|
Nu esti logat.
Ciclu peste pastile#1 2012-08-20 00:26:21
ciclu peste pastileBuna.Acum cateva saptamani postasem pe aici ca vreau sa iau pastile ca sa fiu sigura ca nu-mi vine cat sunt la mare( am ovare micropolichistice si niciodata nu stiu cand ma loveste nenorocirea)...am inceput sa iau pastilele, mai de luat cam o sapt daca nu ma insel dar am inceput de o zi-doua sa sangerez cand mai mult, cand mai putin, cand deloc (am crezut ca e spoting, dar chiar mi-a curs destul de multisor). "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2012-08-20 00:42:41
Re: ciclu peste pastileti au fost recomandate de medic, sau le ai luat pt ca "a zis mitica" ? Offline #3 2012-08-20 12:17:20
Re: ciclu peste pastileIn ce fel raspunde intrebarea ta problemei mele?Nu, nu mi-au fost recomandate de medic.Nu am planuit sa le iau decat o luna, ca sa nu-mi vina la mare, si te rog nu-mi spuen povestea cu doctorul, ca sunt foarte constienta ce si cum si ma indoiesc ca imi facea analize si tot ce trebuie ca sa-mi dea o folie de pastile. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2012-08-20 12:19:54
Re: ciclu peste pastileorice sangerare care-i sub nivelul cantitativ al menstruatiei se considera spotting; din pacate, n-ai cum sa-l opresti. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-08-20 12:35:55
Re: ciclu peste pastileAm inteles.In cazul asta am sa termin folia daca tot mai am 5 pastile si o sa vad apoi.Mersi. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-20 13:15:21
Re: ciclu peste pastileoricum folia tre' s-o termini nu rezolvi nimic daca o intrerupi, eventual se transforma spottingul in menstruatie ca lumea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-08-21 22:16:10
Re: ciclu peste pastilepai cred ca deja incepe sa se transforme...deja ma termina psihic...in cele mai nepotrivite momente incepe sa-mi curga si curge suficient cat sa nu-mi permita sa fac ce mi-as dori...oricum la medic nu pot ajunge decat cand incepe iar facultatea si am sa-i cer direct sa-mi prescrie niste pastile. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #8 2012-08-21 22:47:12
Re: ciclu peste pastile
Daca nu vrei povesti cu doctori si ai impresia ca ai ales varianta cea mai corecta, luand pastile dupa ureche, presupunand ca esti constienta de problema ovarelor micropoli, de ce mai pui intrebari?! Amira C. Offline #9 2012-08-22 01:57:54
Re: ciclu peste pastilela educatie si la fotbal se pricepe toata lumea "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|