|
Nu esti logat.
Rezultat secretie vaginala#1 2012-08-15 11:59:24
rezultat secretie vaginalaBuna ziua Offline #2 2012-08-15 14:51:46
Re: rezultat secretie vaginalanu mai ai candidoza, dar cred ca ai niste cocobacili. ciudat ca au facut cultura doar pt fungi. ai cerut in mod expres antifungigrama, fara antibiograma?. Offline #3 2012-08-15 16:56:56
Re: rezultat secretie vaginalaDa vroiam in primul rand sa vad ce este cu candidoza. daca mai este sau nu. Offline #4 2012-08-15 18:12:05
Re: rezultat secretie vaginala
nu mai ai candida dar prezenta cocobacililor ma duce cu gandul la un inceput de gardnerella , plus ca ai rari bacili gram pozitivi , astia fiind sanitarii vaginului. Trebuie sa-ti refaci flora . What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2012-08-20 18:16:27
Re: rezultat secretie vaginalabun gasit! am facut si eu un frotiu si o cultura de secretie vaginala. pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat nimic, in schimb la frotiu apare "prezenta flora bacilara gram pozitiva", in rest nimic (absent trichomonas, Neisseria gonorheae, Candida spp, celule cu aspect "clue cell"). imi explica si mie cineva ce inseamna asta? mentionez ca am facut analizele pt ca aveam un disconfort, o senzatie de mancarime si o secretie mai abundenta, fara modificari de miros. va multumesc! Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-20 19:03:32
flora bacilara gram pozitiva sunt lactobacili , asa zisii sanitari ai vaginului. Ei au rolul de a proteja vaginul si a mentine flora echilibrata. Frotiul nu porezinta a avea o infectie. trebuia sa ceri sa ti se faca si culturi col, daca tu zici ca ai simptome gen mancarime. Alta chestie sa incerci sa schimbi laboratorul ca multe le lucreaza la '' misto'' zic asta din proprie experienta. Rar gasesti un laborator care sa lucreze serios.Sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #7 2012-08-24 11:30:15
Re: rezultat secretie vaginalamultumesc mult pt raspuns! o sa incerc repetarea analizelor si la alt laborator, desi la pretul pe care il cer ar fi culmea sa le faca "la misto", stiam ca este un laborator de renume in zona, dar cel mai bine este sa confirm si in alta parte... Offline #8 2012-08-29 13:52:57
Re: rezultat secretie vaginalabuna fetelor! mi-am facut si eu un examen de secretie vaginala si un papanicolau. la secretia vaginala mi-a iesit asa: Offline #9 2012-08-29 14:27:07
Re: rezultat secretie vaginalaMie la analiza secretiilor mi a iesit ureaplasma pozitiv si candida pozitiv. am facut si testarea hpv pentru ca asa mi-a cerut medicul(nu stiu daca a fost o precautie exagerata sau doar un mod de a-mi lua banii). totusi, din cate am citit, ureaplasma pozitiv nu este ceva grav, iau antibiotice, fac si tratament pentru candida...totusi, sunt ingrijorata, am o stare permanenta de anxietate, am senzatia ca este grav ca pot sa patesc orice. va rog frumos, daca mai este cineva care a avut si care s-a tratat sau orice asemanator cu ce am eu, v-as fi recunoscatoare daca ati reusi sa ma linistiti putin Offline #10 2012-08-29 16:04:48
Re: rezultat secretie vaginalaOnutzzyca, ai gardnerella, e o dereglare a florei vaginale, nimic grav, o sa primesti tratament Offline #11 2012-08-29 16:22:08
Re: rezultat secretie vaginalaheimdall merci mult de raspuns, dar mai am o nelamurire... cand am fost cu analizele la medic, mi-a zis ca am vaginita si mi-a dat tratament cu Fluomizin 6 zile si mi-a zis ca iubitul meu nu trebuie sa urmeze niciun tratament. am mai citit pe alte site-uri ca de obicei orice problema as avea eu, trebuie sa se trateze si el, dar nu stiu daca sa ma incred in ce a zis medicul. si daca eu in seara asta ar trebui sa imi pun a 5-a pastila de fluomizin, ar avea ceva daca as avea contact sexual? merci de raspuns si sper ca nu sunt cicalitoare Offline #12 2012-08-29 19:52:52
tratamentul de electie in gardnerella este metronidazolul , se trateaza si partenerul in astfel de cazuri. Dupa tratament se reface flora cu probiotice gen viviflor, ginophilus. pe perioada tratamentului nu se intretin rel sexuale. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-29 19:53:46) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #13 2012-08-29 19:59:37
Re: rezultat secretie vaginalamultumesc mult ! Offline #14 2012-08-30 11:45:01
Re: rezultat secretie vaginalamultumesc . intr-adevar, stiu ca nu e grav, ceea ce nu inteleg si ma ingrijoreaza este faptul ca mi a cerut sa fac testarea hpv...sper sa fie totul ok Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|