|
Nu esti logat.
Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiaPagini: 1
#1 2012-08-25 22:32:40
Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiaBuna seara fetelor, Offline #2 2012-08-25 23:42:43
Re: Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiaDin momentul in care incepi din nou pastilutele trebuie sa inghiti corect 7 pastile (la aceeasi ora, cu mici variatii daca e necesar), abia apoi vei fi protejata. Atentie, si pe parcursul pauzei pe care o faci acum a disparut protectia. Deci protectie suplimenatara (prez de exemplu) in pauza si 7 zile dupa aceea. (pauza trebuie sa fie de 7 zile, nu de 6. Teoretic poti sa scurtezi perioada de pauza, niciodata sa nu o lungesti ca se pierde protectia, insa nu e recomandat sa te joci cu hormonii asa). Offline #3 2012-08-26 00:54:24
Re: Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiaMultumesc mult pentru raspuns! De luat le-am luat la aceeasi ora cu mici intarzieri de jumatate de ora uneori insa de asta chiar am uitat pentru ca le iau la 10 seara mi-a sunat alarma si vb la tel si mi-am adus aminte abia la 1 a doua zi. Off! Offline #4 2012-08-26 10:29:59
Re: Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiasubscriu la ce a zis dienuk, trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti corect 7 pastile din noua folie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-08-28 00:41:56
Re: Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiaDa si in casa reusesc sa am 33 de grade cand e cald afara. Bine ca vine iarna si scap de grija! Multumesc mult fetelor pentru sfaturi! Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-30 17:00:20
Re: Anticonceptional Yasmin uitat mai mult de 12 ore in saptamana a treiaOff fetelor iar va bat la cap... Am facut exact cum ati spus voi. Mi-a venit. La vreo 5 zile de la pastila neluata am inceput sa iau o noua folie. Practic pana acum am luat doar 3 pastilute azi o iau pe a 4-a insa astazi m-a busit din nou mentruatia. Nu stiu daca este vb de spotting pt ca ma doare burta si mi-am murdarit lenjeria desi aparent scapasem de menstruatie cam de vreo 2 zile. Pana la urma sunt sau nu protejata?! Ce sa ma fac ca nu am unde sa ma duc la doctor aici unde sunt doar cand vin in tara peste vreo 2 luni. Ce sfaturi imi dati? Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|