vreun tratament. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-01-03 15:43:25
Re: candidasi mie mi-a facut colposcopie inainte de a-mi cauteriza rana "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #10 2007-01-08 11:10:33
Re: candidamultumesc doctoressa pt sfat.acum astept sa-mi vina ciclu si apoi o ma merg sa fac colposcopia.in caz ca stii ai putea sa-mi recomanzi un dr.bun in constanta?sau unde se poate face colposcopie in constanta? Offline #11 2007-01-08 11:35:49
Re: candidakukli, cred ca iaurtul poate fi foarte bine aplicat cu o seringa(fara ac, evident). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-01-08 12:36:04
Re: candidamultumesc doctoressa.nu ma asteptam sa primesc asa repede raspuns deci cred ca o sa incep traba cu iaurtul.dar cam cat de des trebuie intodus?sau trebuie facut un fel de tratament? mai tin sa precizez ca la eco mi-a spus ca ovarul drept este marit si polichistic iar pe cel sang abia a reusit sa il zareasca intr-un final.ar putea sa fie de la ovare durerea?normal pentru asta ar trebui sa fac tatament cu anticonceptionale...dar si ele imi intretin candida...ufff Offline #13 2007-01-08 12:41:59
Re: candidakukli, nu vad nici un motiv pentru care sa te stresezi din pricina candidozei, cu atit mai mult cu cit acum a trecut. E drept ca poata sa reapara, insa o tratezi frumusel si gata...iaurtul poate fi aplicat 4-5 zile la rind, seara inainte de culcare insa te asigur ca daca apare vreo conditie favorabila dereglarii Ph-ului vaginal(si stresul sustinut e una dintre ele) acesta se va deregle linistit fara sa ii pese ca tu tocmai ai facut diverse artificii ca sa impiedici asta. Asadar eu zic, pina una alta sa te calmezi, e esential... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-01-09 14:27:30
Re: candidade ce doctorii spun k dak incepi sa faci tratament pt candida si tricomonas si esti gravida apoi tre sa avortezi?ce se intampla cu bebe?...si ink o intrebare..dak am facut chiuretaj si dupa`aia mi`a aparut iar secretia aia urata pot sa incep din nou tratament sau are ceva legatura k chiuretajul si nu tre facut tratamentu? Offline #15 2007-01-09 14:30:19
Re: candidaai luat ceva tratament pe gura? probabil metronidazol, e singurul pe care il consider indicatie de avort Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-01-09 17:26:05
Re: candidada,am luat metronidazol.din cauza lui nu tre facut tratament dak esti gravida?si din ce cauza mi`a revenit iar secretia? Offline #17 2007-01-10 11:44:45
Re: candidametronidazolul indica avortul. e foarte posibil ca sarcina sa fi reactivat candidoza(se intimpla foarte frecvent) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-11-10 19:54:48
Re: candidamergi la un dermatolog sa vezi ce e cu acea dermatoza...daca era o alergie eu zic ca trecea cutriderm...caci eu pt asa ceva il folosesc... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-11-15 14:50:57
Re: candidadeci nu te-ai dumirit sa inteleg Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|