Am mai multe intrebari si sper sa ma ajutati voi.
1. Am fost la ginceoclog ptr prima data si mi-a recomandat anticonceptionalele Karissa.Menstruatia mi-a venit marti spre miercuri la 00:00, iar eu am luat prima pastila miercuri la ora 22:30. Se considera prima zi? Miercuri si joi menstruatia mi-a venit normala, flux normal, culoare rosiatica(ca de obicei), dar vineri mi-au venit doar cateva picaturi maronii, iar astazi a venit ceva mai multa, dar tot maro. Este normal?
2.Una peste alta am facut si niste analiza la care mi-a iesit E-coli. Am fost tratata cu cervugid ovule, iar a doua oara dupa ce mi-am refacut analizele mi-au iesit E-coli si candida. Mentionez ca nu am mai intretinut relatii sexuale cu mult timp inaintea tratamentului inclusiv in timpul tratamentului. Mi-au dat mie si partenerului Zinnat 20 de pastile(10 ptr fiecare), Lomexin crema ptr amandoi si un ovul Lomexin 1000mg. Ginecoloaga mi-a spus cum sa le iau, dar a uitat sa specifice cat timp trebuie sa aplicam crema. Pe prospect scrie pana la disparitia simtomtomelor, dar nici eu nici el nu avem niciun simtom. Stie careva cate zile trebuie aplicata?
3. Avand in vedere ca Zinnatul este antibiotic efectul anticonceptionalelor scade, iar prezervativul nu este indicat sa il folosim din cauza ovulului. Nu este nicio problema in a ne abtine deoarece o facem de ceva vreme din cauza tratamentelor mele, dar dupa tratament (care dureaza 5 zile) pentru ca anticonceptionalele sa aiba efect trebuie sa treaca 7 zile, dar ptr a putea folosi prezervativul cate zile de la tratament trebuie sa treaca ( ptr ca ovulul sa nu il deterioreze)?
Sper sa aiba cineva rabdare si sa imi raspunda la toate intrebarile. Va multumesc!
Ultima oara a fost editat de elena.b (2012-08-18 21:39:02)