homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize

#1 2012-08-14 20:14:04

LaviniaOana
New member
Inregistrat: 2012-03-29

Analize

Buna seara tuturor
am si eu o nedumerire, daca ma puteti lamuri. Azi mi-am facut niste analize la synevo si as vrea sa stiu daca exista riscul sa mi se dea un rezultat eronat sau sa mi se greseasca analiza/sa se incurce. Am vazut ca a lipit un cod de bare pe eprubeta mea, dar acel cod de bare nu contine si numele meu, ei de unde stiu ca acea analiza este pentru mine si nu pentru alta persoana? Ce contine acel cod de bare si cum se procedeaza? Poate cineva lucreaza in domeniul acesta si ma poate lamuri, ca sunt tare curioasa cum functioneaza sistemul acesta!

O seara buna si va multumesc!

#2 2012-08-15 00:53:22

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Analize

analizele le-ai facut in baza unei cereri, ti-au facut la receptie iar pe cererea de analize se aplica eticheta cu cod de bare identic cu cel aplicat pe toate recipientele cu produse recoltate de la tine . eu asa stiu cesafac

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.