homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Micoza si altele...

#1 2012-08-16 01:14:26

ionel92
New member
Inregistrat: 2012-08-16

micoza si altele...

Buna, sunt nou aici si pentru inceput as vrea sa salut comunitatea anticonceptionale.ro tummenupp .
In al doilea rand as dori sa-mi cer scuze daca s-a mai discutat altundeva problema aceasta si rog un moderator sa-mi mute mesajul acolo.
Problema sta in felul urmator, am o relatie stabila de un an si ceva cu prietena mea. Amandoi ne suntem fideli unui celuilalt. Insa uneori in timpul actului sexual simtea o oarecare durere si ne opream. A mers la un doctor care dupa cateva analize i-a spus ca are o micoza, o infectie cu stafilococ auriu si  o posibila rana pe col. (testul Papanicolau nu venise si nu putea fi interpretat).
Mentionez ca metoda de contraceptie folosita de noi sunt anticonceptionalele ergo, sex fara prezervativ.
Am inteles ca ar trebui sa fac si eu un set de analize si un eventual tratament sau ceva.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau ceva, nu prea stiu ce sa fac in continuare. Unde sa ma duc si ce sa cer(sunt din Bucuresti).
PS:multumesc mult inca o data big_smile

#2 2012-08-16 01:25:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: micoza si altele...

buna ionel.
nu am inteles daca ce povestesti despre partenera ta se intampla in prezent sau e poveste mai veche.
daca ea face acum tratament trebuie sa te lamuresti si tu daca ai ceva ce trebuie tratat si sa va protejati cu prezervativ pana repetati amandoi analizele si sunt ok.
tu poti sa mergi fie la dermatovenerolog, fie la urolog, fie direct la un laborator despre care stii ca recolteaza secretii genitale ( ex: Synevo Grozovici, Medlife, Inst. Cantacuzino, etc) si sa ceri un examen microscopic al secretiei uretrale si culturi din secretia uretrala. daca ai ales sa mergi direct la laborator, va trebui apoi sa mergi cu rezultatul la medic pentru interpretare si eventual tratament.

#3 2012-08-16 02:03:50

ionel92
New member

Acum faace tratamentul. Ideea era ca nu prea mă pasioneaza medicina și nu prea cunosc in domeniul ei așa de multe. Am un sistem imunitar bun și nu prea am avut treaba cu doctorii. Ce mă interesa sa  mai afluar fi durata și complexitatea tratamentului. Public asta ?mi poate spune doar medicul după ce vede analizele. Și mai am o nelamurire. E ceva grav ce are prietena mea ? Imi cam fac griji

#4 2012-08-17 00:06:28

gargarita
Moderator

pai daca face tratament banuiesc ca deja stii ce si cum, nu?  depinde de medic ce antibiotic si antifungic alege, ce preparate si ce scheme. sunt diverse variante....
nu se poate spune ca este ceva grav. dar trebuie tratat.

#5 2012-08-27 01:56:21

ionel92
New member

buna seara, as vrea sa-mi indicate si mie exact ce analize trebuie sa fac:
1)http://www.synevo.ro/cultura-secretie-u … -dupa-caz/
2)http://www.synevo.ro/ex-microscopic-pe- … u-colorat/
3)http://www.synevo.ro/cultura-dermatofiti/
si daca se poate sa-mi recomandati si un loc unde sa ma duc pentru interpretare/tratament
multumesc anticipat.

Publicitate

loading...

#6 2012-08-27 11:46:59

gargarita
Moderator

1), 2) si cultura fungi din secretie uretrala:
http://www.synevo.ro/cultura-si-identif … -dupa-caz/

daca vrei sa fii foarte riguros poti face si mychoplasma, ureaplasma, chlamydia:
http://www.synevo.ro/mycoplasma-hominis … icare-atb/
http://www.synevo.ro/antigen-chlamydia/

dermatovenerolog bun nu cunosc. poate stie altcineva sa-ti recomande.

