homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se marita cu omul nepotrivit....-4

#58 2012-08-21 14:15:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Se marita cu omul nepotrivit....

heimdall a scris:

eu nu inteleg de ce prietenie = sa te bagi in viata omului si sa-i faci bine cu de-a sila
prietenie inseamna sa fii alaturi de ea cand si-o da seama cu cine s-a maritat, fara sa-i spui "I told you so"... e suficient

prietenii mei au luat de-a lungul timpului decizii care mie nu mi s-au parut ok, la fel eu am facut alegeri cu care ei nu au fost de acord, si stim asta nu fiindca ne-am spus-o, ci fiindca stim cam cum gandeste fiecare... dar asta nu inseamna ca atunci cand am suportat consecintele acestor decizii nu ne-am sprijinit unii pe altii
si vorbesc inclusiv de decizii care ne-au indepartat pentru o vreme, iar apoi cand am avut din nou nevoie de acei oameni au fost acolo... fara orgolii exagerate, fara reprosuri. pur si simplu m-au ascultat si m-au sprijinit
eu una am apreciat sprijinul asta mai mult decat un "nu faci bine" pe care oricum nu l-as fi ascultat la momentul respectiv

asta asa la modul general, poate sunt offtopic
dar parerea mea e ca pentru ea nu conteaza argumentele pe care le aduci tu in momentul asta (cazierul individului, cat e de periculos)... poate noi ne oripilam, dar cand esti implicat altfel se vad lucrurile

Sunt de acord cu tine insa cand vine vorba de ceva serios cum este cazul de fata, eu zic ca ar trebui sa te mobilizezi si sa-i deschizi omului ochii (pe care se poate bineinteles, ca daca nu vrea  il lasi in pace)

Nu m-as simti OK ca prietena mea sa fi stiut ca prietenul meu ma insala si sa-si fi vazut de ale ei pe deviza "nu ma bag in viata omului"
Aici nu este vorba  ca prietenul meu isi cumpara o masina cu care nu sunt eu de acord, e ceva mai mult

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#59 2012-08-21 15:52:17

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

tare mi-e teama ca se insoara cu ea si o trimite la produs. Stiu eu un caz din asta.  Ea zice ca din dragoste pt el se prostitueaza.

What doesn't kill me, makes me stronger

#60 2012-08-21 17:20:53

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

mi-am facut datoria sa ii spun despre relatia lui. ea mi-a zis ca poate tipa din club nu e iubita lui ci poate doar o aventura de o noapte,ca barbatii mai calca stramb din cand in cand,iar in legatura cu faptul ca el a fost la inchisoare nu are nimic impotriva.cica oamenii se schimba.a zis ca il iarta pt ca il iubeste si vrea sa fie alturi de el la bine si rau,ca o femeie intelegatoare lasa capul plecat si face ce vrea barbatul.mi-a mai zis ca B. a rugat-o sa nu mai vina asa des pe la noi pt ca ii dauneaza relatiei,asa ca nu o sa mai vorbim zilnic si ca ne vedem mai rar.....
angel,de asta ma tem si eu.am auzit destule cazuri de acest gen.
in orice caz,atunci cand se va da cu capul de pragul de sus nu-mi va reprosa  ca nu i-am zis.mai bine am primit acum raspunsurile taioase decat atunci cand va fi prea tarziu.

Ne dorim si noi bebic

#61 2012-08-21 20:46:50

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Gizeh a scris:

mi-am facut datoria sa ii spun despre relatia lui. ea mi-a zis ca poate tipa din club nu e iubita lui ci poate doar o aventura de o noapte,ca barbatii mai calca stramb din cand in cand,iar in legatura cu faptul ca el a fost la inchisoare nu are nimic impotriva.cica oamenii se schimba.a zis ca il iarta pt ca il iubeste si vrea sa fie alturi de el la bine si rau,ca o femeie intelegatoare lasa capul plecat si face ce vrea barbatul.mi-a mai zis ca B. a rugat-o sa nu mai vina asa des pe la noi pt ca ii dauneaza relatiei,asa ca nu o sa mai vorbim zilnic si ca ne vedem mai rar.....
angel,de asta ma tem si eu.am auzit destule cazuri de acest gen.
in orice caz,atunci cand se va da cu capul de pragul de sus nu-mi va reprosa  ca nu i-am zis.mai bine am primit acum raspunsurile taioase decat atunci cand va fi prea tarziu.

pacat cand va realiza asta va fi prea tarziu , nu se stie unde va ajunge din cauza lui. Ce stiu eu de o rel de genul asta , tipa se prostitueaza in Spania si el e pestele. Inca ceva el pare a fi de etnie rroma? Tu ti-ai facut datoria , e bine sa stai la o parte ca nu se stie ce poti pati. La noi in tara fiecare face legea cum vrea .

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-21 20:48:30)

What doesn't kill me, makes me stronger

#62 2012-08-21 21:07:35

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

nu,el este machidon .....
eu mi-am facut datoria sa ii spun.macar am sufletul impacat...sper sa nu ajunga sa faca asta pt el....in orice caz,in momentul in care ne va cere ajutorul,eu si al meu ii vom deschide usa

Ne dorim si noi bebic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.