|
Nu esti logat.
Se marita cu omul nepotrivit....-4#58 2012-08-21 14:15:17
Re: Se marita cu omul nepotrivit....
Sunt de acord cu tine insa cand vine vorba de ceva serios cum este cazul de fata, eu zic ca ar trebui sa te mobilizezi si sa-i deschizi omului ochii (pe care se poate bineinteles, ca daca nu vrea il lasi in pace) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #59 2012-08-21 15:52:17
Re: Se marita cu omul nepotrivit....tare mi-e teama ca se insoara cu ea si o trimite la produs. Stiu eu un caz din asta. Ea zice ca din dragoste pt el se prostitueaza. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #60 2012-08-21 17:20:53
Re: Se marita cu omul nepotrivit....mi-am facut datoria sa ii spun despre relatia lui. ea mi-a zis ca poate tipa din club nu e iubita lui ci poate doar o aventura de o noapte,ca barbatii mai calca stramb din cand in cand,iar in legatura cu faptul ca el a fost la inchisoare nu are nimic impotriva.cica oamenii se schimba.a zis ca il iarta pt ca il iubeste si vrea sa fie alturi de el la bine si rau,ca o femeie intelegatoare lasa capul plecat si face ce vrea barbatul.mi-a mai zis ca B. a rugat-o sa nu mai vina asa des pe la noi pt ca ii dauneaza relatiei,asa ca nu o sa mai vorbim zilnic si ca ne vedem mai rar..... Ne dorim si noi Offline #61 2012-08-21 20:46:50
Re: Se marita cu omul nepotrivit....
pacat cand va realiza asta va fi prea tarziu , nu se stie unde va ajunge din cauza lui. Ce stiu eu de o rel de genul asta , tipa se prostitueaza in Spania si el e pestele. Inca ceva el pare a fi de etnie rroma? Tu ti-ai facut datoria , e bine sa stai la o parte ca nu se stie ce poti pati. La noi in tara fiecare face legea cum vrea . Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-21 20:48:30) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #62 2012-08-21 21:07:35
Re: Se marita cu omul nepotrivit....nu,el este machidon ..... Ne dorim si noi Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|