|
Nu esti logat.
Chlamydia ??#1 2012-08-22 00:30:23
chlamydia ??acum o saptamana am fost la control si am facut si pap,peste 1 sapt ma duc sa iau rezultatul analizelor....insa as avea o problema : dr mi-a zis ca am o rana pe col , o secretie si un chist de 1,6 cm pe ov.drept....i-am spus ca sotul meu mi-a marturisit ca a auzit niste discutii ca fosta lui prietena ar fi avut chlamydia si ca ar putea avea si el,implicit si eu,dar el mi-a zis acum dupa 5 ani de relatie. inca nu am facut analiza ,o voi face dupa ce iau rezultatele de la pap si merg sa imi spuna ce si cum....mi-a dat tratament si anume metronidazol,zinnat,cervugid ovule si mi-a recomandat sa fac spalaturi cu tantum rosa ....a avut cineva chlamydia ? cu ce se trateaza mai exact\?ca din ce am citit eu tratamentul care il am este bun si pt chlamydia.oare dr sa fi tinut cont ce ceea ce i-am zis in leg cu asta?prb e ca sotul meu nu are nici un tratament,oricum nu avem contact sexual pe durata tratamentului si cred ca nici dupa pana o sa ma conving ca totul e ok...ii fac programare la un urolog sau medicul meu ii poate da si lui un tratament fara sa fie nevoie de consult in functie de ce am eu?... Ultima oara a fost editat de diana_84 (2012-08-22 01:24:47) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|