|
Nu esti logat.
AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!#1 2012-08-24 13:43:43AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!Am nevoie de mare ajutor !! ma-m despartit de prietena mea ( si-a schimbat nr,a-si da demisia de la munca ) RElatia a tinut 5 ani : metode ceva de impacare???? Gen cadouri de uimire etc ceva sa o uimeasca gen : RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #2 2012-08-24 13:45:23
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!pai in primul rand de ce v-ati despartit? You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #4 2012-08-24 13:54:07
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!daca si-a schimbat si numarul si a demisionat doar ca sa nu mai dai tu de ea inseamna ca nu mai prea vrea sa auda de tine...deci nu stiu cu ce ai putea sa o impresionezi iubesc si sunt iubita Offline #5 2012-08-24 23:34:07
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!
niciodata nu e vorba doar despre o banala cearta prosteasca. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-25 01:08:00
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!tu vrei sa iti dam noi o metoda miraculoasa sa`ti aducem prietena sau fost prietena inapoi ma tem ca niciun user de pe acest forum nu poate gandeste`te ce ai facut sigur i`ai gresit cu ceva ... cere`ti scuze sigur asta conteaza (daca esti la prima sau a 2 a abatere ) daca ai mai multe la activ atunci e de inteles de ce si`a schimbat si numarul si locul de munca;) bafta iti doresc. Offline #7 2012-08-25 01:49:26
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!Daca din cauza ta si-a schimbat nr etc ?nseamna, no offense ca i-e frica de tine. Clar nu are nevoie de chestii tipatoare. I love you. Remember. They cannot take it Offline #8 2012-08-25 02:48:17
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!ce deductie pe ani88 ... se cunosteau de 5 ani deja nu e ca si cum a descoperit acum ceva la el problema e ca 100% el a gresit cu ceva si nu 1 data acum s`a saturat si de asta a luat deciaza asta radicala Offline #9 2012-08-26 17:06:51
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT !!!Asa o fi cum zici tu, oamenii sunt diferiti, n-avem cum sa le stim pe toate. I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|