|
Nu esti logat.
Interpretare analiza de secretie#1 2012-08-26 19:44:51
interpretare analiza de secretiebuna ziua! abia m-am inscris pe forum, si inca nu stiu daca am nimerit unde trebuie. sper sa nu incurc pe niemni, dar am nevoie de o parere sau mai multe. la analiza de secretie au rezultat urmatoarele: trichomonas - absent, e coli - absent, stafilococi-absenti si ei, fungi si ei absenti numai: relativ frecvente leucocite, frecventi lactobacili, flora microbiana polimorfa. la un babes-papanicolau mai vechi tin minte ca aparusera niste cocbacili. simptomele mele ar fi usturime accentuata la contact si la urinare si o secretie branzoasa, nu foarte abundenta si un pic urat mirositoare. problema e ca evit contactul din cauza usturimii, deci am nevoie de o solutie. tratamentul doctorului a fost meclon, tinizol, si tantum rosa, iar tratamentele mai vechi functionau doar pe moment. ce sa mai iau sau mai exact ce am? multumesc anticipat. Offline #2 2012-08-26 21:51:19
Re: interpretare analiza de secretieexamenul de secretie nu pare sa fie suficient, avand in vedere ca sunt multe leucocite cred ca e totusi o infectie Offline #3 2012-08-26 23:39:15
Re: interpretare analiza de secretiemultumesc pentru promptitudine. am s-o incerc si pe asta! Offline #4 2012-08-29 13:24:42
Re: interpretare analiza de secretieceva de gen ca emilia2501 mi-a iesit si mie la papanicolau si mi s-a prescris Fluomizin cate un ovul (pastila) in fiecare seara timp de 6 zile. in aceasta seara ar trebui sa-mi pun cea de-a 5-a pastiluta, doar ca ma intrebam: daca as avea contact sexual ar fi chiar asa de grav? Offline #5 2012-09-10 11:55:54
Re: interpretare analiza de secretieBuna Ziua, Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-10 12:21:52
Re: interpretare analiza de secretie
Cu antibiograma te duci la medicul ginecolog si iti va prescrie tratamentul. In astfel de cazuri e indicat sa faca si partenerul tratament . E choli se gaseste initial in intestin, o igiena gresita cum ar fi sa te stergi din spate in fata poate aduce bacteria in vagin . De asta e indicat ca stergerea sa fie din fata in spate. Sau o alte cale , ce mi-a zis un medic ginecolog se poate lua si de pe capacul de la wc , atunci cand tragi apa exista sanse sa sara mici stropi din wc pe capac. Pe perioada tratamentului nu este indicat sa aveti contact sexual. Sanatate! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-10 13:14:58) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #7 2012-10-23 10:48:15
Re: interpretare analiza de secretiebuna ziua, mi-am facut papanicolaul si analiza d secretie si m-am cam speriat, poate imi spuneti voi daca e cazul sau nu. iata ce era bifat: Offline #8 2012-10-23 11:06:45
Re: interpretare analiza de secretiela papanicolau apar numerosi coci. La cultura de col n-apare nicio infectie, de asemenea nici la examenul de secretie .Ceva nu se leaga , ce sunt cu acei coci , trebuia sa ti se faca o cultura la examenul de secretie vaginala. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-10-23 11:07:52) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #9 2012-10-23 12:06:27
Re: interpretare analiza de secretieo leucoree abundenta, gelatinoasa, galbuie, fara miros, fara iritatii. Ultima oara a fost editat de anamariai (2012-10-23 12:12:37) Offline #10 2012-10-23 13:47:41
Re: interpretare analiza de secretiesarcina n-are cum sa fie daca iei anticonceptionale. N-ar strica sa faci testul clamidia si micoplasma si ureapasma. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #11 2012-10-23 14:10:11
Re: interpretare analiza de secretieam avut o perioada acum vreo 3 luni in care am omis o pastila si le-am luat aiurea pe urmatoarele... de clamidia mi-am dat seama si singura ca ar tb s-o testez, dar cu cocii despre ce e vb? sunt normali sau nu? celulele scuamoase superficiale si intermediare sunt normale? polimorfonuclearele? granulocitele? asta nu inteleg... si am programare abia peste 2 saptamani, so please explicati-mi ce inseamna lucrurile astea. Offline #12 2012-10-23 14:31:00
Re: interpretare analiza de secretiepapul e ok cu exceptia acelor coci. Sunt destui de numerosi , nu imi pot da seama ce sunt cu ei, poate fi clamidia .....cu toate ca cultura a iesit negativa. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #13 2013-02-23 09:40:12
Re: interpretare analiza de secretieBuna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|