|
Nu esti logat.
Flagyl 500#1 2012-08-23 16:03:37
Flagyl 500Buna, tuturor! Azi am fost la un consult deoarece am o secretie urata si niste dureri...D-ul Dr. mi-a prescris Azitromicina 500 si Flagyl 500. Insa eu am uitat sa intreb daca Flagyl se administreaza anal sau intravaginal. Daca poate cineva sa imi raspunda, va rog . Si mai am o mica problema. D-ul Dr. mi-a zis ca tratamentul dureaza o saptamana, apoi trebuie sa mai astept inca o saptamana dupa care sa ma duc sa imi fac o analiza la secretie. Problema este ca in saptamana aceea in care astept o sa imi vina ciclu...ce sa fac? dupa ce mi se termina ciclul sa mai astept 5-6 zile si apoi sa ma duc la analiza? Offline #2 2012-08-23 16:29:22
Re: Flagyl 500Buna,Flagyl 500 se introduce profund intravaginal.Parerea mea este ca dupa ce iti trece ciclu sa mai astepti putin si apoi sa te duci.o zi frumoasa Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #3 2012-08-23 18:00:18
Re: Flagyl 500Multumesc frumos, pentru raspuns .asa o sa fac.o zi buna si tie Offline #4 2012-08-23 20:01:37
Re: Flagyl 500multumesc,npc:*. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|