|
Nu esti logat.
O intrebare la care sper sa ma ajutati#1 2012-08-26 22:22:31
o intrebare la care sper sa ma ajutatiam avut contact sexual neprotejat pe data de 19 iar pe 20 am luat escapelle..menstruatia imi venise pe 5 si dupa unele calcule de pe internet pe 19 eram in cea mai fertila perioada...pot sa raman chiar daca am luat pastila de a doua zi?problema e ca in data de 20 prietenul meu nu si-a pus ia prezervativ dar nu si-a dat drumul in mn ci deasupra la lindic ..exista posibilitatea ca vreun spermatozoid sa se fi dus inauntru?po9t sa raman? Offline #2 2012-08-26 23:14:24
Re: o intrebare la care sper sa ma ajutatiSansele sa ramai sunt f mici, si sunt sansele date de Escapelle. Orice pastila nu e 100% sigura. Insa, in opinia mea, nu ai motive de ingrijorare. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2012-08-26 23:47:10
Re: o intrebare la care sper sa ma ajutatias vrea eu sa nu am nici un motiv de ingrijorare..dar tot is speriata putin... Offline #4 2012-08-27 10:00:20
Re: o intrebare la care sper sa ma ajutatipt linistea ta, fa un test de sarcina la 3 sapt de la contact daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-08-27 12:17:08
Re: o intrebare la care sper sa ma ajutatiam simptome ca si cum mi-ar veni,adica ma doare cateodata burta...si mi se pateaza chilotii cu un lichid maroniu..eu mai mult is speriata ca a doua oara si-a dat drumul f aproape si ma gandesc ca poate nu trebuie sa isi dea drumul in mn k sa raman...si dak si-a dat aproape,unu e mai fortos si aj in locul cu pricina.....si daca is in perioada foarte fertila si iau escapelle scad sansele sa raman? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|