|
Nu esti logat.
Scurgere maronie#1 2012-08-23 18:43:53
scurgere maroniebuna,sunt noua pe acest forum si am o problema,sper eu nu grava..de 9 luni i-au anticonpetionale logest,la recomandarea medicului,iar pana acu nu am avut nici un fel de probleme,de aprox 5 zile mi s-a terminat menstruatia,iar de 2 zile mi-au aparut niste scurgeri maronii dar si sange ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum si am si mici dureri de burta.tin sa mentionez ca sunt la a 6-a zii de anti din folie:(si nnu stiu ce sa fac..sa le iau in continuarea,poate fii cva grav?va rog sa ma ajutati pt k nu am cum sa cer parerea unui medic deoarece sunt plecata din tara.va multumesc mult,astept raspuns:) Offline #2 2012-08-23 19:00:46
Re: scurgere maronieia-le in continuare, se mai intampla sa ai spotting uneori, nu ai motive de ingrijorare daca nu ai luat ceva care sa le scada efectul sau nu ai uitat vreo pastila Offline #3 2012-08-23 19:02:42
Re: scurgere maronie:(AM auitat sa iau pastila luni si am luat-o doar pe cea de marti:(am trecut peste ziua de luni,dar mi s-a mai intamplat si nu am avut.sper sa nu fie vreo problema Offline #4 2012-08-23 19:04:39
Re: scurgere maroniepai atunci asta poate fi cauza Offline #5 2012-08-23 19:14:09
Re: scurgere maroniemultumesc mult:)ma simt mai usurata k eram cam ingrijorata,nu mi s-a mai intamplat Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-04 22:34:54
Re: scurgere maronieBuna.. intampin aceeasi problema cu scurgeriile maronii de 2 zile. Am luat un blister intreg, nu am facut pauza, am inceput altul dar am luat doar 7 pastile din cel de al doilea. Am urmat pauza cu menstruatie normal, al 3 lea blister si contact neprotejat. Ieri si astazi am observat acele pete. E probabil sa fie bebe sau doar un abuz de la intarzierea menstrei ? Offline #7 2012-10-05 14:21:32
Re: scurgere maroniede cat timp iei anticonceptionale ? Offline #8 2012-10-05 14:23:30
Re: scurgere maronieLe iau de 9 luni Offline #9 2012-10-05 14:28:13
Re: scurgere maroniedaca nu ai laut nimic care s ale scada efectul, e doar o intamplare Offline #10 2012-10-05 14:31:17
Re: scurgere maroniePana acum m am inteles f bine cu ele. Nu am avut probleme in primele luni cum am inteles ca ar fi trebuit sa se intample (spotting, ameteli, dureri, etc). O sa fac si un control saptamana aceasta sa vad exact problema. Multumesc mult Offline #11 2013-02-28 20:34:04
Re: scurgere maronieBuna. Mie mi-a intarziat menstra 9 zile, iar a 9 a zi am inceput sa am scurgeri maro. Sunt deja 3 zile de cand le am, sunt in cantitate mica insa. Am facut in a 10 a zi de intarziere un test Sure Check si a iesit negativ, dar cu urina din timpul zilei asta dupa ce si bausem multe lichide. E relevant chiar si asa, nu? Multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de ionikkkk (2013-02-28 20:34:21) Offline #12 2013-02-28 20:42:11
Re: scurgere maronieteoretic ar trebui sa-l faci dimineata cu prima urina, tocmai pentru ca nu e diluata; sau chiar in timpul zilei, cu conditia sa nu bei multe chestii; repeta-l maine dimineata pentru orice eventualitate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2013-02-28 20:43:32
Re: scurgere maronieOk, multumesc frumos. Maine dimineata il voi repeta si va fi si concludent, adica ma pot baza pe rezultatul sau? Offline #14 2013-02-28 21:39:48
Re: scurgere maronieda, te poti baza daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2013-03-01 14:53:21
Re: scurgere maronieBuna ziua, cred ca am si eu o problema asemanatoare. De 3 luni iau contraceptivele Karissa, dar din pacate nu sunt date de medic. Nu am avut nicio problema pana acum. Vineri pe 22 februarie am luat ultima pastila din folie iar sambata am avut contact protejat cu prezervativ, insa s-a rupt (dar nu stiu sigur daca a fost iauntru sau inafara, stiu doar ca atunci cand ne-am dat seama eu eram plina de sperma in zona pubiana). M-am speriat teribil insa marti pe 26 cand am crezut ca mi-a venit mentruatia m-am linistit, insa problema este ca asa zisa menstruatie mi s-a terminat dupa o zi si cateva ore, si a fost putin inchisa la culoare. Mi-e foarte frica sa nu cumva sa fiu insarcinata. Am 17 ani si mama nu e acasa ca sa pot merge cu ea la ginecolog, iar cu altcineva nu am cu cine, deoarece stau cu bunica iar ea nu stie ca mi-am pierdut virginitatea. Oare sa fie vreo problema de la pastile, vreo dereglare, sau chiar e o sarcina? Daca e sarcina va rog sfatuiti-ma ce sa fac ca mai am putin si ma urc pe pereti de teama. Si inca ceva, maine am programare la ecografie abdominala (am avut in trecut probleme cu chisturi pe ovare si ma duc sa verific ca nu mi-a aparut iar), in cazul in care doamne fereste sunt insarcinata se va vedea la ecografie avand in vedere ca ar avea doar o sapt? (bunica mea va fi inauntru cu mine si daca se vede am incurcat-o). Multumesc anticipat!! Offline #16 2013-03-01 14:57:55
Re: scurgere maroniecum sa fie sarcina daca iei anticonceptionale? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2013-03-01 15:01:36
Re: scurgere maronieMa gandesc ca nu le asimileaza corpul sau ce stiu eu..nefiind date de medic si luate din ce am auzit la altii. Ma ingrijoreaza foarte mult scurgerea aia de o zi..dupa cate am citit pe net ca astea sunt semne m-am speriat mai tare. Offline #18 2013-03-01 15:03:35
Re: scurgere maroniefaptul ca le-ai luat de capul tau e o mare prostie, dar asta nu inseamna ca nu isi fac totusi efectul contraceptiv. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2013-03-01 15:06:03
Re: scurgere maronieLe iau in fiecare zi la aceeasi ora, nu am uitat niciuna si nu am intarziat decat cu 5-10 min la luarea lor. Si cu toate ca iau pastilele mereu am folosit si prezervativ, insa acum e problema ca s-a rupt si ca, contactul a fost in prima zi dupa terminarea lor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|