homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa imi dati un sfat

#1 2012-08-27 11:57:35

timi_gabi
New member
Inregistrat: 2008-11-11

Va rog sa imi dati un sfat

Buna ziua

Problema mea fiind casnicia care de cand s-a nascut fiul meu nu mai merge certuri peste certuri jigniri peste jigniri chiar nu mai stiu ce sa fac.
Sotul meu nu stiu ce sa intamplat cu el ma jigneste zilnic orice as face nimic nu ii place,
si cu fiul asa se compoarta.
Sa povestesc mai amanuntit.
Neam casatorit in2009 totul a mers frumos nu zic ca nu neam mai certat si pe atunci dar nu zilnic.
Itre timp am ramas insarcinata sa nascut rodul vietti naoastre insa numai pentru mine inseramna totul fiul meu pentru el nu....cand s-a nascut stiti cum sunt zilele cand el plangea eu alaptam nopti nedormite atunci a inceput totul in loc sa ma ajute el ma jignea zilnic nu ma ajuta deloc orice il rugam nimic.
Am crezut ca se linisteste ca din cauza fiului nostru e nervos ca nu doarme , insa nu tot acolo suntem si acum ne certam zile si nopti chiar nu mai rezist ii fac pe plac dar eu nimic nu primesc doar uara si jigniri.
El e de la tara si familia lui se ocupa de animale, vaci si dorinta lui e sa ne mutam la tara sa vindem apartamentul pe care am luat cu imprumut bancar si din cauza sat ne mai certam dar parca Nici Dumnezeu nu vrea sa ne mutam la tara.
Si acolo la bunici intodeauna ura si certurile sunt zilnice deci nici nu stiu la ce sa mai astept el in asta a crescut eu nu la noi nu au exzistat atatea certuri.
Ultima oara asta acuma duminica a fost cand neam certat rau de tot, in casa aveam doar 20 de lei, din care el vroia sa cumpere tigari, eu insa i-am zis nu lua tigari ca fiul tau nu are ce sa manance si tu te gandesti la tigari. La care el a inceput sa time sa tranteasca patutul copilului si a fugit spre mine m-a luat de gat grater la care eu de nervi si de ura pe care am simtit-o atunci i-am dat o palma nu prea mare el mia dat inapoi si ma scuipal si mia zis de toate .... nu vreau sa scriu aici ce lucruri mia zis.Dar el nu se gandeste la fiul lui pe el niciodata nu l-a interesat nu se ocupa deloc de dragalasul meu doar atunci cand vede cineva.La noi nu exista asa ceva ca noi impreuna cu familia, sa mergem impreunal la plimbare sau la inghetata.
Dorinta mea e sa plec de acasa la parintii mei insa mie frica sa fac acest pas.L-am intrebat cum vrea sa traiasca in asa cerata ? Raspunsul lui a fost dute acasa si mutate acasa ... ma durut tare eu vrea sa rezolv problemele el si atunci ma jigneste.
Mie frica nu cumva sa il pierd pe fiul meu nu asi putea trai fara el.
Va rog datimi un sfat ce sa fac?
Multumiri  grater  sad

#2 2012-08-27 12:04:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Va rog sa imi dati un sfat

vrei un sfat? ia-ti copilul si pleaca.
nu are rost sa va chinuiti amandoi in atmosfera asta; lasa-l pe el cu tigarile si nervii lui, tu vezi-ti de viata; cat despre custodie, daca se ajunge pana acolo, nu te ingrijora; mamele au mai mereu castig de cauza, cu atat mai mult in situatii de genul asta.

si parca vad ca o sa existe comentarii "pai luptati, sunteti casatoriti, aveti un copil, alte blabla-uri de genul asta", dar in opinia mea asta-i cea mai buna solutie; copilul poate avea 2 parinti chiar daca va despartiti, daca va vrrea sa se implice in viata lui, o va face; desi din cate spui, nu cred ca isi va da prea mult interes; din proprie experienta spun ca e mult mai bine pt copil sa creasca in liniste si armonie decat in scandaluri si batai, chiar daca linistea aia inseamna doar mama si eventual bunicii.

daca de pe acum a inceput cu atitudinea asta, nu stiu cum vor evolua lucrurile; ce om e daca nu poate sa inteleaga ca bebe are mai multa nevoie de tine decat el?
o discutie calma si matura ati avut?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-08-27 12:06:31

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu trebuie sa-ti fie frica. da, iti va fi greu la inceput, dar asa e cel mai bine pt tine si copilul tau. deduc ca inca il iubesti, ca tii la el. dar dragoste cu de-a sila, intr-un singur sens, nu se poate. vei gasi un barbat care sa stie sa te respecte. daca ai posibilitatea de a sta cu parintii, muta-te si nu te uita inapoi. e greu, dar trebuie sa faci asta pt viitorul tau si al copilului. curaj!

#4 2012-08-27 12:34:10

timi_gabi
New member
Inregistrat: 2008-11-11

Multumesc pentru sfat asa este inca tin la el dar vorba aia nu vreau sa creasca in halul asta nu are ce invata din casnicia noastra si chiar daca ne-am muta la tara nici acolo nu s-ar schimba lucrulire poate chiar mai rau vor deveni.

#5 2012-08-27 15:25:09

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

aoleu,femeie trezeste-te!cum poti sa traiesti langa o asemenea persoana?

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

Publicitate

loading...

#6 2012-08-27 16:25:52

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

copilul tau are nevoie de liniste si armonie daca vrei sa creasca frumos. intotdeauna varianta "mama singura" e de preferat variantei parintii impreuna care se injura/tipa/lovesc. esti norocoasa ca poti merge la parintii tai; nu iti poti imagina cate femei vor sa plece de langa sot, dar nu au unde sa mearga si raman ajungand sa infrunte batai crunte.

daca cumva te mai loveste si raman urme sa mergi imediat sa iti scoti certificat medico-legal; cantareste greu la un eventual proces.

e greu sa faci un asemenea pas, dar vei fi bine intr-un final. insa copilul tau e mic si absoarbe tot ca un burete. aceasta situatie, daca va continua, il va afecta mult. avem control doar asupra catorva lucruri - situatia asta a ta e unul din ele; poti face ceva pt sanatatea si fericirea copilului tau.

succes!

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.