PS pe mess nu prea reusesc sa intru si cu atat mai putin sa stau si sa port o discutie fara nenumarate intreruperi din minut in minut. iti raspund aici cu placere, cand apuc sa intru.

#7 2012-08-27 11:53:01

ionel92
New member

@gargarita ms mult pentru feedback:D

#8 2012-08-27 13:32:14

gargarita
Moderator

cu placere smile

#9 2012-09-06 04:50:52

ionel92
New member

buna din nou. Gargarita am urmat sfatul tau. am mers la una din clinicile pe care mi le-ai recomandat. am stat de vorba cu o doctorita si mi-a dat de facut doua analize. au refuzat sa-mi faca examenul microscopic... i-am povestit si ei toata treaba si a luat decizia sa fac doar culturile alea doua. zis si facut . acum a venit rezultatul. ce sa inteleg din el? ca nu am nimic si nu am nevoie de niciun tratament? nu as mai veni iar pana in bucuresti sa stau de vorba cu un nenea doctorul doar ca sa-mi spuna si el asta.
voi ce intelegeti din ce imi scrie mie la rezultat?

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/67755_untitled.jpg

Ms mult pentru raspunsuri!
PS: e posibil sa nu fi contactat si eu acele chestii de la prietena mea?

#10 2012-09-06 11:12:04

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

ionel92 a scris:

buna din nou. Gargarita am urmat sfatul tau. am mers la una din clinicile pe care mi le-ai recomandat. am stat de vorba cu o doctorita si mi-a dat de facut doua analize. au refuzat sa-mi faca examenul microscopic... i-am povestit si ei toata treaba si a luat decizia sa fac doar culturile alea doua. zis si facut . acum a venit rezultatul. ce sa inteleg din el? ca nu am nimic si nu am nevoie de niciun tratament? nu as mai veni iar pana in bucuresti sa stau de vorba cu un nenea doctorul doar ca sa-mi spuna si el asta.
voi ce intelegeti din ce imi scrie mie la rezultat?

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … titled.jpg

Ms mult pentru raspunsuri!
PS: e posibil sa nu fi contactat si eu acele chestii de la prietena mea?

din ce am inteles eu pe rezultatul tau ca nu s-a dezvoltat candida pe mediile de cultura. Ai pute scrie restul rezultatului ca nu se intelege f bine

What doesn't kill me, makes me stronger

#11 2012-09-06 11:16:40

ionel92
New member

Culturi in conditii aerobe: nu s-au dezvoltat colonii bacteriene Cultura fungi - negativa

Asta scrie la rezultat.
Ce trebuie sa fac in continuare? Adica pentru prietena mea tratamentul a fost destul de neplacut si nu as vrea sa o imbolnavesc din nou.  cesafac  vreun sfat?
multumesc comunitatii ca exista buga  buga

#12 2012-09-06 12:01:49

angeldarkwoman
Sr. member

ionel92 a scris:

Culturi in conditii aerobe: nu s-au dezvoltat colonii bacteriene Cultura fungi - negativa

Asta scrie la rezultat.
Ce trebuie sa fac in continuare? Adica pentru prietena mea tratamentul a fost destul de neplacut si nu as vrea sa o imbolnavesc din nou.  cesafac  vreun sfat?

Atat timp cat nu s-a dezvoltat nimik pe mediile de cutultura , esti perfect sanatos . Iubita ta poate sta linistita nu ai nimik. Sanatate !

#13 2012-09-07 15:58:17

ionel92
New member

angeldarkwoman a scris:

ionel92 a scris:

Asta scrie la rezultat.

Atat timp cat nu s-a dezvoltat nimik pe mediile de cutultura , esti perfect sanatos . Iubita ta poate sta linistita nu ai nimik. Sanatate !

multumesc mult @angeldarkwoman si intregii comunitati big_smile

#14 2012-09-07 17:15:36

angeldarkwoman
Sr. member

Cu placere. sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.