|
Nu esti logat.
Va rog sa imi dati un sfat#1 2012-08-27 11:57:35
Va rog sa imi dati un sfatBuna ziua Offline #2 2012-08-27 12:04:17
Re: Va rog sa imi dati un sfatvrei un sfat? ia-ti copilul si pleaca. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-08-27 12:06:31
Re: Va rog sa imi dati un sfatnu trebuie sa-ti fie frica. da, iti va fi greu la inceput, dar asa e cel mai bine pt tine si copilul tau. deduc ca inca il iubesti, ca tii la el. dar dragoste cu de-a sila, intr-un singur sens, nu se poate. vei gasi un barbat care sa stie sa te respecte. daca ai posibilitatea de a sta cu parintii, muta-te si nu te uita inapoi. e greu, dar trebuie sa faci asta pt viitorul tau si al copilului. curaj! Offline #4 2012-08-27 12:34:10
Re: Va rog sa imi dati un sfatMultumesc pentru sfat asa este inca tin la el dar vorba aia nu vreau sa creasca in halul asta nu are ce invata din casnicia noastra si chiar daca ne-am muta la tara nici acolo nu s-ar schimba lucrulire poate chiar mai rau vor deveni. Offline #5 2012-08-27 15:25:09
Re: Va rog sa imi dati un sfataoleu,femeie trezeste-te!cum poti sa traiesti langa o asemenea persoana? You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-27 16:25:52
Re: Va rog sa imi dati un sfatcopilul tau are nevoie de liniste si armonie daca vrei sa creasca frumos. intotdeauna varianta "mama singura" e de preferat variantei parintii impreuna care se injura/tipa/lovesc. esti norocoasa ca poti merge la parintii tai; nu iti poti imagina cate femei vor sa plece de langa sot, dar nu au unde sa mearga si raman ajungand sa infrunte batai crunte. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|