|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatiecontac#1 2012-08-27 20:09:22
Intarziere menstruatiecontacBuna,am 16 ani , acum 4 luni am avut un contact neprotejat,dar nu s-a terminat in mine , mi-a venit menstruatia de 3 ori pana acum,luna trecuta mi-a venit in 27,deobicei imi venea cu o zii ma idevreme,cam asa. suntem in 27 acuma si inca nu mi-a venit , cam din ce cauze poate intarzia? sunt f speriata,sper sa nu am nimic .Multumesc Offline #2 2012-08-28 09:58:55
Re: Intarziere menstruatiecontacstres, caldura, probleme cu ovarele; dar nu inteleg de ce te stresezi pt o zi intarziere, doar nu esti robot sa functionezi dupa acelasi tipar mereu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-08-29 12:25:42
Re: Intarziere menstruatiecontacBuna, am o problema , I-au acc ( Desorelle} din iunie anul acesta in prima luna totul a decurs bine menstruatia mia venit la timp cu mici spootinguri in prima luna dupa care sau oprit .Dar in in luna august am plecat la mare in data de 5 iar menstruatia trebuia sa imi apara in data de 7 august .Asa ca am hotarat sa imi opresc menstruatia cu ajutorul acc si sa continui cu o alta folie fara sa le intrerup. numai ca la mare am uitat intr-una din zile sa o iau si am luato cu 5 ore mai tarziu decat trebuia . Trebuia sa ma protejez tip de 7 zile de cand am uitat. NU am avut contact de loc 6 zile de atunci. A saptea zi am avut si ne protejat dar am avut si contact sexual si ininte de incident cu 7 zile si din cate am inteles nu stiu sigur trebuia sa nu fii avut nici inainte . Acum miam terminat folia si trebuia normal ca menstruatia mea sa reapara .Astazi e miercuri iar eu am terminat duminica folia .deci mia intarziat 3 zile. Va rog sa ma ajutati . Offline #4 2012-08-29 12:28:57
Re: Intarziere menstruatiecontacdoar intarzierile de mai mult de 12 ore scad protectia, deci la tine nu era cazul de protectie suplimentara. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-08-29 12:34:47
Re: Intarziere menstruatiecontacBine Multumesc. Astept acum sa vad Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|