|
Nu esti logat.
Boli transmitere sex oral#1 2012-08-26 10:44:25
boli transmitere sex oralBuna fetelor! nici nu stiu cum sa incep...am decis sa va scriu aici pt ca ma simt foarte jenata pentru a ma duce la un medic.Ca orice barbat iubitul meu doreste si sex oral...insa in ultima perioada am observat ca dupa fiecare partida de sex oral a doua zi buzele mi se umfla,devin rosiatice ,simt senzatie de arsura si chiar putin amortite.... Imi este cam rusine sa ma duc la medic...Am de ce sa ma ingrijorez? este a doua oara cand am patit asta...pana acum nu mi s-a mai intamplat... Offline #2 2012-08-26 11:02:54
Re: boli transmitere sex oralo fi vreo alergie, caz in care ai putea face soc anafilactic pe viitor; deci du-te la doctor, nu vad de ce ti-ar fi rusine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-08-26 11:10:22
Re: boli transmitere sex oralms pt rasp.ma simt f ciudat sa ma duc sa spun asta...ma panicasem....pt k nu imi mai simt buzele....dar pana de curand nu am patit asta...este a doua oara cand mi se intampla asta Offline #4 2012-08-26 11:30:52
Re: boli transmitere sex oralati schimbat prezervativele/lubrifiantul? sau poate si-a schimbat el alimentatia si lichidul pre-ejaculator si/sau sperma au alta compozitie din care ceva clar nu-ti convine daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-08-26 12:53:14
Re: boli transmitere sex oralnu folosim prez.iau ac.probabil de la alimentatie sau de la sapun deoarece face dus inainte. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-26 13:32:23
Re: boli transmitere sex oralpoate fi vorba despre o alergie de contact daca spui ca face dus inainte. trebuie sa identifici exact ce s-a schimbat in ce faceati de obicei, avand in vedere ca nu e ceva dintotdeauna, ci s-a manifestat recent. la fel de bine poate fi vorba si de o sensibilitate mai mare a ta, mai mult entuziasm decat trebuie...sau desigur o infectie a lui. Offline #7 2012-08-26 13:42:49
Re: boli transmitere sex oraldar daca se expune in mod repetat la chestia respectiva care ii provoaca simptomele, nu poate face pe viitor? intreb pt ca si eu reactionez aiurea la anumite chestii, si ma feresc de ele tocmai ca sa nu se agraveze simptomele si sa dau de alte belele daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-08-26 14:35:26
Re: boli transmitere sex oral
depinde de situatie...socul anafilactic poate aparea la absolut orice, oricand, chiar si indiferent de numarul de expuneri, dar in principiu apare cam a doua sau a treia oara cand esti expus la alergen. e greu de zis daca cineva va face sau nu soc anafilactic, dar in situatia pe care o descrie e pur si simplu atipic si greu de crezut. nu imposibil, doar atipic si greu sa se obtina conditiile in care sa faca soc anafilactic. Offline #9 2012-08-26 16:23:12
Re: boli transmitere sex oralprobleme cu alergii stiu ca am.am rinita alergica dar se manifesta prin stranuturi dese si repetate.ma gandeam sa nu fie cva mai grav....va multumesc pt informatii.oricum o sa ma duc la medic ma simt putin cam stanjenita dar nu am ce face.chiar daca arata bn buzele:))) pare k miam pus botox este tare incomod.le simt f amortite.am luat totusi un claritine.s-au mai desumflat putin.... Offline #10 2012-08-26 16:57:31
Re: boli transmitere sex oralmai ales daca a cedat la claritine, o fi alergie. dar la ce, la sperma? folositi vreun gel lubrifiant? Offline #11 2012-08-26 17:06:46
Re: boli transmitere sex oralBună, Ultima oara a fost editat de ana234 (2012-08-26 17:07:51) Offline #12 2012-08-26 18:48:21
Re: boli transmitere sex oralnu folosim gel lubrifiant.nu practic de putin timp acest sport k sa ii spun asa.sunt impr cu iubitul meu de 5 ani...e a doua oara knd patesc asta.nu mi-a trecut de tot de la claritine.s-au mai desumflat putin si nu mai sunt rosii Offline #13 2012-08-27 10:01:08
Re: boli transmitere sex oralieri imi mai trecuse un pic dupa claritine dar azi dimineata m-am trezit din nou cu buza umflata de data aceasta doar cea superioara...cea de jos doar ma ustura....si e rosu si in jurul buzelor...( Offline #14 2012-08-27 13:51:19
Re: boli transmitere sex oralmie mi s-a umflat o data buza superioara rau de tot de la foarte mult plans. sunt si eu curioasa ce ar fi cauza asta. bine, probabil ca e cu totul altceva. Offline #15 2012-08-28 00:01:44
Re: boli transmitere sex oralam fost si se pare ca este o alergie...nu stiu la ce... aplic un unguent si continui cu claritine 1 pe zi.s-au desumflat acum insa ma ard foarte tare si uneori am si stari de mancarime...o sa trebuiasca sa fac un test alergologic. Ultima oara a fost editat de bubulina02 (2012-08-28 00:03:03) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|