homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri abdominale dupa contactul sexual

#1 2012-08-26 21:01:59

Lawliet
New member
Inregistrat: 2012-08-26

Dureri abdominale dupa contactul sexual

Cum am mai postat in seara asta, asta am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, si.. si e mai complicata treaba. Insa de o ora si un pic am o durere abdominala slaba, insa continua. Si ma cam ingrijoreaza. Pentru cei care nu au chef sa imi caute postul anterior - adica toti, da, coitul intrerupt a fost un failure, si el a ejaculat putin in mine (perioada cu risc scazut de sarcina, insa asta nu ma face sa-mi imaginez un copil zburdand prin casa, si tipand ca el VLEA AFALA!!".
Ce ar putea provoca durerea asta? Menstruatia trebuie sa vina in 4 zile, insa nu am avut niciodata crampe atat de devreme.

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.

#2 2012-08-26 23:17:54

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Dureri abdominale dupa contactul sexual

Cel mai probabil e din cauza ca trebuie sa iti vina menstruatia. Eu alta cauza nu gasesc. E posibil si din cauza orgasmului, sa fi fost mai incordata si sa simti durerea mai devreme. Mult succes!! Si fara postari multiple, pentru ca incalci regulamentul.

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2012-08-26 23:18:23)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2012-08-27 10:05:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Dureri abdominale dupa contactul sexual

daca mai ai intrebari, posteaza-le la topicul initial http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 3#p2674043 ; cum ti-am scris si dincolo, nu mai posta haotic!

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.