homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglari de la Karissa

#1 2012-08-24 13:56:38

lexa21
Membru
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2012-08-24
Site

Dereglari de la Karissa

Buna! In urma cu 4 luni am mers la medicul ginecolog pentru un control si un papanicolau si am solicitat prescrierea unor anticonceptionale ca sa pot trata un chist pe ovarul drept. La papanicolau mi-a rezultat o mica infectie.  Mi-au fost recomandate Karissa,care din cate am inteles,au cel mai scazut continut hormonal. Dupa prima folie,am avut scurgeri zilnice. Ce e drept,zilele de menstruatie s-au diminuat considerabil (de la 7 zile cu dureri si menstra abundenta,la 3,aproape fara stres),cea de-a doua luna a fost ok... insa in ce-a de-a treia luna menstruatia mi-a intarziat 18 zile fata de data normala,ceea ce m-a speriat cumplit. Desi eram constienta ca o sarcina nu avea cum sa isi faca aparitia (si nu m-am bazat doar pe faptul ca luam anticonceptionale,ci si pe faptul ca actul sexual avem grija sa nu se termine inauntru),am facut totusi 2 teste de sarcina,cu rezultat negativ. Asadar,mi-a venit pe 23.07 (pana pe 26),apoi mi-a mai venit o data pe 05.08(pana pe 8-9) si inca o data pe 15.08(foarte putin,ca niste scurgeri). Am renuntat sa mai iau pastilele de atunci si ieri pe data de 23.08 mi-a venit iar,dar cu simptomele pe care le aveam inainte sa incep sa iau pastilele (dureri menstruale tipice). Menstra e culoarea aceea rosie aprinsa,fara cheaguri ca in perioada in care luam pastilele.
O sa iau legatura cu ginecoloaga mea,imediat ce se intoarce din post-natal,adica in urmatoarea saptamana. Doar ca ma bantuie intrebarea "Ce s-a intamplat?"... Ori am scapat de chist,ori nu mi-au priit pastilele?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.